Адвокат: сволочь или человек?

0
Чтобы всем было понятнее...: Адвокат - кто это?
Человек - однозначно
(12/17.65% голосов)
Сволочь - однозначно
(3/4.41% голосов)
В основном нормальные люди, но и сволочей хватает
(24/35.29% голосов)
В основном сволочи, но очень редко встречаются люди
(25/36.76% голосов)
Я
(4/5.88% голосов)
Горожане
+ 30
Гастарбайтер
Прикольный такс
22:29, 06.09.2013
писатель, а можна детальніше - нічого незрозуміло. Таке враження, що Пшеничний помер.
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

Прикольный такс (06.09.2013, 21:29) писал:Таке враження, що Пшеничний помер

писатель (06.09.2013, 21:13) писал:частина журналістів Кременчука навіки втратила в знайомих

Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
23:06, 06.09.2013
Товариство - не був я в суді. Журналіст наш був від Програми плюс, а дружина моя від Телеграфу. Я все розумію - ти адвокат, але ці люди яким пан Пшеничний задає запитання - цим нещасним у яких вимагали хабарі, а їм натякають увесь час що вони ж, ці бідолахи порушували занон, а потім пан адвокат начали казати про обмінні ордери й те, що у людей відберуть приватизаційні свідоцтва...Боже ж ти мій
Багато бачив в своєму житті, але таке почути. Йо - не знаю, я б точно згорів від сорому, бачивши хто перед тобою і кого захищаю від цих нещасних людей. Але 17-го їду сам буду робить гастроль - розповім все що знаю про їхню приватизацію.

Рука особисто в мене не підніметься потиснути йому руку, а рот не відкриється сказати добрий день. Розумію - він адвокат і знаю багатьох з адвокатів , але жоден до такого ще не впав, прости Господи

А детальніше - це суд в Козельщині був - розглядається справа вимагання хабарів у мешканців гуртожитків , які вимагали за приватизацію кімнат у гуртожитках. В обвинувачених депутат міської ради Геннадій Алєксєєв, колишній замначальника квартирного управління та молодший Шевчукі і молодший Любенко.
Допит свідків - пана Алексєєва захищає від нещасних мешканців гуртожитків пан Пшеничний.
Горожане
+ 509
Аксакал
писатель, він просто робив свою роботу. Так само лікар мусить лікувати вбивцю або гвалтівника, або ж педофіла якогось. Так само асенізатори мусять чистити самі знаєте що..Чи вони винні в тому, що бачуть не саму гарну сторону з життя людей?
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
00:21, 07.09.2013
Нет Жозі - якби він робив свою роботу - він би доказував що депутат Алексеев ничого не брав. Але товарищ адвокат почали казати свідкам - цікаві речі. Ги а потім ще почали розповідати моїм колегам про ордери обмінні. Чоловік геть не зрозумів, що ми в цій справі собаку з"їли за ці три роки - тепер будемо писати новий колективний запит в прокуратуру
Не Жозі - це не робота лікаря. Не будемо плутати грішне з праведним.
Одна річ, якби він захищав Алексеева - це одне. Але коли ти починаєш робити цих людей крайніми, у яких вимагали гроші і робили матерям одиначкам знижку на хабар на тисячу грн., - це інше. Чесно кажучи я був про нього кращої думки. А тепер - Боже ж ти мій - та я думаю ми зустрінемося в суді 17 числа. Приїду спеціально - цікаво просто подивитися в очі
Горожане
+ 49
Почетный
гражданин

писатель (06.09.2013, 23:10) писал:Одна річ, якби він захищав Алексеева - це одне. Але коли ти починаєш робити цих людей крайніми,

Лучшая защита - нападение! (Это не я сказал...)
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
Горожане
0
Проездом
А нам вот попался очень хороший адвокат , настояшщий человек и пофессионал своего дела .
Горожане
+ 47
Почетный
старейшина
писатель, как прошел суд?
I will survive
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
22:43, 17.09.2013
Чесно - не скажу. Не знаю. Одне знаю виступив пан Пшеничний і почав вимагати аби Юлії Билині заборонили фіксацію. Щось негарне з цим Пшеничним відбувається однако - підозри у мене великі. А суд іде - свідки покази дають і мера просять теж виступити в якості свідка
Забаненные
-2
Залетный
То что прокурору взятка, адвокату гонорар )))

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте