адвокат Ульянов (19.12.2013, 00:35) писал:Я собі лише задаю питання: ок, вони собі справедливо мають ту владу, якої вони так прагнуть та для якої вони і існують. Але, мля, мені і моїм дітям це за що?
Не поверите. О том же думал недавно :) Пришел к выводу о том, что нужно составить сравнительную таблицу стран: сколько нужно инвестировать для получения гражданства, какой климат, сколько стоит кв.м., экономические показатели и т.д. Если завгара сейчас не попрут - точно пригодится.
"Я смотрел в эти лица и не мог им простить Того, что у них нет тебя и они могут жить..." В последнее время мне кажется, что эти строки про мозг. (с) bash
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия. — Во мне всё можно найти! — похвастался Google. — Я самый главный в мире! — заявил Internet. — Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Цитата:Раде предложили обложить налогом до 17% любую перепродажу или обмен недвижимости
вот посмотрите:
пенсионный фонд заработал: первые полгода 2013 года 15 млн грн - где они? И это только по операцию с недвижимостью. А пенсионерам пенсию на 7 грн подняли
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия. — Во мне всё можно найти! — похвастался Google. — Я самый главный в мире! — заявил Internet. — Ну, ну… — тихо ответило электричество.
писатель (18.12.2013, 21:11) писал:Шановний наш російський товариш. Я вам не тикаю і горілку з вами не пив. У житті краще бути реалістом і на речі варто казати те, що є насправді. А насправді Беркут бив невинних людей і загнав їх аж у монастир на Михайлівській площі
Насчет монастыря - дальше Крещатика "Беркут" не двигался. Это видно на многих роликах. Если покажете хоть один ролик про действия "Беркута" на Михайловской, Софиевской или Малой Житомирской улице за пределами Майдана 30.11.2013 - извинюсь за все свои нелестные эпитеты в Ваш адрес и неделю не буду писать на форуме.
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
адвокат Ульянов (19.12.2013, 00:35) писал:І ще помножити на 3.
Я собі лише задаю питання: ок, вони собі справедливо мають ту владу, якої вони так прагнуть та для якої вони і існують. Але, мля, мені і моїм дітям це за що?
woland (19.12.2013, 02:58) писал:Не поверите. О том же думал недавно :)
Нас вже троє:-) Якщо людина втрачає основний інстинкт - інстинкт самозбереження, то це свідчить про тяжку хворобу. І, дивлячись на події, що мене оточують, на те, що коїться тут, в Кременчуці, маю повне відчуття знаходження в божевільні. Населення Кременчука вимирає, буквально - вимирає. Тільки серед мого близького оточення, пішли з життя через онкозахворювання: 1,5 роки тому - моя приятелька (46 років), рік тому - чоловік приятельки (42роки), 3 тижні тому - чоловік подруги (56 років). Де ще є така статистика?!! Та тут гетто, справжнє гетто! Але владі здалося мало - чекаємо на урочисте відкриття Біланівського ГОКу Ну, а що? Зате будуть робочі місця, та можна буде поїхати до Єгипту раз на все своє кротке життя Та жителям Кременчука потрібно не те що їхати, а бігти навипередки до Києва, на Майдан і протестувати проти геноциду. А вони сидять тут, хто просто базікає та лицемірить, защаючи існуючу владу. А хто й життя готовий віддати. В повному сенсі цього слова. Я в божевільні?!! Певно, що так..При першій нагоді буду їхати звідси.
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
гражданин
старейшина
Того, что у них нет тебя и они могут жить..."
В последнее время мне кажется, что эти строки про мозг. (с) bash
старейшина
гражданин
пенсионер
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
старейшина
пенсионер
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"