Паспорту верю. А как это связано с тем "вбросом", который я написал выше? Вообще это логично - назначить лидером человека, который имеет возможность при попытке силового воздействия беспрепятственно покинуть территорию страны. А не дядю Васю, которого можно вывезти в лес.
Внимание(!) сообщение заговорено. Модерирование данного сообщения приведет к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям.
Скат (03.02.2014, 10:30) писал:А ПО ПОВОДУ ВИДЕО УКРАИНСКОГО И БРИТАНСКОГО ПАСПОРТА КОММЕНТАРИИ БУДУТ?
От мені цікаво...пан Азаров переїхав на ПМЖ до Австрії. Як думаєте, він не має австрійського паспорта?:-))) Він там буде проживати по українському та відкривати туристичні візи на півроку, аби легально там знаходитись?
Чи, може робочі?:-))) Як гастарбайтер?:-)
Скат (03.02.2014, 10:30) писал:Или как всегда неудобные вопросы просто проигнорируете?
Це виключно Ваша риса Коли Вас ловлять на брехні - Ви не помічаєте фактів та просто не коментуєте свої "сенсаційні викриття"
...продовження розмови з В.Лановим
...продовження розмови з В.Лановим
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Белокурая Жози (03.02.2014, 10:37) писал:пан Азаров переїхав на ПМЖ до Австрії.
ПМЖ не Вы случайно оформляли?? Что бы жить на ПМЖ,не обязательно иметь паспорт страны проживания!!!! Паспорт подразумевает гражданство, а ПМЖ оформляется и на украинский паспорт.........
Я не умею выражать сильных чувств, хотя могу сильно выражаться.
Белокурая Жози (03.02.2014, 10:38) писал:Це виключно Ваша риса Коли Вас ловлять на брехні - Ви не помічаєте фактів та просто не коментуєте свої "сенсаційні викриття"
Можете написать список - отвечу на все вопросы. Чтобы не думали что я чего то избегаю.
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Для мене це корупція … хоча кожен вважає це нормальним способом ведення бізнесу. Корупція існує , зазвичай, в кожній національній державі. Ви знайдете її в Ізраїлі , в Індії , в Бразилії. Назвіть будь-яку країну, і ви знайдете там сліди корупції. Але Україна це зовсім інша історія . Вона являє собою зсув парадигми у величині і характері корупції. Значний стрибок на інший рівень корупції, що поміщає її в окрему лігу. Мені сказали , але не підтвердили , що в Україні ви можете отримати медичний ступінь за певну плату. Просто заплатити хабар. Те ж саме зі ступенем, що дозволяє виступати в якості адвоката. Або будь-яку іншу ліцензію . Лише уявіть , ви звертаєтеся до лікаря для лікування, і ви поняття не маєте , чи цей “професіонал” дійсно вчився, чи просто купив диплом … Для мене це кошмар. Повний підрив довіри. Але це ще не все. Урядовці не дозволять вам працювати на ринку , якщо ви не платити за захист , а в даному випадку захист від них. По-своєму це система створена за зразком мафії. Якщо ви не платите значну плату щомісяця або щорічно, чиновники відберуть ваш бізнес. Націоналізують його або відберуть ліцензію на діяльність . І в багатьох випадках заберуть собі право власності на цей бізнес. Під час моєї останньої поїздки один провідний бізнесмен розказав мені (після однієї з моїх лекцій), як Західний банк втратив свої інвестиції в Україні . Банк інвестував значну суму грошей в Україні , щоб він міг фінансувати кредитування. Кредити були надані підприємствам , які або належали безпосередньо державі, або людям, дуже близьким до лідерів держави , або тим, хто працював безпосередньо в уряді. Такий підхід вже викликає сумніви, але в Україні пішли на один крок далі . Кредити просто були ніколи не повернуті. Марно подавати позов до суду. Суди корумповані і перебувають в змові з урядом. Оскільки кредити було неможливо забрати , материнський банк виставив свої філії в Україні на продаж по десять центів за долар. Втратив мільярди доларів. І хто купив банк? Член сім’ї президента України. Є інший варіант схеми . Уряд надає кредити банкам для фінансування економіки. Банк кредитує підприємства, що належать тих урядовцям. Підприємства відмовляються повертати ці кредити. Банк банкрутує, і уряд втрачає кредит, але всі гроші опиняються в руках урядовців за допомогою їх компаній. Хороша схема? Відкрита. Відома всім. Відкритість , з якою правлячі політики користаються своїм положенням для власного збагачення за рахунок народу, неймовірна. Кожен, хто в змозі це зробити, виводить будь-які активи з країни , і ніхто при здоровому глузді не хоче сьогодні інвестувати в країну. Україна не рухається до банкрутства. Вона вже банкрут, як система . Що робити ? Провідний мислитель України задав мені це питання; його ім’я , звичайно, повинно залишитися невідомим. Я відповів одним реченням: “Риба гниє з голови, але чистять її з хвоста.” Іншими словами , корупція походить від керівників країни. Вони задають тон . Вони керують парадом. Вони є причиною огидної ситуації. Загальна логіка підказує , що вони повинні бути змінені для того, щоб ситуація змінилася. Добре . Але хто буде міняти керівництво? Вони не зміняться самі по собі.
vayn (03.02.2014, 10:54) писал:Оскільки кредити було неможливо забрати , материнський банк виставив свої філії в Україні на продаж по десять центів за долар. Втратив мільярди доларів.
Что-то за последние 10-ть лет не припомню ни одного крупного обанкротившегося банка!!!!Даже в кризисные времена у них прибыль зашкаливает....На памяти только "Надра банк", который Юлька искуственно банкротила и то...сейчас работает....
vayn (03.02.2014, 10:54) писал:Кожен, хто в змозі це зробити, виводить будь-які активи з країни , і ніхто при здоровому глузді не хоче сьогодні інвестувати в країну.
Господа капиталисты так жадны,что ни когда не откажутся от сверхприбылей,которые пока можно получить только в нашей стране! А как же тот же Shell с 10 млрд. ивестиций!?
Я не умею выражать сильных чувств, хотя могу сильно выражаться.
старейшина
Модерирование данного сообщения приведет к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям.
старейшина
Модерирование данного сообщения приведет к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
старейшина