Любовь народа Украины к новой самой честной власти

0
Горожане
+ 38
Почетный
старейшина
Kanarsky, Выж не будете Основной Закон страны называть "галиматьей", верно?
Горожане
+ 51
Заслуженный
пенсионер
12:32, 05.03.2014 №142
+ 1
ViewPoint
12:34, 05.03.2014

killerbean (05.03.2014, 10:23) писал:Выж не будете Основной Закон страны называть "галиматьей", верно?

Ну, Выж игнорируете статью 108 раздела 5 Конституции.
All we need is love(c)
A85
Горожане
+ 100
Великий Гуру
Ум человеческий … не пророк, а угадчик, … но не дано ему предвидеть Случая – мощного мгновенного орудия Провидения
(А.С. Пушкин)
Горожане
+ 509
Аксакал
Правильные шаги

Цитата:Критерії перевірки суддів доопрацюють з урахуванням пропозицій адвокатської спільноти і громадськості, - П.Петренко
05.03.2014 | 10:04
ПРЕС-СЛУЖБА МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ

Проект закону «Про відновлення довіри до судової системи України» буде доопрацьовано з урахуванням пропозицій адвокатської спільноти України та громадськості. Таке рішення прийняли учасники круглого столу, що відбувся сьогодні у Міністерстві юстиції України за участю керівника відомства Павла Петренка.
«Ми повинні відкоригувати критерії перевірки суддів. Вони не мають бути оціночними. Є чітка пропозиція учасників обговорення, щоби критерії були такими, аби спецкомісія могла, чітко проаналізувавши те чи інше судове рішення, визначити, чи суддя підпадає під ці критерії, чи ні. Тобто – без усіляких оціночних суджень», - підкреслив Міністр.
Так, за словами Павла Петренка, якщо, наприклад, суддя під час розгляду справ активістів Євромайдану, які були фактично політичними, виносив рішення про взяття під варту, і це рішення не було процесуальне, то він підпадає під ці критерії. «Якщо ж він виносив рішення не пов’язане із взяттям під варту, то він під них не підпадає. Тоді не буде бажання ні у кого використовувати цю перевірку для того, щоб тиснути на суддів», - наголосив Міністр.
Водночас під час круглого столу керівник Люстраційного комітету Єгор Соболєв назвав цей документ прикладом діалогу між владою так експертним середовищем. «Я пропоную не сприймати цей закон як проведення люстрації судового корпусу. Підготовка до люстрації – це великий та дуже болісний процес. Фактично наша зустріч – це закладання правил: будь-який документ має обговорюватися перед тим, як приймати остаточне рішення», - підкреслив він.
На думку голови Асоціації правників Дениса Бугая, законопроект потребує деяких правок. «Цей документ – сигнал для суспільства, яке очікує від нас, що певні люстраційні процеси розпочнуться. Я маю деякі застереження щодо документу. Зокрема, вважаю, що треба більш чітко визначити коло осіб, які будуть перевірені відповідно до цього закону», - вважає експерт.
Павло Петренко, підсумовуючи результати круглого столу, зазначив, що законопроект буде доопрацьований у найкоротші терміни. «Я маю надію, що цей проект закону буде доопрацьований з урахуванням пропозицій юридичної спільноти та широкого кола громадськості і завтра ж ми його розглянемо. Цей документ має потрапити до українського парламенту якнайшвидше», - зазначив Міністр.
«Якщо ми зараз його не приймемо, ми його не приймемо ніколи. І співвітчизники нам цього не вибачать», - наголосив керівник Міністерства юстиції.

http://www.kmu.gov.ua/control/publish/article?art_id=247074983&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Горожане
+ 38
Почетный
старейшина
killerbean
12:46, 05.03.2014

ViewPoint (05.03.2014, 10:32) писал:Ну, Выж игнорируете статью 108 раздела 5 Конституции.

Это софистика. Лично я никаких законов не нарушаю.

А закон есть закон. Нравится он Вам или нет, если не нравится - инициируйте его изменение лично, или войдите в группу единомышленников, которая этим займется.

Я думаю после того как крымчане увидели "братские" войска в действии, противников вывода флота будет значительно меньше ИМХО.
A85
Горожане
+ 100
Великий Гуру
МОСКВА, 5 мар — РИА Новости. Лидера "Правого сектора" Украины Дмитрия Яроша объявили в международный розыск, ему заочно предъявлено обвинение в публичных призывах к осуществлению террористической и экстремистской деятельности, сообщил официальный представитель СК РФ Владимир Маркин.

"Следствием вынесено постановление об объявлении Дмитрия Яроша в международный розыск. В ближайшее время следствие намерено ходатайствовать о заочном избрании в отношении Яроша меры пресечения в виде заключения под стражу. Расследование по уголовному делу продолжается", — отметил он.

РИА Новости http://ria.ru/incidents/20140305/998235085.html#ixzz2v4mfV8Qt
Ум человеческий … не пророк, а угадчик, … но не дано ему предвидеть Случая – мощного мгновенного орудия Провидения
(А.С. Пушкин)
Горожане
+ 51
Заслуженный
пенсионер
12:48, 05.03.2014 №147
+ 1

killerbean (05.03.2014, 10:45) писал:А закон есть закон. Нравится он Вам или нет

Так я ж и говорю, хунта вне закона.
All we need is love(c)
Горожане
+ 298
Великий Гуру
Скат
12:52, 05.03.2014

Белокурая Жози (05.03.2014, 10:41) писал:Так, за словами Павла Петренка, якщо, наприклад, суддя під час розгляду справ активістів Євромайдану, які були фактично політичними, виносив рішення про взяття під варту, і це рішення не було процесуальне, то він підпадає під ці критерії.

Значит арест людей которые кидались коктейлями Молотова - это политические преследования
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"
Горожане
+ 38
Почетный
старейшина
ViewPoint, это Ваше мнение, оно имеет право быть, но я с ним не согласен.
Как и подавляющее большинство мирового сообщества, а именно мировое сообщество определяет, готово ли оно вести контакты с властью определенного государства, или нет.
Горожане
+ 298
Великий Гуру

Kanarsky (05.03.2014, 09:53) писал:Також Тимошенко виступила за денонсацію Харківських угод 2010 року, за яким перебування Чорноморського флоту було продовжене до 2042 року. "Харківські угоди мають бути денонсовані", - сказала Тимошенко.

А ничего что там есть такая приписочка, что в случае денонсации вся 100-долларовая скидка за все время действия договора превращается в долг перед Газпромом. А уже сейчас там набегает то ли 12, то ли 14 миллиардов.
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация