адвокат Ульянов (17.04.2014, 16:56) писал:Я б на місці російських спецназівців негайно повертався додому і відстріляв Путіна за те, що перетворив їх в очах усіх озброєних чоловіків в усьому світі на дікіх абєзьян і горних колзів.#Євромайдан
Я думаю будет не все так смешно.
Купят 10 комплектов формы, застрелят 10 случайных прохожих, оденут в форму - давай 100 тысяч...
А во всем виноваты будут москали...
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Дивимось та слухаємо бріфінг Лаврова...Ну-уууу, так це ж вже інакша справа, зовсім-зовсім інакша Про федералізацію та статус другої державної мови - ні гу-гу Каже, що Україна сама повинна розібратись у своїх внутрішніх проблемах. Йдеться про децентралізацію, про особливий статус мови (можливо, в окремих регіонах) Про необхідність звільнення будівель, роззброєння та все таке. Риторика зовсім інакша, тон досить миролюбний, ніяких ультиматумів Ну, то й добре!! Але, всі ми повинні пам"ятати чого варті домовленості в Росією. Так що святкувати повну перемогу ще зарано.
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
PSP С таким представлением о "справедливости" и способах ее восстановления, в Украину лучше не приезжайте. У нас тоже могут найтись кадры, которые очень произвольно будут толковать понятие справедливости. Которые также как и Вы станут считать, что ради справедливости можно нарушить любые Законы. Я понимаю, что у Вас кадров своих полно, наши сми и ваши говорят разные вещи, у всех свое мнение. Я знаю одно, до Хрущева Крым был Росиийским. А Хрущев последователей тех нелегитимных властей, которые в 1917 году захватил власть. MNikola, лол, изучи сначала вопрос кто и почему передал Крым... а потом уже ляпай языком Не знаю какую историю тебе там преподавали, по поводу передачи Крыма. Кстати, тут пока ни кого "лолом" не называл.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
старейшина
(А.С. Пушкин)
(А.С. Пушкин)