Старые лица "новой" власти

0
U2
Горожане
+ 8
Гастарбайтер
Kanarsky
16:45, 05.11.2013
Кременчук: ПРУ-БЮТ-транзит?
У Кременчуці, що на Полтавщині, відбувається масове перефарбування осіб з сумнівною репутацією – колишні (?) прихильники Януковича терміново стають прихильниками Тимошенко.

Як стверджують кременчуцькі активісти громадянської мережі «ОПОРА» до партії ВО «Батьківщина» у Кременчуці прийшли відомі своєю біографією особи такі, як С.Сазонов, О.Бабаєв, Є.Холод та А.Огородников.

Сергій Сазонов є головою правління холдінгової компанії «АвтоКрАЗ». Під час виборів Президента України у 2004 році підтримував В.Януковича та використовував своє становище для «ефективного» голосування працівників свого підприємства. Підписав звернення до кременчужан з закликом голосувати за «проФФесора» (газета «Кремінь», від 19 листопада 2004 року, стаття «Шановні земляки! Дорогі виборці!..»). Зараз посідає 5-те місце у списку кандидатів у депутати від Блоку Юлії Тимошенко до Полтавської обласної ради.

Олег Бабаєв є головою правління ВАТ «Кременчукм'ясо» та депутатом Кременчуцької міської ради. А також є членом наглядової ради банку «Фінанси та кредит». Під час минулих виборів був активним прихильником В.Януковича. Допомагав комфортному голосуванню «гастролерів». Біля прохідної його заводу працювала одна з найбільших «каруселей» під час голосування. Пан Бабаєв підписав теж саме звернення до кременчужан, що і С.Сазонов у газеті «Кремінь» на підтримку В.Януковича. Зараз О.Бабаєв член партії ВО «Батьківщина».

Євген Холод є депутатом Кременчуцької міської ради та колишнім керівником КП «Міський ринок». Під час перебування на посаді керівника ринку з бюджету комунального підприємства зникло у невідомому напрямку 600 тис. грн. У 2004 році був активістом «біло-блакитного» табору – збирав кошти у виборчий фонд «несудимого» кандидата та розповсюджував ганебну агітацію проти В.Ющенка. Зараз теж є членом партії ВО «Батьківщина».

Андрій Огородніков – депутат Кременчуцької міської ради. Був активним прихильником В.Януковича. Учасник відомого з’їзду у м. Северодонецьк. Зараз є членом УРП «Собор» і за свідченнями його однопартійців нещодавно був обраний головою Полтавської обласної організації УРП «Собор».

http://www.opora.org.ua/news.php?news=37&
Отец-основатель
+ 430
Аксакал
Kanarsky
16:47, 05.11.2013
Дополню немного...

Голова кременчугской районной рады Степаненко - ярый сторонник проФФесора, который "рекомендовал" подчиненным голосовать за "несудимого", сейчас также идет 2-ым номером в списке кандидатов в депутаты кременчугской районной рады, но уже от "Батькивщины"... :sign:
Главное вовремя сориентироваться под кого лечь и как высоко окорока отсиженные задрать... :cool:

Недочистили все-таки ребята, столько "подрывников" на местах оставили. Я ЗА люстрацию в самых жестких ее проявлениях. В Сибирь бы ссылал, если бы она у нас имелась, за неимением, предлагаю на шахты отправлять :up2: на Донбасс например! :P Нефиг таким людишкам руководящие посты занимать.
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
0
Аксакал
Я присутствововал (занесла корявая) на первом сборе кременчугского "осередка" партии "Народный Союз Наша Украина" (осенью прошлого года) - и когда на сцене увидел таких завзятых майданщикив как Добричка, Сень, Мельник и Матыцин (хотя последнего правда не было, он позже появился) - я тихо о...ел.

Вы меня конечно извините, но как я всегда в пьяном угаре говорю - "Все журналисты - пидарасты", тоже касается и политиков: "Все они -долбо...бы"

Ненавижу.
"Если кто-то вас не переваривает, значит не сумел сожрать". :)
Одним словом политика...

У нас в Харькове есть такой чел, по фамилии Фельдман, который жопу рвал за Януковича на президентских выборах, а когда все-таки выиграл Ющенко - перешел в Блок Юли Тимошенко. И теперь в Харькове благодаря финансированию этого дяди Юля раскручена не хуже приспособленца Вовы и Вити Фэ..... "Партій багато - Батьківщина одна" - прослезиться можно... Да, в Украине еще долго политикой будут заниматься в основном у....и, которым нас..ь на страну и народ, который их же и приводит к власти. Имеют нас, товарищи, а мы радуемся. Больно...
U2
Горожане
+ 8
Гастарбайтер
...шо ж...думаю что твоя информация достоверная..возмём и его в разроботку...скоро леди "Ю" приезджает на "КрАЗ"...вот там мы всех и увидим.....
U2
Горожане
+ 8
Гастарбайтер
21/01/06 Кременчуцька організація Народного Руху України затвердила та висунула
кандидатів в депутати міської та районних рад
до міської ради:

1-Валерій Загребельний, керівником міської організації НРУ.
2-Микола Луценко, підприємець .
3 - Пилип Божик, лікар, завідуючий відділенням реанімації 3-ї міської лікарні. -
4-Руслан Рудь,представник ГМ"ОПОРА"
5-Шувалов Петро-представник ГМ"ОПОРА"
Отец-основатель
+ 430
Аксакал
U2

Цитата:думаю что твоя информация достоверная


Инфа 100%-ная...
Я типа тайным агентом заделался... :cool:
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
-1
Старожил
Тут у вас какой-то политический заговор? :apl:
А на барикады еще не собираетесь? ;) :coolman:
Отец-основатель
+ 430
Аксакал
Ага, выявляем предателей Родины. Присоединяйтесь, рассказывайте, кто чего знает... ;)
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
-1
Старожил
Ничем не могу порадовать. :(
Я слишком далека от политики или она от меня... ;)
Я ведь блондинка! :spruce:
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация