Дискриминация русского языка

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
18:02, 05.12.2012 №1131
0
Товариство - моя думка - нам всім варто заспокоїтися і сказати - да це така наша історія. З такими проблемами і такими питаннями. Нічого з неї викинути не можна. Але нині інші часи і нині інша держава - Україна. З цього як на мене і слід виходити.
Те, що існують різні думки - це нормально. Насправді ж ми знаємо, що ніяких утисків по мові чи по нації у нас немає. Але те, що ми громадяни України - саме такої країни яка вона є - ми пам"ятати повинні.

Ну і про Гітлера та Сталіна дебати ці - але хіба не достатньо таємних угод обох. По моєму достатньо. Але це теж вже історія, яка на утиски російської мови , котрих насправді немає, не впливає
Горожане
+ 298
Великий Гуру
19:21, 05.12.2012 №1132
0
Скат
19:23, 05.12.2012
Партія Регіонів повинна привітати у майбутній Ради Ірину Фаріон оплесками, навіть стоячи. Бо не кожен з майбутніх депутатів фракції ПР зробив такій вклад у частковий але успіх на цих виборах.
Саме завдяки її діяльності стало можливо партію «Свобода» на Сході та Півдні використовувати в якості «жахів» для російськомовного населення. Більш того вона зробила серйозну заявку на дискредитацію діяльності партії на майбутнє.
Це не просто слова. Я розмовляв з водієм маршрутки у Запоріжжі – він проголосував за ПР тому що якщо їх не підтримати до влади прийдуть «западеньці» і його можуть звільніть через російську музику у салоні. Одні скажуть – маячня, але голос у ПР є. І я певен – не тільки один.
У цілому провокаційна діяльність Фаріон, яка вважається однією із лідерів «Свободи», підтримується або не спростовується партією – тому більшість вважає ЩО ЇЇ ДІЯЛЬНІСТЬ І Є ПОЛІТИКОЮ ПАРТІЇ «СВОБОДА». А це дає можливість грати на занепокоєності Підня і Сходу щодо можливих утисків російськомовного населення у разі приходу цієї партії до влади.
©СКАТ
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"
xlm
Горожане
+ 32
Гражданин
21:14, 05.12.2012 №1133
0

Цитата:Нас..ть на цього водія маршрутки та йому подібних.

"Золотой ты человек, Юрий Венедиктович! Все о стране думаешь... и руки у тебя золотые!"©
Горожане
+ 74
Великий Гуру
22:46, 05.12.2012 №1134
0

Цитата:Я розмовляв з водієм маршрутки у Запоріжжі – він проголосував за ПР тому що якщо їх не підтримати до влади прийдуть «западеньці»

Мало чим нас в дитинстві лякали. Хтось подорослішав, а хтось ні. Що тепер робить ? То у нас УНА УНСО йде, то западенці, то американці, то ще хтось йде. Тільки ніяк ні дійде
Отец-основатель
+ 431
Аксакал
00:20, 06.12.2012 №1135
0

Скат (05.12.2012, 17:21) писал:Партія Регіонів повинна привітати у майбутній Ради Ірину Фаріон оплесками, навіть стоячи

+1
Недавно только писал по этому поводу - Фарион и УПА - это две самые большие ошибки "Свободы". Причём неизвестно, какая из них больше
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 298
Великий Гуру
12:52, 06.12.2012 №1136
0

адвокат Ульянов (05.12.2012, 18:18) писал:Нас..ть на цього водія маршрутки та йому подібних.

А почему тогда удивляетесь голосованию за ПР на Юге и Востоке. Люди почему-то не любят когда на них с..т. Вон "оранжевые" в 2004 нас..ли на полстраны - и имеем полноценный раскол страны вместе с голосованием за олигархов из ПР которые иначе в жизнь бы не получили такие проценты.

писатель (05.12.2012, 20:46) писал:Мало чим нас в дитинстві лякали. Хтось подорослішав, а хтось ні. Що тепер робить ? То у нас УНА УНСО йде, то западенці, то американці, то ще хтось йде. Тільки ніяк ні дійде

Ну так у всех свои страшилки - кого-то пугают Москвой, которая все никак не успокоится так хочет бедную неньку невин.. простите незалежности лишить.

адвокат Ульянов (05.12.2012, 23:17) писал:УПА складний феномен, в як усякий складний феномен має і негативні сторінки, і позитивні. Для мене особисто відношення до УПА - це тест на інтелектуальну мужність та дієздатність індивідума.

Нет. Это всего лишь тест на то поддерживает человек ВАШУ ТОЧКУ ЗРЕНИЯ НА УПА или нет.

адвокат Ульянов (05.12.2012, 23:17) писал:Катон, навпаки, невмолимий у всьому, прямо з трибуни погрожував негідникам та кричав, що місто потребує серйозного відношення, та радив громадянам, якщо тільки у них є розум, обирати собі лікаря не самого поблажливого, але втілену суворість, і вказував як на такого на себе, плебея та Валерія Флакка - патріція.

Так "Свобода" НЕ ПРЕДЛАГАЕТ ГОРЬКУЮ ПРАВДУ, она всего лишь предлагает ДРУГУЮ ЛОЖЬ. О том что стоит убрать эту власть и привести к власти "истинных украинцев" как тут же все станет прекрасно. При этом каких-то реальных путей не предлагается. Считается по умолчанию что патриотизм победит все, включая объективные законы экономики.

Е. Замятин "Мы"
Горожане
+ 298
Великий Гуру
14:01, 06.12.2012 №1137
0

адвокат Ульянов (06.12.2012, 11:45) писал:Було б непогано підтвердити своє припущення хоча б якимись доказами

вот

Е. Замятин "Мы"
Горожане
+ 74
Великий Гуру
14:07, 06.12.2012 №1138
0

Цитата:Недавно только писал по этому поводу - Фарион и УПА - это две самые большие ошибки "Свободы". Причём неизвестно, какая из них больше

Хіба хто відмовляється від минулого? А якщо відмовитися від минулого, то що буде далі ?
Горожане
+ 298
Великий Гуру
14:13, 06.12.2012 №1139
0

писатель (06.12.2012, 12:07) писал:Хіба хто відмовляється від минулого? А якщо відмовитися від минулого, то що буде далі ?

Ну от советского прошлого Вы не только отреклись, но и топчете его двумя ногами. А в чем разница?

Е. Замятин "Мы"
Горожане
+ 74
Великий Гуру
14:44, 06.12.2012 №1140
0

Цитата:Ну от советского прошлого Вы не только отреклись, но и топчете его двумя ногами. А в чем разница?

В смисле відріклися - навпаки - ось школу відстоюємо. Від чогось непотрібного відходимо, до іншого приходимо

А шо мені потрібно було кожен день "Підняту цілину" читати?

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация