адвокат Ульянов (06.12.2012, 12:29) писал:Конкретніше. В яких саме пунктах програми говориться про те, що все стане "прекрасно", як тільки до влади прийдуть "істині українці". І що таке "істині українці" - було б непогано знати дефініцію та дискурс цього поняття. І що ви мали на увазі під " прекрасно"
Вважаю що ви, як людина розумна, повністю усвідомлюєте важливість визначення понять перед будь-якою дискусією, що претендує бути інтелектуальною. То прошу вас ці поняття визначити
Хорошо. Раз ответ по-простому не подходит, переходим к сложному.
1. Программа "Свободы" во многом декларативна, а именно пункты 3, 4, 12, 13, 28, 29, 32, 33, 35, 37, 43, 46, 49, 55, 58, 59 раздела 2, пункты 5, 6, 11, 14, 16 раздела 3 во многом невыполнимы и являются примером популистских обещаний. 2. "Истинные украинцы" - те кто являются украинцами по национальности (п.7, 9 р.І), украиномовными (р.V), ненавидят СССР (п2..10, 12, 15 р.VI) и Россию (р.VIII и п.2, 6, 8, 9, 10 р.VII), любят ОУН-УПА (п.13, 14, 15, 16 р.VI). 3. "Прекрасно" - это богатая Украина в ЕС и НАТО с визовым режимом с ненавистной Россией.
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
адвокат Ульянов (06.12.2012, 14:41) писал:п.п. 3,4 - мені подобається 12 - це і зараз існує, лише потрібна політична воля. 13 - питання спірне, але має право на існування як декларація намірів 28,29 - обома руками я особисто "за" 32,33 - наміри мені подобаються і так далі.
Я не говорю что эти шаги НЕПРАВИЛЬНЫЕ, я говорю что в текущей ситуации ОНИ ПРАКТИЧЕСКИ НЕВОЗМОЖНЫ или чреваты серьезными последствиями, в связи с чем являются популистскими обещаниями.
адвокат Ульянов (06.12.2012, 14:41) писал:Стоп. В цих пунктах зовсім не те, про шо ви пишете. Запровадження в графі паспорту національності - то в цьоум нічого поганого не бачу, хоча я би особисто цього не робив, але то політична сила задекларувала - я не ввважаю цей запис за зло. Пропорційно представництво національностей - теоретично цікаво, але не факт, що росіяни ( українці, молдавани) будуть записуватись в чукчі або папуаси та вимагати для себе пропорційного представництва
Выделение по национальному признаку создает почву для национальной дискриминации, хотя само по себе ничего не значит.
адвокат Ульянов (06.12.2012, 14:41) писал:Розділ 5 ніяк не понижує в правах іншомовних, але встановлює позитивну дискримінацію української мови. Це вважається демократичним інструментом в усьому світі, якщо має законну та демократичну мету та засоби.
Да? Совсем не согласен. А конкретно не согласен с п.3, ч.2 п.5, п.7, п.21, п.25 и категорически не согласен с п.2, п.17, п.29. При этом поддерживаю п.4, ч.1 п.5, п.8, п.16, п.22..24, п.26..28.
адвокат Ульянов (06.12.2012, 14:41) писал:відкрити архіви та дізнатись правду ви прирівнюєте до ненависті? Дуже сміливо, дуже.
Извиняюсь. п.4 из списка следует исключить. Но п.2, п.3, п.5..10, п.12, п.15 ненависти к СССР не отменяют.
адвокат Ульянов (06.12.2012, 14:41) писал:Про неневисть до Росії з п. п. 2,6,8 і тд - то ви вже реально загнули, це у вас дуже буйна фантазія.
Хорошо. Уточню по пунктам. 2. Припинити всяку участь України в наддержавних утвореннях, ініційованих Москвою: Співдружності Незалежних Держав (СНД), Єдиному Економічному просторі (ЄЕП), Євразійському економічному співтоваристві (ЄврАзЕС) тощо.е Во-первых. Украина формально не является членом ни одной из этих организаций. Во-вторых. ИМХО членство в тех или иных международных организациях должна отвечать интересам Украины, а потому откидывать априори одни из них - это негативное отношение, что вместе с контекстом "инициированных Москвой" указывает на истинную причину - русофобию.
6. Завершити делімітацію (встановлення договором) та демаркацію (позначення на місцевості прикордонними знаками) державних кордонів України, у тому числі – морських. Встановити державні кордони в односторонньому порядку в разі подальшого зволікання сусідів, зокрема Росії. Забезпечити належну прикордонну охорону. Запровадити візовий режим з Росією. В данном случае я вижу введение в одностороннем порядке визового режима со страной в которой живут родственники или друзья у доброй половины жителей Украины, которая обеспечивает половину туристического потока, с которой связаны большинство работающих украинских предприятий и значительная часть импорта КАК ОДНОЗНАЧНО ВРАЖДЕБНЫЙ ШАГ ВЫЗВАННЫЙ ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО ЧУВСТВОМ НЕНАВИСТИ - ибо РЕАЛЬНЫХ причин для такого шага нет.
7. Вимагати від держав, які декларували безпеку та недоторканність кордонів України в обмін на відмову від ядерної зброї (Будапештський меморандум, 1994 р.), дієвих, а не паперових ґарантій. Укласти двосторонні угоди зі США та Великою Британією про негайну повномасштабну військову допомогу Україні в разі збройної агресії проти України. Тем самым Украина фактически просит ВОЕННОЙ ПОМОЩИ ДЛЯ ВОЙНЫ С РОССИЕЙ, т.к. в случае не менее реальных конфликтов с Румынией или Турцией указанные страны не смогут помочь против стран-членов НАТО. Это является ЦЕЛЕНАПРАВЛЕННЫМ СОЗДАНИЕМ ИЗ РОССИИ ВРАГА и продиктовано только ненавистью к России, а не национальными интересами Украины.
8. Звернутися до Генеральної Асамблеї та Ради Безпеки ООН з вимогою дати оцінку заявам Росії про можливість завдання превентивних ядерних ударів без оголошення війни. Значит по поводу агрессий против Сирии, Ливии, Ирака, Югославии Украине в ООН обращатся не надо. А против заявления России о возможности применения ядерного оружия первой (что адресовано в первую очередь США, а во вторую Китаю - ибо потенциал обычных вооружений России достаточен для противостояния всем странам кроме этих двух) обязательно надо поднять свой протестующий голос. Другого объяснения кроме русофобии для этого пункта я не вижу.
9. Відновити ядерний статус України у зв'язку з порушеннями Будапештського меморандуму Росією (одним з ґарантів безпеки України): конфлікти довкола о. Тузла та Керченської протоки, прямі погрози, брутальний політичний та економічний тиск, регулярні спроби посадових осіб Росії піддати сумніву територіальну цілісність України. Відновити тактичний ракетно-ядерний арсенал держави. Звернутися до США та Великої Британії по сприяння та допомогу в ядерній програмі України. См. комментарии к п.7. Сплошная русофобия. Т.к. территориальные конфликты у Украины кроме России существуют с Румынией и Молдавией, плюс проблема крымских татар поддерживаемых Турцией. Политическое и экономическое давление на Украину оказывает не только Россия. Пример - требования МВФ, ЕС, США к Украине в политическом и экономическом секторах.
10. Розпочати реальні, а не декларативні дії, які уможливлюють інтеграцію України до європейських структур безпеки: очистити владу та силові структури від агентури Москви; знешкодити фінансовані Росією підривні організації; делімітувати та демаркувати кордони; погасити осередки сепаратизму; нейтралізувати усі територіальні претензії до України; забезпечити виведення російських військових баз з української території; негайно реформувати та розбудовувати ЗС та ВМС України. А может надо очистить власть и силовые структуры ОТ ВСЕХ ВНЕШНИХ АГЕНТОВ, обезвредить финансированные ВСЕМИ ВНЕШНИМИ СИЛАМИ подрывные организации. Хотя американские агенты - это СВОИ. Куда их выгонять бедных. И финансируемые ими организации преследуют исключительно интересы Украины, а не тех, кто им платит.
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Цитата:Во-вторых. ИМХО членство в тех или иных международных организациях должна отвечать интересам Украины, а потому откидывать априори одни из них - это негативное отношение, что вместе с контекстом "инициированных Москвой" указывает на истинную причину - русофобию
Глупость однако. Хіба написано припинити через русофобію ?
Цитата:Звернутися до Генеральної Асамблеї та Ради Безпеки ООН з вимогою дати оцінку заявам Росії про можливість завдання превентивних ядерних ударів без оголошення війни. Значит по поводу агрессий против Сирии, Ливии, Ирака, Югославии Украине в ООН обращатся не надо. А против заявления России о возможности применения ядерного оружия первой (что адресовано в первую очередь США, а во вторую Китаю - ибо потенциал обычных вооружений России достаточен для противостояния всем странам кроме этих двух) обязательно надо поднять свой протестующий голос. Другого объяснения кроме русофобии для этого пункта я не вижу.
При чому тут рософобія, якщо атомною бомбою як обізяна бананом розмахують?. Це навскидку проти домислів - для чого писати про те, чого немає насправді ? Але чесно - слабі у вас Скат аругменти -
писатель (06.12.2012, 18:22) писал:Глупость однако. Хіба написано припинити через русофобію?
А из-за чего?
писатель (06.12.2012, 18:22) писал:При чому тут рософобія, якщо атомною бомбою як обізяна бананом розмахують?. Це навскидку проти домислів - для чого писати про те, чого немає насправді?
Значит атомной бомбой размахивать плохо. А выбомбить Ирак, Афганистан, Югославию и Ливию - это цивилизованное и гуманное поведение высокоразвитого демократического государства.
Я не казав, що бомбити Югославію... це добре. Я сказав тільки, що атомною бомбою махать як мавпа бананом це нехорошо. І за чого - можливо, що насправді такі угоди Україні нічого не дають. Ось ми віддали Крим в оренду на 40 років (військові бази) і шо? А нічого
писатель (06.12.2012, 19:21) писал:Я не казав, що бомбити Югославію... це добре. Я сказав тільки, що атомною бомбою махать як мавпа бананом це нехорошо.
А махали не просто так, а в связи с развертыванием противоракетной обороны. Запрещенной кстати международным договором из которого США в одностороннем порядке вышли. Теперь в случае обезоруживающего первого удара высокоточным оружием (а одних крылатых ракет большой дальности у США свыше 10000) по местам базирования российских стратегических сил (подводные лодки у пирсов, стратегические бомбардировщики на аэродромах, подвижные комплексы в ангарах, горловины шахт) потенциал ответного удара будет очень небольшим и прекрасно перехватится ПРО. Более того 100000 американских управляемых боеприпасов могут (а у них кроме 10000 ракет большой дальности есть 70000 ракет мало и средней дальности и 50000 управляемых авиабомб - и это не считая управляемых боеприпасов у их союзников) нанести урон сопоставимый в материальном исчислении с 100 ядерных боеголовок Именно в связи с этим Россия и заявила о возможности применить ядерное оружие первыми в случае обострения международной обстановки или атаки своей территории неядерным оружием.
Учитывая судьбу Югославии, Афганистана, Ирака и Сирии вполне разумное заявление. И как-то не похоже на поведение обезьяны. На это поведение больше смахивает политика американцев - не нравится страна - стереть в порошок.
писатель (06.12.2012, 19:21) писал:І за чого - можливо, що насправді такі угоди Україні нічого не дають. Ось ми віддали Крим в оренду на 40 років (військові бази) і шо? А нічого
А 100 долларов скидки за газ? Плюс севастопольцам хорошо. Спросите у них - хотят ли они вывода Черноморского флота.
В смисле знижка за газ - це той газ який Україна купує в Німеччині, бо він там дешевше? Ну да серйозна знижка . Спочатку ми підвищимо його вартість до небес, а потім зробимо знижку. Таку знижку, щоб вже ніколи мало не видавалось. Але Бог з ним - це покращення життя
Там багатьом потрібно виписати подяки. Але це не тема, мабуть, утисків російської мови, чого насправді немає. Ми можемо тут говорити про бомби, газ, ще Бог зна що, але по темі нам по моєму всім сказати і нічого. Це буває
Скат (06.12.2012, 20:45) писал:Плюс севастопольцам хорошо. Спросите у них - хотят ли они вывода Черноморского флота.
А мені, наприклад, начхати, що там хоче московське офіцерйо, яке навмисне перед пенсією переводиться кудись у місце потепліше. Севастополь - це перш за все Україна і моск росіяни швидше зуби обламають ніж отримають його назад. P.S. І не треба розказувати, що якби не благодійниця росія, то там би все вимерло і прям не відродилось, бо це нагадує казочку про білого бичка. P.P.S. писатель, що це з вами, кількість русизмів в написаному просто вражає?..
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
Е. Замятин "Мы"
Е. Замятин "Мы"
Е. Замятин "Мы"
Е. Замятин "Мы"