А я за Тягнибока, во втором туре (если Тягнибок) не пройдет - за Яценюка. Вчера по ТВ показывали процедуру подачи документов первыми претендентами. Гриценко сразу начал со лжи..На вопрос откуда дровишки, то бишь денежный взнос в качестве залога (2,5 млн гривен) ответил, что, мол, люди насобирали:-))) Что-то вроде "Я открыл рассчетный счет и туда поступали деньги от простых людей. Самый большой взнос был 150 тыс.гривен, самый маленький - 5 гривен". Да, а сам он внес 10 тыс.гривен. Ну смех да и только! Мог бы и месячную зарплату свою депутатскую положить, чеж по пятерке сшибать с бедных граждан?..На предвыборных плакатах он будет в камуфляже, т.е. активно будет эксплуатироваться тема "сильной руки и порядка". Нда, вобщем.. Вчера же подал документы и Яценюк.
Арсеній Яценюк подав до ЦВК документи на реєстрацію кандидатом у президенти України
Лідер Громадської ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» Арсеній Яценюк у середу, 21 жовтня, подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації його кандидатом у президенти України на виборах 2010 року. ЦВК прийняла документи та видала Арсенію Яценюку відповідну довідку.
Лідер «ФРОНТУ ЗМІН» іде на вибори президента України шляхом самовисування.
Арсеній Яценюк повідомив, що грошову заставу в розмірі 2,5 мільйона гривень вніс до ЦВК з власних коштів.
Він повідомив також, що виборчу кампанію планує вести за рахунок власних коштів та коштів, які перераховують його прихильники. «Кампанія буде вестись із значним залученням фінансових ресурсів різних людей. Ця інформація вивішена на нашому сайті – я цим займаюся вже 9 місяців. На сайті є сотні прізвищ і назв компаній, які вже сьогодні внесли гроші у громадську організацію. Таке саме фінансування буде і щодо виборчого фонду. Це і прості люди, і компанії. Були навіть такі цікаві речі, коли цілими селами здавали гроші. Найменший внесок був 10 гривень. А найбільший – був і мільйон від однієї з компаній».
Арсеній Яценюк за минулий рік задекларував доходів і сплатив податків більше, ніж Юлія Тимошенко і Віктор Янукович.
Вот такой подход мне нравится, по крайней мере не прибедняется и не врет.
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
старейшина
пенсионер
старейшина
старейшина
Модерирование данного сообщения приведет к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям.
старейшина
пенсионер