Cosmonaut писал:То, что пан Тигипко миллиардер и, скажем так, "небедный" человек это ясно. Но на сколько он самостоятельный политик?
За Тигипка голосувати - щастя на рідній землі не мати. Хтось, взагалі може пояснити, що ця людина для країни зробила і що може зробити? (Уявляю: вже СКАТ задає в пошукачі ключові слова "Тигипко-патріот", треба почекати декілька посилань на російськомовні сайти).
oleg14 писал:Судя по всему патриот у нас на форуме один.
Патріотів - предостатньо, Ви ж теж патріот Росії? І знаходитесь на цьому форумі. Мене здивували слова
СКАТ писал:Из всех представленных самый адекватный - Тигипко. За него и проголосовал.
Якщо таке пише людина, що займається аналізом політичних та економічних явищ (і історичних), то бідна Україна, коли до влади прийдуть такі адектватні люди, як пан Тигипко.
Chuprinka писал:За Тигипка голосувати - щастя на рідній землі не мати. Хтось, взагалі може пояснити, що ця людина для країни зробила і що може зробити? (Уявляю: вже СКАТ задає в пошукачі ключові слова "Тигипко-патріот", треба почекати декілька посилань на російськомовні сайти).
Chuprinka писал:Якщо таке пише людина, що займається аналізом політичних та економічних явищ (і історичних), то бідна Україна, коли до влади прийдуть такі адектватні люди, як пан Тигипко.
Я никого не агитирую голосовать за Тигипко. Я высказал СВОЕ ЛИЧНОЕ мнение. За его правильность-неправильность ответственности не несу...
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
*** Ви леді - леді від стилістів, Доречи, в них чудовий смак, Ви лідер – лідер популістів, Що нам казали – «Так, так,так». То дай Вам Боже сили волі Щоб наш не зрадити народ, Бо це остання капля болі І Вам поставлять «незачот». *** Мій любий друже! Хай та вдача тебе шалено зберігає, Бо я дивлюсь (по-русски плача) Як твій процент в зеро збігає. Ох ця політика не мед, То Президент - то претендент… *** Він блискавичний науковець, Він вчений з купой ступенів, Птахам домашнім він знайомець, Знавець доробок хутряних, Ох Вітя, Віть куди ти лізеш Іди горілки краще вріж, Відповідає телевізор: «Ахметова писала вірш». (с) Sarmat Всі впізнали? Буде натхнення наваяю і про Сеню і про Серьожу і про іньших наших невтомних борців за щастя народне
От поперло
Хто з ранку нам вмикає світ? Він молодий, він майже геній! Не супермен, а Супер-хіт, Супер-герой, СуперАрсеній! Він з вечора по тоні-дві Заліза по двору тягає, Він сильний, він економіст Одною лівою здіймає …………… свій рейтинг. От зима прийшла, Від холоду звело нам скули, А Сеня взяв від бариша Та полетів до Гонолули
гражданин
старейшина
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
Е.Лукин Л.Лукина
\"Авторское отступление\"