Рим заполонили портреты Владимира Путина Таким образом молодые итальянцы выражают свой протест против интервенции в Сирии и засилья секс-меньшинств 07.09.2013 «Я с Путиным» - гласит подпись под плакатами с изображением президента России, появившимися на всех основных улицах Рима пару дней назад. Этот пассаж – дело рук недавно возрожденного ультраправого движения «Национальный Фронт» известного итальянского политика Адриано Тилгера. Таким образом активисты организации, в основном молодые люди, решили выразить свой протест против американского вмешательства в Сирию, а также против засилья секс-меньшинств в Европе.
«Тем самым мы хотели выразить свое согласие с запретом в России гей-пропаганды и усыновления детей парами нетрадиционной ориентации, а также сказать спасибо РФ за ее несгибаемую позицию по Сирии», - подчеркнули представители движения.
Со вчерашнего утра мэрия Рима делает все возможное, чтобы снять плакаты, которые были расклеены незаконно, однако за ночь их количество лишь увеличилось. Правда, два дня до этого, пока местные ЛГБТ ассоциации не подали заявление в Капитолий, они преспокойно красовались на каждом углу и никому не мешали, поскольку кроме указанной выше подписи не содержали никаких лозунгов.
Стоит отметить, что многие молодежные движения не только левого и правого толка, но и католические организации между собой, в интернете и в печати все чаще называют Россию не иначе как «последним оплотом здорового человечества» именно за позицию нашей страны и ее граждан по поводу ползучей угрозы. А надо сказать, что уж кто-кто, а римляне от нее натерпелись немало. Чего стоит хотя бы так называемое «Свободное государство Гей-вилладж» - гетто на окраине вечного города уже не один месяц раздражающее горожан навязчивой рекламой с лозунгом «У нас есть лишь границы, но нет пределов». Ну а кроме того, любители нетрадиционный «любви», вход на территорию «свободного государства» которых, к слову, стоит от 8 до 18 евро, рассылали бесплатные приглашения в учебные заведения, включая школы. http://msk.kp.ru/daily/26129/3021439/
Ум человеческий … не пророк, а угадчик, … но не дано ему предвидеть Случая – мощного мгновенного орудия Провидения (А.С. Пушкин)
A85 (07.09.2013, 21:43) писал:Стоит отметить, что многие молодежные движения не только левого и правого толка, но и католические организации между собой, в интернете и в печати все чаще называют Россию не иначе как «последним оплотом здорового человечества» именно за позицию нашей страны и ее граждан по поводу ползучей угрозы.
Наверно не только Римская молодежь так думает! Россия большая всех примет скоро Европа перестанет размножатся и вымрет а те кто останутся переедут в Россию .
vpnsudoplatov (07.09.2013, 23:10) писал:Россия большая всех примет скоро Европа перестанет размножатся и вымрет а те кто останутся переедут в Россию .
Це ви серйозно чи як всі дуркуєте? Геїв у европейських країнах не більше декількох відсотків. А нормальні люди народжують більше чим у нас чи в Расеї, бо там умови життя є, а у нас їх нема.
Даже если вы тысячу раз признаете нас виновными, вечный суд истории оправдает нас и со смехом выбросит вердикт вашего суда.
Я з вами згоден, але вже не той час і вони самі вважають по-іншому. Я вже колись писав для прикладу, якщо раніше десь в селі хтось міг украсти шапку, то потім ще його внука згадували, мол "дивись йде онук того що шапку вкрав". А сьогодні, та навіть вже десь років 60-70 існує культ "вора", більше у в'язниці, менше у нас, але існує, а що головне то серед підлітків. Ще й до того ж такий крадій, який шапку вкрав, сьогодні президент у нас. І цього крадія на виборах білшість країні підтримала, отже зробіть висновки які в нас "моральні" люди. Гірші за геїв, як по мні. Або таке, якщо раніше дівчина мала позашлюбні стосунки, то на неї пальцем показували, та не ніхто навіть не розмовляв. А сьогодні, якщо цноти у років 13-14 не позбудешся, то ти лох. І не тільки це.
Росіяни навіть росіян шлють на, думаєте малороси ви їм там потрібні?
Даже если вы тысячу раз признаете нас виновными, вечный суд истории оправдает нас и со смехом выбросит вердикт вашего суда.
Мамай (08.09.2013, 00:53) писал:Це ви серйозно чи як всі дуркуєте?
дуркую! так не много !
Мамай (08.09.2013, 00:53) писал: Геїв у европейських країнах не більше декількох відсотків. А нормальні люди народжують більше чим у нас чи в Расеї, бо там умови життя є, а у нас їх нема.
Сейчас может и несколько процентов а в перспективе какой будет процент ? Вы посмотрите какая пропаганда ведется парады всякие,клубы( их даже бить нельзя) ,разрешают однополые браки ,усыновляют детей , даже среди священников есть пидарасы а что будет дальше? Такое было десять лет назад ? А насчет рождаемости Вы правы и изменить это будет очень сложно
Цитата: Янукович на зустрічі з регіоналами повідомив, що вибір зроблено: асоціація з ЄС
7 сентября в 15:16
Не згодних з європейським вибором Янукович попросив покинути збори і надалі нарікати на себе. Ніхто із залу встати не ризикнув.
Виктор Янукович Янукович повідомив однопартійцям про остаточний вибір - євроінтеграція. www.3dsmodels.com
Під час зустрічі з фракцією Партії регіонів 4 вересня президент Віктор Янукович звинуватив російських партнерів у порушенні цілого ряду домовленостей і оголосив, що вибір зроблено: асоціація з ЄС.
За даними джерел DT.UA, Янукович повідомив, що кожен ранок він розпочинає з молитви, в якій просить, щоб Бог дав йому терпіння і витримку для спілкування зі стратегічним сусідом.
Поскаржившись на неохайність у відносинах, що припускає невиконання взятих на себе російською стороною зобов'язань, порушення домовленостей і прагнення принизити і задавити, Янукович підкреслив, що таким чином його візаві в Кремлі і "Газпромі" наносять образу не просто президенту, а всій Україні.
Янукович нагадав, що під час узгодження Харківських угод російська сторона на найвищому рівні пообіцяла, що частиною досягнутих домовленостей стане змінювати формулу ціни газу, продаваного "Газпромом" в Україну. Згодом росіяни не стримали свою обіцянку.
Крім того, як розповів президент, під час переговорів у Москві Янукович представив своїм візаві інформацію про ціни, за якими "Газпром" продає газ Німеччині, Італії, Австрії та ряду інших держав. У той час як в Україні він обходився в 430 дол. за тис. кубів (це вже з урахуванням відрахованих 100 дол. плати за оренду баз Чорноморським флотом Росії в Криму), ці країни платили від 360 до 380 дол. за тис. кубометрів.
Навівши ще ряд прикладів, Янукович зробив висновок про те, що партнерського і шанобливого ставлення північного сусіда до Україні очікувати не доводиться. Тому його рішення на користь європейського вектора безальтернативне. При цьому спікер підкреслив, що до пунктів роботи Митного союзу, що не суперечить Угоді про зону вільної торгівлі з ЄС, Україна готова приєднатися. Крім того, Росія залишається нашим найбільшим торговим партнером.
За словами присутніх на зустрічі в "Зоряному", президент оцінив товарообіг між двома країнами в 62 млрд. При цьому він допустив, що якщо Москва не відмовиться від свого плану тиску на Україну методом торгової війни, то обсяг товарообігу може скоротитися вдвічі. Саме тому, підкреслив Янукович, однією з наших вимог до підписання брюссельського документа, є відкриття європейських ринків для українських виробників, що має на перших порах, якщо не компенсувати, то пом'якшити падіння торгової активності з Росією.
Виклавши свої аргументи, Янукович поцікавився, чи є що заперечити присутнім, і попросив встати тих, хто проти прийнятого рішення. Всі, в єдиному пориві, залишилися сидіти. Але не обмежившись досягнутим результатом, президент закріпив успіх, повідомивши присутнім, де знаходяться двері, на випадок, якщо хтось не згоден, попросивши, відповідно, незгодних нарікати на себе.
Докладніше читайте в матеріалі "Тож, яким буде ваш позитивну відповідь? Короткий звіт про зустріч президента з приєднаними товаришами" у свіжому номері "Дзеркала тижня. Україна". За матеріалами: DT.UA
Цікаво кого тепер буде підтримувати уся півняча обойма? Проффесор у гейропу ринувся, комуноїдам команду дали - теж підтримали евроінтеграційний закон. Я б припустив що партію пенсионерів, руській блок або партію любителів пива, але ж вони не розкручені.
Мамай (08.09.2013, 22:47) писал:Цікаво кого тепер буде підтримувати уся півняча обойма? Проффесор у гейропу ринувся, комуноїдам команду дали - теж підтримали евроінтеграційний закон. Я б припустив що партію пенсионерів, руській блок або партію любителів пива, але ж вони не розкручені.
Я думаю найдется. Я например разочарован в коммунистах. И буду поддерживать другую партию. Знаю многих других людей которые в такой ситуации разочарованы в Партии Регионов. Партия которая сейчас сделает ставку на дружбу с Россией многое выиграет. А перспективы переизбрания Януковича сильно уменьшились.
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
старейшина
(А.С. Пушкин)
гражданин
гражданин
старейшина
гражданин
гражданин
гражданин
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"