Мамай, у Вас видимо достаточно поводов гордиться своим Президентом и гражданами его избравшими Сдаётся мне, Россия до подобного никогда не деградирует, в отличие... По мне, так лучше 5 сроков Путина, чем один такого... Хоть не стыдно за страну.
Каков народ - таков и падишах. - в обратном порядке тоже актуально.
Kanarsky (12.09.2013, 11:32) писал:Каков народ - таков и падишах. - в обратном порядке тоже актуально.
Згоден.
Але я зовсім не пишаюсь своїм президентом і зневажаю тих хто його вибирав. Але з чого ви узяли що Путін у 5 разів кращий? Тому що він ракету невдало запустив і просрав мільярди? Чи тому що він на Олімпіаду в Сочі витрачує грошей у 10-15 разів більше ніж інші країни, які проводили Олімпіади?
Або може тому, що на червоній площі, крім мекельщеле фещельме нікого не побачиш, а особливо на свята?
Вас тут на форумі дуже сильно дезінформують.
Даже если вы тысячу раз признаете нас виновными, вечный суд истории оправдает нас и со смехом выбросит вердикт вашего суда.
Мамай (12.09.2013, 11:39) писал:Чи тому що він на Олімпіаду в Сочі витрачує грошей у 10-15 разів більше ніж інші країни
Да у вас в одном только Межигорье уже не одна олимпиада зарыта и продолжает зарываться. Но в отличие от Сочи, в Межигорье, Вы в частности, не попадёте никогда.
Вы бы про свой бардак лучше писАли, коего не в пример больше. Или боитесь по жопе за это получить? Конечно, проще про Путина
Мамай (12.09.2013, 11:39) писал:Але з чого ви узяли що Путін у 5 разів кращий?
Холивар на эту тему затевать не будем, потому как бессмысленно. И сравнивать этих двух людей во всех смыслах и масштабах, простите, некорректно.
Мамай (12.09.2013, 11:39) писал:що на червоній площі, крім мекельщеле фещельме нікого не побачиш
Не без этого, сам никак не привыкну. Но как же плохо в ненавистной Вами России, что всё СНГ, включая огромное количество украинцев, туда батрачить прёт караванами, чтобы семьи в своих недоеуропейских странах прокормить...
Прекращайте ездить, вы же уже практически одной ногой в Эвропе! Только кому вы там нах нужны с голой жопой и шансоном в маршрутках?! Об этом Вы конечно будете размышлять в последнюю очередь. У вас есть проблемы поважнее - миллиарды на Олимпиаду в Сочи, таджики в Москве и ракеты, запускаемые Путиным.
Kanarsky, ви просто не уявялєте які цифри пов'язані з Сочі і які з нашим царем. Я пишу за Путіна, тому що за нашого зека відомо усім і ніхто його не виправдовує, як мінімум за палац. А Путін використовується в якості ікони майже у половини дискутуючих, тому й пишу.
Kanarsky (12.09.2013, 12:19) писал:И сравнивать этих двух людей во всех смыслах и масштабах, простите, некорректно.
Казати й що він кращий у 5 разів теж некоректно.
Kanarsky (12.09.2013, 12:19) писал:Но как же плохо в ненавистной Вами России
Шось краще, шось гірше. Візового режиму немає, радянія ще в пам'яті є, чому б не їхати?
Kanarsky (12.09.2013, 12:19) писал:Прекращайте ездить, вы же уже практически одной ногой в Эвропе! Только кому вы там нах нужны с голой жопой и шансоном в маршрутках?! Об этом Вы конечно будете размышлять в последнюю очередь. У вас есть проблемы поважнее - миллиарды на Олимпиаду в Сочи, таджики в Москве и ракеты, запускаемые Путиным. Rest in peace
Воно по розмові видно, хто в Росію їзде батрачить, а хто у Европу. Не те що я там нікому не потрібен, я туди на безкоштовну основу поступив до університету, ще й дай Бог буду отримувати 2 стіпендії, які по розміру більші ніж українські і російські разом узяті.
Даже если вы тысячу раз признаете нас виновными, вечный суд истории оправдает нас и со смехом выбросит вердикт вашего суда.
Так він не кишеньковий злодій, до чого тут щіпач. І чому мого? Я за нього не голосував жодного разу. Це зазвичай малороси за нього голосували, але в цьому році гарно він їх надурив.
Цитата:Після чергової порції претензій від відомства Онищенка та відчутного удару по українських експортерах з боку Росії президент РФ вирішив підсолодити пілюлю та начебто висловити повагу до України.
Так, у інтерв'ю "Першому каналу" і агентству "Ассошіейтед Пресс" Володимир Путін говорив про повагу до українського вибору і висловлював захоплення українською культурою, мовою та музикою.
Цього разу тональність заяв російського президента у питаннях, що стосувалися України відзначалась неабиякою виваженістю та доброзичливістю.
Між тим, риторика Путіна не завжди була такою позитивною. Фрази російського президента не раз відображали і зневажливе ставлення, і відверту грубість щодо України. Часто в його словах відчувався так званий "імперський дух".
1) Улітку 2005 року президент Росії Володимир Путін заявив, що Росія готова розширювати співробітництво в газовій сфері з Україною, але за певної умови.
"Плануємо розширювати співпрацю з Україною, якщо вона не буде тирити у нас газ", - заявив Путін.
2) У цьому ж році російський президент висловив хвилювання щодо вступу України до Європейського Союзу.
"Якщо Україна увійде до Шенгенської зони, буде певна проблема. Там, на Україні, адже живе, наскільки мені відомо, не менше 17% російського населення. Це ж поділ народу. Це нагадує поділ Німеччини на Східну і Західну", - сказав він.
3) У 2007 році Путін помітив "небезпечну ситуацію" в Україні, яку нібито спровокували Сполучені штати Америки, розділивши суспільство на "проамериканське" та "проросійське"
"Цей конфлікт продовжується , країна повністю дестабілізована, і, судячи з усього, такий стан збережеться ще досить довго", сказав Путін у інтерв'ю Time, відзначивши, що Москва закликала залишити "Україну у спокої".
4) Імперські амбіції російського президента яскраво проявилися на саміті НАТО в Бухаресті у 2008 році
"Ти ж розумієш, Джордж, що Україна - це навіть не держава! Що таке Україна? Частина її територій - це Східна Європа, а частина, і значна, подарована нами", - сказав Путін Бушу.
5) Попри те, що Путін не вважає Україну державою, він не раз запевняв, що має "теплі почуття" до країни.
"Я, наприклад, люблю Україну. І мільйони росіян теж. Що таке країна? Це люди. Нас пов'язує дуже багато ниток", - запевняв він у 2009 році, підкреслюючи, що ніхто не може зруйнувати дружні відносини між Україною та РФ.
6) Про те, що російський президент любить і українські продукти свідчить наступна фраза:
"В добрий час, на кордон між Росією і Україною, на кордон між Україною і Західною Європою. Сидіть там і дивіться з ранку до ночі, закушуйте салом і запивайте горілкою. Смачне сало в Україні. Я гарантую. Мені присилають хлопці звідти", - кілька років тому порадив Путін експертам, що сумнівалися у достовірності даних щодо транзиту газу.
7) Сентименти сентиментами, а заслуги України не варто перебільшувати, наприклад, це стосується Великої Вітчизняної війни, вважає Путін.
"Я дозволю собі не погодитися, що якби ми були розділені, ми не перемогли б у війні. Ми все одно перемогли б, тому що ми країна переможців", - сказав він, зауваживши, що найбільших втрат внаслідок воєнних дій зазнала саме РФСР.
8) Путін, як і вся російська верхівка, неодноразово наголошував на економічних вигодах для України від вступу у Митний союз. Водночас російський президент більш ніж скептично ставиться до поглиблення співпраці України та ЄС.
"Куди подiтися сiльгоспвиробництву України? Незважаючи на пiдготовку угоди про вiльну торгiвлю,... майже кожен iз тут присутнiх розумiє, що сiльгосппродукцiю України на європейський ринок нiхто не пустить. Але, може, два лiтри молока продадуть - i все", - заявив він на інвестфорумі у Москві у 2011 році.
9) Кінець 2011 року, а саме одна із "газових" зустрічей між Миколою Азаровим та Володимиром Путіним запам'яталася лаконічною однак дуже яскравою фразою останнього.
"Добрий день, Володимире Володимировичу", - заявив Азаров на початку зустрічі.
Путін виправив його: "​​Доброї ночі".
У відповідь Азаров зауважив: "У вас ніч, у нас ще вечір".
"Тому ви в нас кров-то і п'єте Сідайте" - сказав Путін.
Зустріч виявилася безрезультатною, адже жодних домовленостей щодо ціни на газ чи долі ГТС досягнуто не було.
10) Із наближенням листопада, коли Україна планує підписати Угоду про Асоціюю з ЄС, риторика Путіна стає дуже толерантною.
"Що стосується інтеграційних процесів, ми повинні і тут ставитися з повагою до України. Якщо Україна вважає, що їй потрібно і доцільніше укладати, скажімо, договір про зону вільної торгівлі з Євросоюзом, значить, так тому і бути, сказав Путін у нещодавньому інтерв'ю "Першому каналу" і агентству "Ассошіейтед Пресс".
Водночас він вкотре підкреслив, що росіяни та українці "один народ"
"Ви знаєте, що б не відбувалося, і куди б Україна не йшла, ми все одно колись і десь зустрінемося", - додав президент РФ.
Kanarsky (12.09.2013, 12:19) писал:Прекращайте ездить, вы же уже практически одной ногой в Эвропе! Только кому вы там нах нужны с голой жопой и шансоном в маршрутках?! Об этом Вы конечно будете размышлять в последнюю очередь. У вас есть проблемы поважнее - миллиарды на Олимпиаду в Сочи, таджики в Москве и ракеты, запускаемые Путиным.
В точку!!!!Да,в Европу уж очень хочется,только попадем мы туда лет через 50...если попадем...С нашим то менталитетом
Мамай (12.09.2013, 12:44) писал:Шось краще, шось гірше. Візового режиму немає, радянія ще в пам'яті є, чому б не їхати?
А что Вы сделали для Украины,патриот?Кроме того,что сидите тут днями и ночами и демагогию разводите,да поливаете грязью,то что было построено до Вас!
Мамай (12.09.2013, 12:44) писал:Воно по розмові видно, хто в Росію їзде батрачить, а хто у Европу. Не те що я там нікому не потрібен, я туди на безкоштовну основу поступив до університету, ще й дай Бог буду отримувати 2 стіпендії, які по розміру більші ніж українські і російські разом узяті.
А как же национальная идея...И куда весь патриотизм делся?
гражданин
гражданин
гражданин
гражданин
гражданин
гражданин