tarara писал:Что ж агитатор-то Ваш малохольный-то такой?
Це Ви кого маєте на увазі?
tarara писал:Я даже и не туда, что за СЛС выступаю :)
Вас приємно читати, без різниці за кого Ви виступаєте. Ще раз жалкую, що дам з нашого форуму не вистачає в політиці. Ми б в СЛС забрали б вас всіх до себе.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
[quote=Старший сержант запаса]Це Ви кого маєте на увазі?[/quote] Топикстартера :) [quote=Старший сержант запаса]Ми б в СЛС забрали б вас всіх до себе[/quote] Не боитесь ассоциаций? :)
Постскриптум: этот виртуальный персонаж пал смертью скомороха в неравной схватке представителей форума с вуду. Реинкарнации не подлежит.
[quote=tarara]Не боитесь ассоциаций? :)[/quote] Ні, не боюся. Ми хочемо бачити в своїх лавах соціально-активних, небайдужих людей. Нам цікаво слухати думки таких людей, щодо майбутнього нашого міста і країни в цілому.
Добавлено спустя 33 минуты 13 секунд:
[quote=адвокат Ульянов]Вибачте, але не втримаюсь: це ж ще не виборці, щоб так хвости заносити. Чи ви вже тренуєтесь?[/quote] Ми ж домовилися, що ніякої агітації ми не ведемо. Мені, наприклад, приємно, що дами пишуть в темі не два-три слова, а намагаються саме грунтовно висловити свої думки.[quote=адвокат Ульянов]Людина, яка займається наукою, називає це грунтовними відповідями? [/quote] Пояснюю: ми на форумі спілкуємося не в науковому дискурсі, а в побутовому. Тому й слово "грунтовно" для поста має зовсім інше значення ніж в науці. Подивіться на інші теми: де речення, а де й декілька слів.[quote=адвокат Ульянов]Мабуть, я чогось сильно не розумію.[/quote] Все Ви розумієте.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Старший сержант запаса, спасибо, конечно, но знаете, есть такая фраза...дескать, "один сеет и строит, пятеро в это время курят, а десять руководят и ждут урожай, чтобы под любым предлогом отобрать" :) Так вот у меня пока перекур :) адвокат Ульянов, сегодня почитала колонку Кулясова в Телеграфе про Грузию...а ведь начинали с Украиной практически одновременно...Как говорится в старом добром фильме: "Узнаёте, Ватсон, этот ботинок? Его родной брат сгорел в камине гостиницы «Нортумберленд». Два башмака, а какие разные судьбы..." И, кстати, я так поняла Президент на грузинском не очень, а гляди ж ты -
Цитата:По простоте ведения бизнеса Грузия вырвалась на 11-е место в мировом рейтинге, встав следом за Норвегией (Украина — 142-е место, Россия -120). Открытие бизнеса в Грузии имеет уведомительный характер (т.е. организовал контору — известил налоговую — через время получил документы).
Так, де там Старший сержант ??? Сьогодні бачив вашого лідера с союзу лівих сил. Старший сержант - так що ж Ви одразу не сказали, що під вашими лівими силами слід розуміти Российскую общину Полтавской области ? І почнете ви з речей духовних та моральних - спочатку вженете три- чотири бюджетних мільйони платників податків у будівництво памятника Катерині. Потім почнете переписувати всі дорожні знаки. Потім дощечки з назвами вулиць... Ну так одразу б і сказали . Чого мовчати? Преса кременчуцька вам допоможе у цій важкій і нелегкій справі - здобутті депутатства. Бо справді, завдання ваші важкі і корисні для всього міста. Встановити в Кременчуці памятник Лужкову - це потрібно ? Потрібно. Ввести в меню всіх кафе не піццу, а російські щі? Це теж потрібно і тут я вас підтримую повністю. На 400 %.
Цитата:писатель, Гм. Пицца как символ украинской независимости ? Пешите исчо.
Ад - розумний Ви наш. Хіба написав я щось про незалежність ? Я писав про програму лівих сил м.Кременчук і те, що вони робитимуть насправді - тобто про дії "Общины имени товарища Лужкова"
писатель писал:слід розуміти Российскую общину Полтавской области ?
Я не знаю кого Ви там бачили, а до Російської общини Полтавської області ми маємо таке ж відношення як Ви до грузинської м.Миргорода. Чи може Ви не знаєте, хто в Кременчуці виступає від імені цієї общини? Так що не треба вводити нікого в оману: у пана Шестакова є свої люди в місті, окрім того, якщо мені не зраджує пам'ять є ще якась община пов'язана з місцевою організацією КПУ.
Артур Шопенгауэр
пенсионер
гражданин
Артур Шопенгауэр
пенсионер
(c)
Старший сержант запаса.
(А.С. Пушкин)
Артур Шопенгауэр