AD, 91972! Грайтеся, поки пан адвокат дозволяє чергову серьйозну тему перетворювати на флуд.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Надо и себе сознательность проявить, а то ведь не знаю, за кого голосить. Вобщем, кто што может сказать за граждан "Партия регионов" Суворов Ігор Вікторович 05.07.1975 Фізична особа-підприємець Суворов І.В. -
"Сильна Украина" Лукаш Лариса Олександрівна 24.04.1967 р. Громадянка України Вища Палац культури «Нафтохїмїк» АТ «Укртатнафта» Директор
Єдиний центр. Самойленко Юрій Анатолійович
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
[quote=Старший сержант запаса]Грайтеся, поки пан адвокат дозволяє чергову серьйозну тему перетворювати на флуд.[/quote] Флуд, флудом, а вишиваночка зникла. Ну і як Вам тепер йти на вибори? Вчіться:
Белокурая Жози, за Суворова могу сказать, я сладкие столы в интернаты с помощью его проводила))) и провожу))) Знаю, он еще в наш приют свои печенья возит
Лукаш - общалась давно, очень даже позитивная женщина)))
Молодой девушке требуется некоторое время, чтобы найти мужчину на всю жизнь. Это не мешает ей тем временем выходить замуж. (с) Колетт, фр. писательница
Цитата:Тогда, наверное, буду за Суворова голосовать yes Может в нашем районе наступит дольче вита?:-)
Десь я оце читав про ящик печення та бочку варення. Там ще два персонажі було - один точно варення їв. От тільки де така книжка, хто ж її написав ??? От склероз пенсійний
Товариство - велику справу вдалося зробити - оприлюднив як живуть наші кандидати в мери , скільки отримують матеріальної допомоги...Є такі бідні, що в машині ість, в машині спить і ніде не працює... А потрібно таке щодо наших кандидатів у депутати , чи нехай живуть ?
(c)
Старший сержант запаса.
Артур Шопенгауэр
гражданин
гражданин