Мажоритарний виборчий округ №18

0
Горожане
+ 2
Гастарбайтер

Destroyer писал:все люди продажные, абсолютно

"Меня можно купить, но я не продаюсь".
Не стоит всех по себе судить.
Горожане
+ 101
Почетный
старейшина
Возвращаясь к моему вопросу выше о присутсвии (возможности) простых кременчужан на городских сессиях, по аналогии с другими государствами в США).
1. Смысл??? Лишний контролер городской сессии.
2. Возможность? Как это реально в нашем городе осуществить.

Или лучше это в отдельную тему вынести?
Горожане
+ 4
Гастарбайтер

Seth писал:"Меня можно купить, но я не продаюсь". Не стоит всех по себе судить.

вот тут Вы не правы, самый простой пример, Вы на работе работаете? деньги получаете? за что? за то что Вы продаете себя, свои знания и т.д.

а то что я написал что все люди продажные, то я это приравнивал именно к выборам, ведь практически, а может даже и каждый из нас шел на выборы и точно знал за кого будет голосовать, так как тот или иной кандидат сделал то или другое......
Горожане
+ 178
Великий Гуру

Seth писал:"Меня можно купить, но я не продаюсь".

Просто Вам еще не дали такую цену, или цены себе сложить не можете...
Вспомнился мне рекламных слог. "Я женщина порядочная, поэтому и дорогая..." (с).
С уважением,
Сергей
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Хлопці - та не всі люди продажні і не всі такі , як б сказати, яким конфету показали і вони повірили. І таких більшість. Це можна взяти хоча б з того - скільки людей взагалі на вибори не прийшло, або проголосували "не підтримую жодного". І це теж позиція - не всі стали учасниками спектаклю, який у нас відбувся.
А будуть ці спектаклі до того часу поки ми будемо пропускати представників бізнесу в міську раду. І тут в іншому ще справа - поки будуть давати можливість бізнесу робити гроші через мерію ( земля , підряди...) - це не припиниться.
Вже писав колись - такого як у нас немає більше ніде. Хіба на сході, в Узбекістані чи Таджикістані. Або в Росії, хоча там вже фініш - всіх возять на дільниці і вони дружно голосують за кого їм скажуть. Подарків вже ніхто виборцям не робить.
Однак , в тій же Німеччині в депутати йдуть виключно активісти - бо активіст там знає всіх пенсіонерів чи всіх сусідів , з ними балакає і день свій з ними починає, чи знає - які дерева на його окрузі ростуть і скільки їм років кожному.
Тож і казав і думаю - все ще ми побачимо. Були в міській раді - бізнесмени від БЮТ та ПР. І далі будуть в міській раді ті є самі БЮТ та ПР і такі самі бізнесмени.
Горожане
+ 3
Гастарбайтер
Ада. Для того, чтобы присутствовать на сесии необходимо просто подать заявку за несколько дней до сессии. Отказов не бывает, во всяком случае мне об этом не известно. Можно записаться на выступление в "Разном", но для этого депутаты должны дать добро.

Добавлено спустя 3 минуты 35 секунд:

Но смысл? Посмотреть на голосования? Все важные вопросы, выносимые на сессию предварительно рассматриваются в комиссиях, сессия, как правило, только законодательно закрепляет решения профильной комиссии.

Добавлено спустя 2 минуты 58 секунд:

По-моему это уже оффтоп. Сори.
Выли не только собаки, но даже лошади.
А.П. Чехов.
Горожане
0
Проездом

zzz-cd писал:Но смысл? Посмотреть на голосования?

Згодна. Навіть якщо таке можливість є, то що це дасть взагалі більшості виборцям? В присутності на сесіях міської ради можуть бути заціквлені більше особи, питання яких вирішується на конкретній сесії. А інші... навіть можуть і не знати про таку присутність і про висновки присутньої особи.

Мені більш по душі ідея щодо висвітлення в пресі засідань міськ. ради - проекти рішень і прийняті рішення, стенограми виступів депутатів, взагалі інформація, яка б дозволила спостерігати за тим, хто що ініціює і хто що підтримує. Дану ідею висловлював адвокат Ульянов у своїй Программі.

Чи є така чарівний сірник (це з фільму ) чи інша подібна річь, за допомогою якою можно було б організувати таке висвітлення? В кого є ідеї?
Невозможное - возможно
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Щось тут важко зрозуміти взагалі - а що преса хіба не висвітлює сесій міських? Мабуть читать просто потрібно більше ?

Добавлено спустя 9 минут 31 секунду:

Справа тут в іншому - суспільства громадянського немає, рішень чи репортажів сесійних ніхто не читає. Ми їх починаємо обговорювати вже через рік, після їх прийняття.
Відповідно проблеми ніхто не піднімає і на громадських слуханнях з питань, які обговорюються ніхто не наполягає. Тож і питання - а хто тоді доктор в цій справі ?
Горожане
0
Проездом

АДА писал:Ваше мнение как и за счет чего можно увеличить свою поддержку избирателями. Или: в следующий раз что делать, что бы о Вас знало большее количество избирателей и поддержало????

Я трохи з іншого боку підійду до поставленого питання…

На мою думку, спрацьовує правило "вибираємо таких, які ми самі є" (в даному випадку - більшість). Якщо мені достатньо раз в чотири роки пофарбованих лавочок і пакунку з продуктами, то я і вибираю тих, хто мені це забезпечує. Якщо мені огидно, коли до мене - виборця - так ставляться, то я буду шукати людину, у якої іншій підхід, яка розуміє, що не всі вважають себе стадом, що хтось буде робити вибір розумом, і при цьому такий вибір робити на перспективу (а не на один день).

І чим більше буде думаючих людей, і головне - небайдужих, тим більше шанс, що може щось змінитися в місті (і взагалі в країні) на краще. А почати мабуть потрібно з себе. Укріпитися в думці, що я не тільки жива істота, яка хоче їсти, пити і не хворіти, я людина, голос якої може стати вирішальним в будь якому питанні. Донести цю ідею (і перш за все власним прикладом) до своєї сім`ї, своїх рідних та друзів. Шукати однодумців, об`єднуватися, щось пропонувати, докладати зусиль. І там дивись щось зміниться на краще...

Одному щось змінити навкруги звичайно важко, і частіше неможливо, але в собі щось змінити - можливо. І серед таких ось, які змінили себе, виховали і вигуртували себе, можливо найдеться лідер, який і без створення будь яких партій, зможе стимулювати разом з іншими небайдужими тих політиків, які зараз при владі і які повинні працювати заради інтерес громади перш за все.

Нічого нового я не відкрила, розумію. Однак, на цьому форумі спостерігаю за тим, що тут багато розумних і небайдужих. Можливо і будуть ідеї, обговорення і реальні дії, направлені на те, щоб інтереси громади враховувались вибраними політиками.

Добавлено спустя 5 минут 6 секунд:

писатель писал:Щось тут важко зрозуміти взагалі - а що преса хіба не висвітлює сесій міських?

А Ви особисто з такого висвітлення можете побачити як представляє інтереси громади Вашого мажоритарного округу вибраний від такого округу депутат?
Невозможное - возможно
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Ну раз про це не пишуть - значит ніяк не представляє. Але те, що не пишуть є ознакою того, що читачі, та будь хто, не задають запитань - а де це наш депутат?

Добавлено спустя 1 минуту 4 секунды:

І тут мають своє слово сказати люди.

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация