"Тирания" Каддафи

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
А немає запису Хрущова на засіданні ООН. "Про кузькіну мать" де він розповідав ?
A85
Горожане
+ 100
Великий Гуру

писатель (05.11.2011, 23:18) писал:А немає запису Хрущова на засіданні ООН. "Про кузькіну мать" де він розповідав ?

Где непосредственная связь с событиями в Ливии ?
Ум человеческий … не пророк, а угадчик, … но не дано ему предвидеть Случая – мощного мгновенного орудия Провидения
(А.С. Пушкин)
Горожане
+ 74
Великий Гуру
скажу наступне - ви прочитали увесь Коран і знаєте чим шиїти відрізнються від суннітів? Я чесно цього не знаю і увесь Коран не прочитав.
Але це їхня країна і вони мусульмани . Вони знають що роблять і це їхні справи, але не наші. І якщо вони кажуть, що будуть жити по закону Шаріату, чи ви скажете їм - ні, не живіть? Це чужий монастир, у який не ходять зі своїм уставом
A85
Горожане
+ 100
Великий Гуру

писатель (05.11.2011, 23:36) писал:Вони знають що роблять і це їхні справи, але не наші

Настоящий мещанин ( моя хата скраю... ) - а знаете ли Вы, что Украина имела немало контрактов с Ливией ? Это только одна из сторон этих сбытий...
Ум человеческий … не пророк, а угадчик, … но не дано ему предвидеть Случая – мощного мгновенного орудия Провидения
(А.С. Пушкин)
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру

писатель (05.11.2011, 23:36) писал:скажу наступне - ви прочитали увесь Коран і знаєте чим шиїти відрізнються від суннітів? Я чесно цього не знаю і увесь Коран не прочитав.

А кто мешает это сделать?
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
02:02, 06.11.2011
Товариство - все можна поправити. В Києві лікують лівійців - повстанців. Ви можете туди поїхати і розповісти їм наступне - Каддафі це добре, а Шаріат - це погано. Потім розповісте, що вони вам на це відповіли. Тут не в мещанстві справа. Це справа їхнього вибору. Це справа їхніх релігійних принципів у які не потрібно лізти, як на мене. Бо це не наш монастир і не наша квартира. Це чужі справи і від нас дуже далекі
Ось Ад - вн арабський знає, він їм і сури з Корану прочитає.

І приклад тут такий - ось є Кувейт, яким керують свої шейхи. Є Саудівська Аравія. Однак там не воюють, бо це їхній вибір
A85
Горожане
+ 100
Великий Гуру
A85
02:14, 06.11.2011

писатель (06.11.2011, 00:00) писал:Товариство - все можна поправити. В Києві лікують лівійців - повстанців. Ви можете туди поїхати і розповісти їм наступне - Каддафі це добре, а Шаріат - це погано. Потім розповісте, що вони вам на це відповіли. Тут не в мещанстві справа. Це справа їхнього вибору. Це справа їхніх релігійних принципів у які не потрібно лізти, як на мене. Бо це не наш монастир і не наша квартира. Це чужі справи і від нас дуже далекі
Ось Ад - вн арабський знає, він їм і сури з Корану прочитає.

І приклад тут такий - ось є Кувейт, яким керують свої шейхи. Є Саудівська Аравія. Однак там не воюють, бо це їхній вибір

ЦИТАТА:

Долговременная стратегия преодоления коранического ислама заправилами библейского проекта
18.02.2010, 08:00 by ВП СССР

Для заправил библейского проекта одной из главных проблем культурологического характера глобального масштаба является коранический ислам.

Причины остроты этой проблемы в том, что глобально-политическая доктрина, на основе которой строится политика Запада, проистекает из двух положений:

* тезис о превосходстве евреев над прочими людьми и обязанности всех прочих быть почтительно толерантными по отношению к евреям;
* скупка мира со всеми его обитателями и имуществом на основе иудейской мафиозно-корпоративной транснациональной монополии на ростовщичество.

И хотя эти положения прямо не декларируются, они неукоснительно проводятся в жизнь по умолчанию.

В Коране же отрицается доктрина превосходства евреев над прочими, а на ростовщичество наложен категорический запрет, и оно характеризуется как разновидность сатанизма. Хотя эти положения не находят своего выражения в политической практике мусульманских стран, основанной на альтернативной библейскому рабовладению концепции, и сами почитающие себя мусульманами не осознают этого, однако заправилы Запада осознают, что Коран — потенциальная угроза становлению их режима глобальной власти. Это вызывает желание оставить его в историческом прошлом.

Более подробно: http://dotu.ru/2010/02/18/20100218_antikoran-strategy/
(А.С. Пушкин)
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Я отут не зрозумів одніє штуки - бо починали за здравіє, закінчили за упокій. Тобто - при чому до Лівії євреї якщо їх там немає. Єврейська армія - не лівійські повстанці. Це різні люди
A85
Горожане
+ 100
Великий Гуру
A85
21:06, 06.11.2011

писатель (06.11.2011, 18:58) писал:Я отут не зрозумів одніє штуки - бо починали за здравіє, закінчили за упокій. Тобто - при чому до Лівії євреї якщо їх там немає. Єврейська армія - не лівійські повстанці. Це різні люди

Вы сначала прочитайте публикацию, потом задавайте вопрос... речь идет о "Долговременной стратегии преодоления коранического ислама... , цель которой превратить Коран в подобие "Mein Kampf".
(А.С. Пушкин)
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
21:29, 06.11.2011
А, зрозумів,а я думав наш равін з синагоги, Шльома Соломон організував у Кременчуці для Лівії якусь погану справу. А це мова йде про послання до іспанських євреїв

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация