Це теж потрібно, зокрема ініцітива мерії про заборону мітингів з приводу підтримки столичного Майдану через обласний Апеляційний суд Щодо комітету , то наскільки порахували, вони відправили туди протягом трьох тижнів 60 автобусів бажаючих. Не кажу про машини з допомогою . Сьогодні на Майдані стоїть намет - там кременчужани, які відправляються в комітету й люди міняються кожні два дні. Сергію мені Глухов нічого не зливав - хабарів не беру і не даю. Якщо щось не виходить - то і Бог з ним, але для себе нічого і ніколи не просив. Ні, таки один раз просив у 2002 році у Єгорова. Але нічого не платив - так сказав - виручіть - ви мене знаєте. Виручив - дав те, що нікому не було потрібне. А мене якраз виручило А так прошу - це правда . Останнє що просив - аби УЖКГ відремонтувало зупинку на Аптеке - скарг багато було від людей похилого віку. Кожен другий йшов і падав через залізо. І тут дякую Ярошу - відремонтували. Залишилося ще зупинку біля Третьої міської лікарні зробить. Там теж кошмар, але хоч ніхто не вбивається
Бабаев О.М. - снос памятников в Кременчуге кучкой беспредельщиков под бандеровские лозунги - полностью на вашей совести. Надеюсь, большинство кременчужан воздаст по заслугам такой "власти", вернее безвластию.
Kanarsky (24.02.2014, 19:23) писал:Бабаев О.М. - снос памятников в Кременчуге кучкой беспредельщиков под бандеровские лозунги - полностью на вашей совести.Надеюсь, большинство кременчужан воздаст по заслугам такой "власти", вернее безвластию.
+1500
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Kanarsky (24.02.2014, 19:23) писал:Бабаев О.М. - снос памятников в Кременчуге кучкой беспредельщиков под бандеровские лозунги - полностью на вашей совести. Надеюсь, большинство кременчужан воздаст по заслугам такой "власти", вернее безвластию.
Присоединяюсь к предыдущему оратору - еще +100500. Итого: 100500+1500=102000 :))))
Только бы улицу не переименовывали...я живу на ней и с ужасом думаю сколько и главное как менять все бумажки!Надеюсь,хоть по этому вопросу проведут опрос
Я не умею выражать сильных чувств, хотя могу сильно выражаться.
Артур Шопенгауэр
гражданин
старейшина
гражданин
гражданин