Кредмаш не виживе. 100 відсотків. От тільки він і Китай скоро не переживе. Китайці задавлять. Але саме питання? Бо каже мені один директор - ось підписали ми наприклад договір про ТС. У кого є гарантії, що Росія купуватиме нашу продукція після підписання цього договору? Гарантій немає - бо увесь час буде одна політика. В Європі інша справа - там купують без політики
Буде як в Білорусі . Вчора підписали - сьогодні збитки рахують
писатель (29.08.2013, 16:01) писал:У кого є гарантії, що Росія купуватиме нашу продукція після підписання цього договору? Гарантій немає - бо увесь час буде одна політика.
Ага, ЕС там в договоре квоты навыделял. С гарантиями Судя по последним событиям, вопрос о ЗСТ решен, тем более странно выглядят потуги напоследок навалять кучку под Россию и ТС. Будет ли ТС закрывать границы? Естественно будет, в первую очередь для ограничения контрабаса из ЕС через территорию Украины, знает ли руководство Украины об изменении экспорта в таком случае? Естессно, но по давней традиции пытается сберечь возможность у двух мамок пососать.
писатель (29.08.2013, 17:11) писал:Не, я не зрозумів - Росія оголошує нам торгову війну кожен тиждень і ми ще винні ? В чому?. Там до всього ще є норми СОТ
Ничего не понял. Откуда вообще эта истерика с терминологией "торговые войны"? Где написано, что Украина виновата? Что из соглашений по ВТО нарушила Россия?
Хіба не у вас написано "навалять". Я розумію це - що Україна ваш погляд винна. До речі - де Скат - там на УМНІАН є новини як прикордонники Росії таранили баркас рибаків України. Наскільки я помню в цьому повідомленні - росіяни були не у військовій формі , вони не попереджували рибаків і не пропонували рибакам зупинитися - просто їх вбивали.
гражданин
гражданин
гражданин
гражданин
гражданин
гражданин