Цитата:В общем недовольны украинским президентом. Не сдал в угоду российской власти экономические интересы Украины
. Все, що можна вже давно здали, Скат то ви просто багато пропустили. Але погляди ваші цікаві - нагадують ідеологію чухче. Але не потрібно робить з України Північну Корею, бо наслідки потім будуть погані для всіх І Україна, за яку агітуєте, якась у вас збоченна виходить однако.
писатель (05.05.2012, 19:19) писал:Все, що можна вже давно здали, Скат то ви просто багато пропустили.
Ой не заметил. А какие именно?
"Зорямашпроект", "Турбоатом", "Антонов", "Артема", газотранспрортная система, Одесский припортовый - я пропустил и их уже отдали России? А то они очень хотели их получить.
Поэтому пожалуйста список того что Россия ПОЛУЧИЛА при Януковиче из ГОСУДАРСТВЕННОГО имущества. или какие ЭКОНОМИЧЕСКИЕ уступки Россия получила от украинского государства.
писатель (05.05.2012, 19:19) писал:Але погляди ваші цікаві - нагадують ідеологію чухче.
ЛЮБАЯ успешная страна опирается прежде всего на СОБСТВЕННЫЕ силы. Т.к. НИКОМУ НЕ НУЖЕН КОНКУРЕНТ. Никто не будет помогать в развитии, только мешать.
А Вы по своей наивности верите что "Запад нам поможет"? Ню-ню.
писатель (05.05.2012, 19:19) писал:І Україна, за яку агітуєте, якась у вас збоченна виходить однако.
А у Вас фантастическая. Из разряда "прилетят инопланетяне и сделают все за нас"..
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Та отож. Крим на карті не дуже великий. Хіба цього недостатньо? Чи Янукович ще повинен був в Ахметова забрати Донбасенерго та віддати Путіну ?
Цитата:А Вы по своей наивности верите что "Запад нам поможет"? Ню-ню.
Справа не в тому, що нам допоможуть чи ні. Справа в тому, що в усіх справах варто вести себе по людські, а не обкладатися неприятелями з усіх сторін. А саме це ми сьогодні бачимо. А те, що робить з Тимошенко Янукович це елементарна помста. Але так справи не робляться А Україна за яку ви агітуєте, виходить точно збоченною. Ну прям як Корея з Білоруссю вкупі. Особливо в Кореї Північній - там тільки на своє сили і розраховують
писатель (05.05.2012, 22:11) писал:Та отож. Крим на карті не дуже великий. Хіба цього недостатньо? Чи Янукович ще повинен був в Ахметова забрати Донбасенерго та віддати Путіну ?
И ЧТО ИМЕННО в Крыму отдали России? Для 18 тысяч гектаров (0,6% территории Крыма) АРЕНДОВАННОЙ территории ПРОДЛИЛИ аренду на 25 лет? И все? Уж-ж-жасно. Невероятная сдача национальных интересов.
Судя по Вашему посту - больше ничего России не отдали.
писатель (05.05.2012, 22:11) писал:Справа не в тому, що нам допоможуть чи ні. Справа в тому, що в усіх справах варто вести себе по людські, а не обкладатися неприятелями з усіх сторін. А саме це ми сьогодні бачимо.
А я считаю, что интересы страны должны учитываться в первую очередь. Нам надо уважать себя и тогда нас начнут уважать соседи. А то отдали Молдавии Джурджулешты и кусок территории возле Днестровской ГАЭС. Румынии отдали шельф острова Змеиный. И очень сильно от этого нас эти страны возлюбили. Настолько что любя требуют ДАЙ ЕЩЁ.
И наши друзья поляки очень любят украинцев. Это может почувствовать любой украинец в Польше. Типа семьи Сергея Кудри или детей в Варшавском аэропорту.
писатель (05.05.2012, 22:11) писал:А Україна за яку ви агітуєте, виходить точно збоченною. Ну прям як Корея з Білоруссю вкупі. Особливо в Кореї Північній - там тільки на своє сили і розраховують
А Вы, повторюсь, агитируете за инопланетян, мол "прилетят и сделают все за нас"...
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Цитата:Судя по Вашему посту - больше ничего России не отдали.
Проблема не в тому,що віддали чи ні. Проблема в тому, що так з опозицією не чинять. Бо інакше виникають розмови про Євро та все інше. Ніхто себе , окрім Лукашенка, так в угол не загоняє. І проблема тут у звичайній моралі, точніше в її відсутності. З цього все і починається, а не з Росії чи Монголї.
Цитата:Польские интересы может и требуют освободить Тимошенко. А вот украинские - нет.
Тут не польські інтереси чи українські. Це правило життя, за яким йдеться що політичні кроки тягнуть за собою політичну відповідальність. Бо в противному випадку садити за грати потрібно всіх чиновників без розбору
писатель (05.05.2012, 22:32) писал:Проблема в тому, що так з опозицією не чинять. Бо інакше виникають розмови про Євро та все інше. Ніхто себе , окрім Лукашенка, так в угол не загоняє. І проблема тут у звичайній моралі, точніше в її відсутності. З цього все і починається, а не з Росії чи Монголї.
А вопрос в том, что чиновников за экономические и должностные преступления садят и в "демократических" странах. И ничё. Сидят как миленькие. И все остальные страны не требуют выпустить их на свободу угрожая карами небесными.
И насчет оппозиции. Абсолютное большинство чиновников "оранжевой" администрации благополучно существует сейчас. За исключением Луценко, против которого действительно хлипкое дело ИМХО основанное на личной неприязни к нему некоторых деятелей нынешнего руководства, которых он также "по беспределу" пытался засунуть за решетку также из личной неприязни. Все остальные сидят за дело. И Диденко, и Макаренко, и Тимошенко.
писатель (05.05.2012, 22:32) писал:Проблема не в тому,що віддали чи ні.
СЛИВ ЗАСЧИТАН
Вы признали что Ваша фраза
писатель (05.05.2012, 19:19) писал:Все, що можна вже давно здали
пиз..., прошу прощения - наглая ложь.
Ось тепер зрозумів, як важко бути вихователем в дитячому садку, бо кажемо про одне, а відповідають інше. Слив, не слив - точно детский сад Друже , не все міряється заводами та пароходами. Є й інше - не менш важливіше Але знову кажу - як б не ставився до Тимошенко - справа ця виключно політична. І це б"є по всій Україні, тобто по всім нам. А далі можна казати: Європа не така, Росія не така. Всі не такі. От тільки запитання є - а ми які?
Євродепутат: будь-який скандал навколо Тимошенко їй вигідний
Європейський Союз розглядає ситуацію навколо екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко як привід встановити бар'єр для України на шляху євроінтеграції. Про це заявив депутат Європарламенту від Латвії, представник групи Прогресивного альянсу соціалістів і демократів Олександр Мирський, коментуючи сьогоднішні дебати в Європарламенті щодо ситуації в Україні, повідомили УНІАН у прес-службі Партії регіонів.
«Ніяких нових аргументів проти України особисто я не почув. Більше того, ніхто в Європі не бажає елементарно вникнути в суть проблеми, і, нарешті, розібратися з тим, що ж насправді відбувається з Юлією Тимошенко», - сказав політик.
За словами О.Мирського, європейські парламентарії не бажають слухати ніякі аргументи керівництва України. «Їм потрібні лише одні емоції. Це пов'язано з майбутнім Чемпіонатом Європи з футболу. Вони хочуть натиснути на українське керівництво, в тому числі і на Партію регіонів, щоб отримати певні політичні преференції для Тимошенко - людини, з якою вони дуже тривалий час підтримують теплі відносини. З точки зору дружби - я їх чудово розумію. Але з точки зору інтересів України - це суцільний негатив. Ефект від такої політики буде прямо протилежним, адже ніхто в Україні не злякається і не побіжить виконувати побажання європейських політиків», - зазначив він.
На думку О.Мирського, ЄС використовує ситуацію навколо Ю.Тимошенко як привід встановити перед Україна додатковий бар'єр на шляху євроінтеграції. «Це навіть не подвійні стандарти. Це цинізм по відношенню до України», - обурився політик.
Крім того, за словами О.Мирського, депутати Європарламенту вважають, що Ю.Тимошенко марно приміряє лати Жанни д'Арк. «Їй це не до лиця. Вона зробила злочин і понесла заслужене покарання. Інша справа, що багатьох симпатиків України в Європі дивує, що Тимошенко ізольована від суспільства, адже вона не соціально небезпечна людина», - підкреслив політик і додав, що будь-який скандал навколо екс-прем'єра йде на руку самій Ю.Тимошенко.
«Я впевнений, що до початку Євро-2012 вона ще не раз знайде який-небудь привід покричати про те, як їй погано живеться. Особисто я знімаю капелюха і схиляю голову перед її режисерськими здібностями. В майбутньому вона сміливо зможе писати сценарії і зніматися в кіно», - резюмував парламентарій.
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
гражданин
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
Е. Замятин "Мы"
Е. Замятин "Мы"