По моєму все правильно. Тут точка відліку - людина та її потреби. Причому - потреби мінімальні. Ніхто там золота кілограмами від цієї влади не вимагає. Є елементарні речі - вартість життя, вартість лікування, вартість навчання. А то опозиція не така чи ще шось не таке. Там є прислів"я про те, що заважає поганому танцюристу. При чому тут опозиція, який нафік рейтинг цієї партії регіонів, як грошей у людей не вистачає на елементарні речі ? Блін - покращення життя вже сьогодні. Хлопці - з космосу зійдіть і гляньте краще на черги в секонд хендах. Ото і увесь ваш рейтинг вашої правлячої партії
Я вас прошу. Не проголосують, бо бачать яке у них покращення життя . Це коли одним будують майданчики для вертольота , іншим показують фігуру з трьох пальців
Можна на цьому сайті опитування провести щодо підтримки чи не підтримки. А далі слід зробити трошки кореляцію. Бо у Кременчуці прибутки родин розподілені приблизно так - 15 відсотків ще живуть. Решта - 85% - переживає покращення (виживає). Скажу, що прихильників цієї влади можна буде перерахувати на пальцях однієї руки
адвокат Ульянов (08.06.2012, 17:49) писал:Це тих прихильників, які є активно присутні в Інтернеті та цікавляться політикою. Думаю, цієї публіки від загальної маси виборців відсотків до 10.
Вы плохо знаете наш контингент. Если люди не отписываются, - это ещё не значит, что они не интересуются. Поэтому не стоит расчитывать на то, что эта часть форумчан не проголосуют. И ещё, - я не даром задала вопрос о голосовании. Многие прекрасно понимают, что для админа нет тайн, поэтому какая-то часть форумчан может либо совсем отказаться от голосования, либо покривить душой, зная, как админ относится к тем, кто выступает против его мнения.
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
Я человек мирный, но последние несколько дней хочется купить автомат и покосить всех этих... и еще...с близкого расстояния. Это я о названии темы. Навеяно последними изменениями в законодательстве. Более спокойно - я думаю, что у царствующей элиты нет шансов на ближайших выборах, его не поддержит даже родной регион, жаль что наша такая плодовитая земля не может родить хоть одного достойного политика.
адвокат Ульянов (08.06.2012, 19:42) писал:Я писав про тих, хто Інтернетом не користується взагалі: не пише та не читає
Я не знаю о чём вы, а я об этом:
адвокат Ульянов (08.06.2012, 17:49) писал:Це тих прихильників, які є активно присутні в Інтернеті та цікавляться політикою. Думаю, цієї публіки від загальної маси виборців відсотків до 10.
адвокат Ульянов (08.06.2012, 19:42) писал:От ця тенденці, коли жало "теорії заговору" вже переміщужться потроху від мене, як вісі зла цього форуму, на Kanarsky - мені вже подобається
А в Вашей голове светлые, позитивные мысли бывают?
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
адвокат Ульянов (08.06.2012, 17:49) писал:Одним словом - у мене особисто чорний песимізм
Я з Вами подамся у той песимізм..((( Тому що добре пам"ятаю вибори міського голови. Тоді навіть тема на форумі була і я досі не можу забути вбивчий аргумент чому за Глухова "Бо ми його вже знаємо, а от новий прийде і може бути ще гірше.."
І голосовалка була і все було так таємниииичооо..Вибір свій коментувати та озвучувати ніхто не хотів. Таке враження, що мі й досі в СРСР:-)))
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
старейшина