Любовь народа Украины к своему Президенту

0
Забаненные
Почетный
старейшина
Ну я про себя, меня лично никто не угнетал, и я почему то против существующего режима ...
Горожане
+ 40
Почетный
гражданин
Чем вам не нравится Виктор Фёдорович он любящий муж , заботливый отец, внимательный дед! Отличный менеджер просто немного невнимательный ! Как сказал Олег Надоша наш президент хорошо разбирается в микро и макро показателях! он знает что делать
Пускай спит спокойно и кошмары его не мучают!!!
Забаненные
Почетный
старейшина
kztu
22:45, 24.02.2013
vpnsudoplatov,

Цитата:Пускай спит спокойно и кошмары его не мучают!!!

Бедняжка все о стране думает, да о народе, как же ему (народу) добро причинить!
Отец-основатель
+ 431
Аксакал
Журнал “Фокус” изъяли из продажи за материалы о тратах Януковича

Восьмой номер журнала “Фокус” за 21 февраля 2013 года полностью изъяли из продажи по Украине, а электронную версию номера удалили с официального сайта.

Теперь фотографиями с версткой самых одиозных страниц “Фокуса”, из-за которых, предположительно, и пострадали покупатели, испещрены все социальные сети. В целом выпуск журнала посвящен третьей годовщине инаугурации президента Виктора Януковича, и, в частности, количеству бюджетных средств, которые президент на себя потратил за время своей каденции.
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 298
Великий Гуру

Kanarsky (25.02.2013, 10:48) писал:Журнал “Фокус” изъяли из продажи за материалы о тратах Януковича

Ну и глупо. При современных средствах коммуникации это только сделает рекламу статье и журналу.
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

адвокат Ульянов (25.02.2013, 11:12) писал:боянище

Офтопище
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

Цитата:Головред Фокуса заявляє, що номер із сайту ніхто не знімав

Головний редактор журналу Фокус Яна Мойсеєнкова заявляє, що жодних проблем з виходом п'ятничного номера журналу не було.

Так вона у своєму Facebook прокоментувала інформацію про зняття журналу із продажу.

"Сьогодні, 25 лютого, у день у триріччя президентства Віктора Януковича на сайті Focus.ua ви побачите те, що редакція підготувала до цієї події", - сказала вона.

"Ідеї публікацій та інфографіки, які вийшли у політичному блоці, належать мені й моєму заму Ігорю Тупікіну. Журналісти, нехай і з доробками, підготували матеріали. Красу навели круті фокусівські інфографіки. Ми це зробили!" – написала вона.

Мойсеєнкова також підкреслила, що Фокус у п'ятницю можна було купити на Русанівці, Березняках і бачили на розкладках Осокорків.

"У той же день хтось у ФБ писав про те, що депутати читали Фокус у парламенті. У суботу журнал купували в Дніпропетровську й Броварах. Це те, що відомо мені. Головреду, як ви розумієте, не підкоряються служби поширення, тому я не можу коментувати інформацію про вилучення тиражу", - написала вона.

"Сподіваюся, у понеділок менеджмент УМХ розповість про те, чи вилучався/чи скуповувався/чи спалювався/чи з'їдався на місці тираж останнього номера. Для тих, хто хотів, але з якихось причин не зміг купити журнал, ми викладемо пдф-ки нашумілого номера",- написала вона.

"Надалі тексти свіжого випуску ми будемо публікувати на сайті із затримкою в кілька днів, дозволяючи кожному підтримати журнал матеріально шляхом його купівлі", - додала редактор.

При цьому Мойсеєнкова спочатку написала, що "Тексти номера на сайті з п'ятниці. Тексти й інфографика щодо триріччя президентства будуть вивішені в день цього триріччя, що логічно (але не завжди можливо в друкованому номері)".

Водночас на запитання, чому тоді електронна версія журналу з'явилася на сайті, а потім була знята, Мойсеєнкова заявила, що "зміст номера буде".

"Сподіваюся, у ньому не буде помилок (першого заявленого в політичному блоці тексту - його ви зможете прочитати в майбутньому номері журналу, він перенесений). Акцентую на тому, що інші тексти (наприклад, обкладинковий текст про дороги) на сайті з п'ятниці. Як і інші тексти. Тобто НОМЕР із сайту ніхто НЕ ЗНІМАВ, він публікується, як звичайно, частинами в логічній послідовності", - написала вона.
У неділю замість тексту номера зявлялась "помилка 404"

При цьому із самого ранку змісту номера на сайті ще не було. Станом на 11:20 зміст з'явився, з анонсованих раніше текстів немає тільки матеріалу "Користі заради: як депутат може стати мільйонером":
-Три з п'яти: головні досягнення Віктора Януковича за час президентства
- Президентський профіль: три роки правління Віктора Януковича у фактах і цифрах
- Дорогий президент: на що можна було б витратити гроші, які витрачаються на зміст Віктора Януковича.

Українська правда

Горожане
+ 85
Почетный
гражданин

адвокат Ульянов (23.02.2013, 23:18) писал:Один з найпотужніжих тексті, що прочитав за останній час
чому ви обрали саме його? якими ж ви є, люди?

Встречный вопрос. Почему в 1999 году выбрали Кучму, причем Галичина и Донбасс слились в едином порыве? Чому ви обрали саме його? Якими ж ви є, люди?
Горожане
+ 4
Почетный
гражданин
Даже если вы тысячу раз признаете нас виновными, вечный суд истории оправдает нас и со смехом выбросит вердикт вашего суда.
Горожане
+ 14
Местный

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация