Национализм -любовь к своим, нацизм - ненависть к другим

0
Горожане
+ 63
Почетный
гражданин

адвокат Ульянов (15.01.2012, 17:01) писал:Заздрю вашій працездатності!

Ну, у Вас із Б.Ж. (був колись пост про словники) склалося хибне враження, що витрачаю на шкідництво національній ідеї весь свій час. 15-20 хвилин на кілька тижнів це не багато.
При правильно виставленій системі пошуку і обробки інформації це зробити не важко.

адвокат Ульянов (15.01.2012, 17:01) писал:то нормальна реакція на провокації та завідому брехню

Так не далеко і до тов. "Маузера" дійти.

адвокат Ульянов (15.01.2012, 17:01) писал:А які критерії того, коли можна вже сказати іншим про свої погляди та намагатись їх відкрито обгрунтувати без небезпеки бути зарахованим до недосконалих вихователів?

Ніякої. Усе суб'єктивно. Ви маєте таке ж право декларувати ідеї, як і я - вірити чи не вірити Вашим деклараціям.

адвокат Ульянов (15.01.2012, 17:01) писал:Маю визнати, що в мистецтві переходу на особистості та тонкого підколу опонента ви досягли вершин, якими я не володію. Але це пояснюється лише тим, що я ніколи не мав наміру оволодівати таким мистецтвом і звик говорити прямо, що думаю.

1) Ніякого "тонкого підколу" не існує. Можливо це специфіка мозку у роботі з інформацією, вона у будь-якому випадку сортується по поличкам, а потім швидко можна отримати потрібне + небажання сліпо сприймати істини під зовнішнім тиском + іронія.
2) Мене дивує, що софістика стала непотрібною юристам, її замінила палкість промов?

адвокат Ульянов (15.01.2012, 17:01) писал:Крім того, в програмі СУ я теж не знайшов нічого такого, що мало б суперечити моїй совісті

Це теж "лише риторичний прийом".
А, загалом, я не мав ні бажання, ні намірів критикувати, Ваше право де коли і з ким бути. Фраза стосувалася риторики Б.Ж. про ситуативність любові до української мови.

адвокат Ульянов (15.01.2012, 17:01) писал:В переході на особистості я вам не конкурент

пост №105 цієї теми, під спойлером, там повідомлення лише із 2 тем. Не применшуйте свої таланти.

адвокат Ульянов (15.01.2012, 17:01) писал:обговорювати таки ідеї націоналізму

1) Глобально, у питанні мови та патріотизму я погоджуюся з Вами, при чому не заради "благосклонного кивка Б.Ж.", цілком свідомо.
2) У питанні методів популяризації мови та державності, маю дуже великі сумніви у правильності підходу "через коліно".
Подивіться як Ви розлякали у темі цілком лояльних російськомовних, готових прийняти українську культуру, а тепер вони бояться Україну в ультранаціоналістичному виконанні. Якщо так ітиме і далі то із такими захисниками Україні і ворогів не потрібно.
3) Розумію, що для політичних бонусів Ваша позиція корисна.

Белокурая Жози (15.01.2012, 19:05) писал:В випадку України - виправдовує.

Так, де дисципліна у партії. Лідер у пості №107, сказав що не виправдовує.

Белокурая Жози (15.01.2012, 19:08) писал:Достатньо було б простими словами, на хлопський розум пояснити своє бачення своїм оппонентам.

Для цього потрібно претендувати на роль вождя, а я в політичну боротьбу не граюся.

Белокурая Жози (15.01.2012, 19:08) писал:Але й не наклав купу лайна.

Дякую хоча б за таку оцінку мого форумного життя.

Белокурая Жози (15.01.2012, 19:08) писал:То мені треба посилати 91972 нах..чи як?

Я просто вражений вашою емансипованістю. Після таких епітетів потрібно йти з теми і знову лягати на форумне дно. Не так "пинают" вожді як їх "партайгеноссе".
Горожане
+ 509
Аксакал

91972 (15.01.2012, 19:27) писал:Так, де дисципліна у партії. Лідер у пості №107, сказав що не виправдовує.

У нас плюралізм:-) І "всьо только по любви"

91972 (15.01.2012, 19:27) писал:Дякую хоча б за таку оцінку мого форумного життя.

Холєра ясна..Ну, де про Вас написано?!! Я розумію, що таким грайливим жестом Ви привертаєте увагу до своєї персони, але про Вас - ні слова..ні навіть думки в мене не було з цього приводу!
Зараз знову прийде ССЗ та напише, що я до Вас..ну, те, про що він уже писав:-)

91972 (15.01.2012, 19:27) писал:Я просто вражений вашою емансипованістю. Після таких епітетів потрібно йти з теми і знову лягати на форумне дно.

Боронь Боже! З Вами дуже цікаво:-)) Якщо шокувала Вас - перепрошую. Але я, як людина емоційна, сказала перше, що подумала:-))

91972 (15.01.2012, 19:27) писал:Глобально, у питанні мови та патріотизму я погоджуюся з Вами, при чому не заради "благосклонного кивка Б.Ж.", цілком свідомо.

А чому б і ні, насправді?..
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Горожане
+ 30
Гастарбайтер

Старший сержант запаса (13.01.2012, 20:50) писал:Несколько голов у местной Гидры национализма отрубили. Причём таким изысканным способом: словами классика всё того же национализма.

Полнейший вынос мозгов! Где Вы видели "гидру" ? Потом, кого Вы считаете классиком национализма - Липинского и Донцова? Смех, да и только! А Ваш изысканный способ - это банальные интеллектуальные понты, типа я всю жизнь историю Украины учил ... Увы, но все это просто бред!
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Старший сержант запаса
19:28, 21.01.2012

Прикольный такс (19.01.2012, 21:38) писал:Потом, кого Вы считаете классиком национализма - Липинского и Донцова? Смех, да и только!

Вы хотя бы Великого Гуру почитали:

адвокат Ульянов (13.01.2012, 11:34) писал:І Липинський і Донцов є українськими націоналістами, незважаючи на те, що один проповідував монархізм, а інший - протилежні цінності. Тому що націоналізм - це принцип, а не вчення про державний устрій.

адвокат Ульянов (13.01.2012, 11:34) писал:Всі хвилі на морі різні, але всі вони мають однаковий склад: в нашому випадку, у Липинського та Донцова - любов до своєї батьківщини та любов до української культури і тожсамості.

А вот это:

Прикольный такс (19.01.2012, 21:38) писал: А Ваш изысканный способ - это банальные интеллектуальные понты, типа я всю жизнь историю Украины учил ... Увы, но все это просто бред!

вроде бы очень любимый адвокатом Ульяновым "переход на личности"...
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 74
Великий Гуру

Цитата: Несколько голов у местной Гидры национализма отрубили. Причём таким изысканным способом: словами классика всё того же национализма.

Глупості це і скажу чому . Якщо Тургенев не любив Достоєвського, а Достоєвський не любив Герцена , і один з одного сміялися дуже жорстко , то що з цього виходить ?
Скажу, що нічого не виходить, бо так вони і залишилися значними особистостями всі. Без різниці нам їхні суперечки, бо дивимося ми на те, що вони робили і до чого закликали
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Знову націонал-фашисти зі "Свободи" намагалися зіпсувати свято Великої Перемоги на Західній Україні. Я вважаю, що будь-яка нормальна людина, діди-прадіди якої воювали на фронтах Великої Вітчизняної має зробити відповідні висновки щодо цієї політичної сили.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал

Старший сержант запаса (09.05.2012, 22:52) писал:має зробити відповідні висновки щодо цієї політичної сили.

- "Обыкновенный фашизм!"
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Я - людина яка виступає за єдину, соборну Україну, але молодики зі "Свободи" з їх "полюванням" за червоними прапорами та приниженням ветеранів наштовхують на думку, що німці певно мали рацію, коли зі Львівської, Тернопільської і Станіславської (нині-Івано-Франківської) областей утворили дистрикт "Галичина", а решта областей увійшла до рейхскомісаріату "Україна". Може над цим слід задуматися-німці, вони ж дуже розумні люди і все розуміли...
Артур Шопенгауэр
Far
Горожане
+ 66
Заслуженный
пенсионер

Iva (10.05.2012, 08:36) писал:- "Обыкновенный фашизм!"

Обыкновенный пиар. Обыкновенное отмывание денег, обыкновенное зарабатывания, этих же денег, тот, кто идет на демонстрацию под символом Свободы.
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия.
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал

Старший сержант запаса (10.05.2012, 18:23) писал:Може над цим слід задуматися-німці, вони ж дуже розумні люди і все розуміли...

Ещё бы!
Грязные дела, грязным людям и поручали!

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация