мальчики и девочки - расскажу вам про общечеловеческие принципы. Вони наступні - має бути відповідність покарання зробленому злочину. Тут цього немає.
Цитата: они продемонстрировали пренебрежение к принятым моральным и этическим нормам,
Які норми, де ви їх побачили? Ваші норми - це коли у переповненій маршрутці дівчина стоїть з малою дитиною і фіг хто місце уступить, або дитину на руки візьме. Оце ваші норми Ви дивилися на цих дівчат - вони когось вбили чи вкрали буханку хліба? Чи ви знаєте, що завтра ваша дитина не буде на їхньому місці ? У вас є така гарантія?Але знову вам кажу - чого ви жалієте Путіна чи Кирила. Перший ніколи не дасть вам акцій Газпрому, а другий - ніколи не подарує свій годинник за 40 тисяч євро.
Цитата:AD
Я ціную ваш фундаментальнмй розум - глиба, як у Ілліча. Пошти. Але порада є з цього приводу - ви пишете про тюрму , але в дитячій колонії нашій все це є. Позвоніть туди - чого їхати в Полтаву? Коли будете писати про злодіїв в законі місцевих, напишу вам спогади про першого такого у Кременчуці, який мав кличку "Валик побиралик"
писатель (19.08.2012, 10:18) писал:мальчики и девочки - расскажу вам про общечеловеческие принципы. Вони наступні - має бути відповідність покарання зробленому злочину. Тут цього немає.
Писательговорит,что нет, адвокат,говорит наоброт. И кому верить? Наверное, адвокату.
писатель (19.08.2012, 10:18) писал:Я ціную ваш фундаментальнмй розум - глиба, як у Ілліча. Пошти. Але порада є з цього приводу - ви пишете про тюрму , але в дитячій колонії нашій все це є.
В колонии? Дубликаты архивных дел, пребывающих на секретном хранении? Другого учреждения, давно закрытого? Вот так и лежат 80 лет? Фигня. Там может быть краткая историческая справка,что ВТК сформирована тогда-то , и что-то по ее истории,но не весь объем.
Благими намерениями вымощена дорога к AD (c) Старший сержант запаса.
писатель (19.08.2012, 11:24) писал:в цій справі з дівчатами має має бути мудрість.
Здесь я согласен, только мудрость должна быть с обеих сторон. Они совершили глупость и должны за это ответить.
писатель (19.08.2012, 10:18) писал:чого ви жалієте Путіна чи Кирила.
С чего вы взяли ,что я их жалею? Где в моих сообщениях об этом написано? Нигде! А значит это ваши домыслы и не более того. Вы же просто писатель. Или претендуете на звание ПИСАТЕЛЬ+ФАНТАСТ.
Цитата:Они совершили глупость и должны за это ответить.
Чи вб"ете ви свою доньку , якщо зробить вона щось не так ? Або просто скажете - більше не чіпай, бо не розумієш, що саме робиш? Товариство - кажу підтримую тут Макаревича і Шевчука, бо голови нам дані для того, аби ми ними думали і завжди все приміряли на себе.. А не тому підтримую, що на їхніх піснях вирос. Отак і Едіку кажу - не знають вони що то за хрест і хто ставив його. Але тепер знатимуть - що таких речей чіпати не можна. Хочуть щось зробить - нехай прийдуть і допоможуть к приміру нашому епіскопу Миколаю ремонт в його квартирі зробити. А то вже бригада третій місяць його квартиру мучає і ніяк не домучає. Тому і зла у мене на цих дівчат немає. Сміх один - краще б почитали вони, що і де стоїть, перш ніж бензопилу в рки брати. І зрозуміло, що хрест цей відновлять, і скажуть приблизно те саме , що і я кажу. До речі - готовий битися на заклад , що саме так і буде
пенсионер
Лучше дважды без прелюдий, чем единожды однажды.
И мыльные пузыри без мыла..
(c)
Старший сержант запаса.
пенсионер
Лучше дважды без прелюдий, чем единожды однажды.
И мыльные пузыри без мыла..
(c)
Старший сержант запаса.
гражданин
гражданин
гражданин