, давайте не будем строить из себя целку, все Вы прекрасно понимаете, но чего то не хватает признать всеобщий бардак и безпредел в стране в последние пару лет, на счет того, что кто то хочет все и сразу, так это камень в чей огород? К ворам в законе, или к "необразованному "населению страны, которое хочет сразу уже не один десяток лет?
kztu (29.10.2012, 16:14) писал:всеобщий бардак и безпредел в стране в последние пару лет
Все це продовжується з 1991 року, а не в останні 2 роки. А решта проблем від того, що бізнес у нас (з того ж 1991 року) ніяк не хоче нести соціальну відповідальність за те, що відбувається в державі: я заплатив 80 гривень "за ремонт годинників" і можу купувати і перепродувати зерно і т.д...
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
А пенсіонерів хай годує держава: а у держави інших джерел поповнення казни окрім фіскальних немає, усе приватизовано. Ну й пенсійний вік можна ще підвищувати.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Старший сержант запаса (29.10.2012, 16:24) писал:А пенсіонерів хай годує держава: а у держави інших джерел поповнення казни окрім фіскальних немає, усе приватизовано. Ну й пенсійний вік можна ще підвищувати.
Ще одна цікава річ щодо субсидій: не знаю як зараз-може щось змінилося, але ще на початку 2000-х я знав "бізнесменів", які мали низку "точок" на кременчуцьких ринках, а квартплату сплачували із субсидією.
старейшина
старейшина
Артур Шопенгауэр
пенсионер
Артур Шопенгауэр
пенсионер
старейшина
пенсионер
Артур Шопенгауэр