Вибори 2012

0
Горожане
+ 4
Почетный
гражданин
19:10, 02.11.2012 №1551
0
killerbean, таки невинные ПРовцы не такие уж и невинные
Даже если вы тысячу раз признаете нас виновными, вечный суд истории оправдает нас и со смехом выбросит вердикт вашего суда.
Горожане
+ 180
Великий Гуру
19:30, 02.11.2012 №1552
0

ViewPoint (02.11.2012, 10:37) писал:Мне одному показалось, что Тягныбок проплачивает писакам на форумах?

Ні, не тільки Вам: люди явно нічим іншим не займаються, а цілий день сидять та слідкують за Бог знає якими дільницями та збирають різне сміття по ютубах. Не хочу годувати тягнитролей - нехай між собою тішаться.

Gen (02.11.2012, 13:48) писал:З 08.1993 р. по 07.1996 р. — лікар-інтерн урологічного і 1-го хірургічного відділення Львівської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

"Письки-письки, гонореи" , прям як інтерн Лобанов. Такий накерує.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 4
Почетный
гражданин
19:33, 02.11.2012 №1553
0
Старший сержант запаса, по вашему он накеруэ хуже нынешнего проффесора?
Даже если вы тысячу раз признаете нас виновными, вечный суд истории оправдает нас и со смехом выбросит вердикт вашего суда.
Горожане
+ 180
Великий Гуру
19:43, 02.11.2012 №1554
0

Шульц (02.11.2012, 17:33) писал:Старший сержант запаса, по вашему он накеруэ хуже нынешнего проффесора?

За Вашим доктором тільки піськи та пустобрехство, а за Януковичем - керівництво підприємствами та областю, а це дві великі різниці. Ви колись керували колективом хоча б з 10 осіб? А великим підприємством? Там потрібна хватка і розум.

Цитата:Листопад 1976 — лютий 1984 — директор автобази, ВО «Орджонікідзевугілля», місто Єнакієве
Лютий 1984 — вересень 1987 — директор автобази, ВО «Донбастрансремонт», місто Донецьк
Листопад 1987 — листопад 1988 — заступник директора з автотранспорту дирекції матеріально-технічного забезпечення та транспорту, Донецького державного ВО вугільної промисловості
Листопад 1988 — травень 1989 — заступник начальника відділу матеріально-технічного забезпечення та транспорту, Донецьке головне територіальне управління вугільної промисловості
Травень-вересень 1989 — в.о. директора, вересень 1989 — березень 1991 — директор, ВО «Донбастрансремонт»
Травень 1991 — січень 1994 — генеральний директор, об'єднання підприємств «Донбастрансремонт»
Січень — вересень 1994 — генеральний директор, об'єднання промислового транспорту вугільної промисловості «Укрвуглепромтранс»
Вересень 1994 — серпень 1996 — генеральний директор, Донецького територіально-виробничого об'єднання автомобільного транспорту «Донецькавтотранс»
Серпень — вересень 1996 — заступник голови; вересень 1996 — травень 1997 — 1-й заступник голови; 14 травня 1997 — 21 листопада 2002 — Голова Донецької облдержадміністрації та Голова Донецької облради
21 листопада 2002 — 5 січня 2005 — Прем'єр-міністр України, член Ради національної безпеки і оборони України
4 серпня 2006 —18 грудня 2007 — Прем'єр-міністр України, член Ради національної безпеки і оборони України

Он Чорномирдін теж не Цицерон був, а у пострадянській Росії краще прем'єра не було.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 4
Почетный
гражданин
20:50, 02.11.2012 №1555
+ 1
Мамай
20:51, 02.11.2012
Старший сержант запаса, и по-вашему он действительно чем-то управляет, что-то решает? Он просто речник, текст с бумажки читает, иногда личным рассуждениями весь мир смешит и всё, какое еще управление, для этого есть окружение.

насчёт розуму вы загнули

немного юмора не помешает, для разрядки обстановки

Всем хорошего настроения

всем приятного просмотра, смотреть обязательно всё и до конца

Проффесор в деле
Отец-основатель
+ 431
Аксакал
16:51, 04.11.2012 №1556
0
Бывшим нардепам посвящается:
"У меня было всё: бизнес, деньги, великолепный дом, роскошная машина, друзья, женщины. А потом всё это исчезло!
- Что же случилось?
- Не переизбрали в Верховную Раду... "

"А пока мы тут голосуем, Ахметов за год заработал 4,5 млрд долларов и в мировом рейтинге потеснил всех россиян.
Вот это мы вставили москалям!
Слава Украине!"
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 35
Гражданин
17:07, 04.11.2012 №1557
0
Где можно узнать, голосовала я на выборах или нет?!
Колобок, колобок, я тебя съем!!!
Горожане
+ 3
Гастарбайтер
01:11, 05.11.2012 №1558
0

nika_detka (04.11.2012, 15:07) писал:Где можно узнать, голосовала я на выборах или нет?!

Теоретически - нигде, а на практике любой член избирательной комиссии может ознакомиться в день выборов с ведомостью и посмотреть, расписались ли Вы за бюлетени.

Меня здесь другое интересует: обнулит ли оппозиция списки. И каковы юридические последствия от этого шага. Другими словами может ли Рада работать с колличественным составом депутатов менее 2/3?
Выли не только собаки, но даже лошади.
А.П. Чехов.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
11:40, 05.11.2012 №1559
0
писатель
11:41, 05.11.2012
Нічого не зміниться і списки ніхто не обнулятиме. Вибори Президента в 2015 році.
Але те, що сьогодні нічого не зміниться то це факт. У правлячої партії не буде конституційної більшості і вони не можуть змінити Конституцію. У них буде проста більшість в 260 голосів і тому нічого не зміниться. Все буде як і раніше.
Але як воно взагалі може змінитися якщо наприклад ми правою рукою щось будуємо, а лівою руйнуємо?
Приклад простий -ось мешканці нашого міста проголосували за БЮТ та Свободу та Удар за партіями. Але по округу ми підтримали майбутнього представника ПР і це факт 100 відсотковий. І всі про це знають, тільки вигляд роблять культурний.
То звідки цим змінам взятися, якщо ми правою рукою одне робимо, а лівою - протилежне. ? Ось ми обираємо "Свободу" і ПР одночасно. І що з цього буде ? Та нічого гарного точно не буде.
А взагалі як мені кажуть - далі події будуть взагалі жахливими. Ги - в партії Регіонів більшість і Андрій Клюєв - Прем"єр. Відповідно Олег Надоша буде в уряді. В міністерстві у Андрія Клюєва. Наш нардеп - Юрій Шаповалов - протеже теж ПР, але пана Льовочкіна, який не буде Прем"єром.
І далі - жахіття. Приходить наш нардеп Юрій Шаповалов до Прем"єра пана Клюєва. А той йому каже - он уряд, а там пан Надоша сидить - піди йому це скажи. Ужас.
Горожане
+ 509
Аксакал
12:21, 05.11.2012 №1560
0

писатель (05.11.2012, 09:40) писал:І далі - жахіття. Приходить наш нардеп Юрій Шаповалов до Прем"єра пана Клюєва. А той йому каже - он уряд, а там пан Надоша сидить - піди йому це скажи. Ужас.

Ну Ви намалювали картину маслом Ще невідомо як воно буде насправді, тому що в кого буде більшість та наскільки вона буде сталою - не знає ніхто.
А щодо обнулення списків - я чула декілька версій. Одна з них така, що то діюча влада запустила "утку", аби спровокувати це обнулення.
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация