Блін -це справжня катастрофа, трагедія, облом, обвал, і капець і взагалі у мене немає слів . Александр Урін - де ви є ? Пан Стасюк і вся ця братія Діми Кравченка - де ви є ? Пане Урін, Ви мені та моїй дружині доказували , що такого не буде ніколи. Йома йо - облом з катастрофою!!! Пане адвокат - де Ви є. Що це таке робиться ??:
ТОвариство - має бути совість. Мені так доказував Урін, каже я політолог, і цього не буде. Ти каже погано вчився, а є наукові звання . Так доказував Стасюк - кричав я революціонер і цього не буде. Йома йо - оце трагедія навіки
писатель (26.11.2012, 12:47) писал:Йома йо - оце трагедія навіки
не нужно впадать в крайности. Ничего не изменить! Теперь мы уже не сомневаемся, что таки выйдет Новый Кодекс Труда!
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия. — Во мне всё можно найти! — похвастался Google. — Я самый главный в мире! — заявил Internet. — Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Урін мені каже - не можу буть. Але якщо може , то Шаповалов став тушкою
А ще мені дуже хочеться вглянути в очі представникам міської організації БЮТ - панам Зощуку, Несену і ще там їх з десяток, які нам допомогли обрати нардепа - представника партії Регіонів. Ці дядьки з Андрієм Погрібним та Віталіком Малецьким на чолі й разом з фракцією міської організації БЮТ в міськраді нічого часом не хочуть нам сказати? Але пригадую також аргументи пана адвоката, який правою рукою агітував за "Свободу", а лівою , як тепер зрозуміло - за ПР. Послухайте - такого як у нас і в дурдомі немає. Ми унікальні
Цитата:Голова Верховної Ради Володимир Литвин стверджує, що не писав заяви про вступ до якоїсь фракції. Про це повідомляє ZN.UA. "Я з подивом прочитав інформацію про те, що я вже записався в одну із фракцій", - сказав Литвин. Він зазначив, що інформація не відповідає дійсності. "Я розумію, що це своєрідний тактичний хід, ці інформаційні викиди переслідують відповідну мету", - констатував спікер.
Цитата:Ярослав Дубневич, обраний депутатом Верховної Ради по виборчому округу №120, спростовує інформацію щодо написання ним заяви на вступ у фракцію Партії регіонів.
писатель (26.11.2012, 12:42) писал:Блін -це справжня катастрофа, трагедія, облом, обвал, і капець і взагалі у мене немає слів . Александр Урін - де ви є ? Пан Стасюк і вся ця братія Діми Кравченка - де ви є ? Пане Урін, Ви мені та моїй дружині доказували , що такого не буде ніколи. Йома йо - облом з катастрофою!!! Пане адвокат - де Ви є. Що це таке робиться ??:
Вы зачем так кипятитесь ? Не так важно куда они вступили или не вступили, важно как они выполнят свои обещания избирателям.
Цитата:Вы зачем так кипятитесь ? Не так важно куда они вступили или не вступили, важно как они выполнят свои обещания избирателям.
Знову покращення життя вже сьогодні? Точно трумбець буде. Друже - важно куди вони вступили і дуже. Хіба виборці просили нардепи сюди вступити чи туди ? Ні, не просили. Які нафік обіцянки - він хіба про них щось казав. Я не чув жодної - хіба міст збудувать і закрить завод в Черкасах - "Азот". Тільки там проблема буде - господар заводу - Фірташ.
пенсионер
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
А.П. Чехов.