shadow (02.10.2012, 20:34) писал:Наверное лучше сделаю отцу приятно, в конце концов до перестройки мне не так уж и плохо жилось
Я теж про це подумав і, напевно, зроблю такий же самий вибір.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
писатель (02.10.2012, 21:34) писал:петро симоненко і партія регіонів скажуть вам- спасибо
Ви, пане писателю, краще дайте інформацію про кандидата від КПУ по Кременчуку: Ви ж незалежні ЗМІ, а займаєтеся "джинсою".
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
адвокат Ульянов (02.10.2012, 21:51) писал:Якщо Бог когось хоче жорстоко покарати, він позбавляє його розуму.....
От давайте тільки не або будемо давати такі оцінки, або обгрунтовувати їх.
писатель (02.10.2012, 22:34) писал:старший сержант - не жартуйте. я ніколи не займаюся джинсою
тоді розкажіть, будь ласка, про решту кандидатів до ВРУ (про Надошу, Шаповалова і Терена ми чули)
гражданин
гражданин
гражданин
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр
гражданин