Вибори 2012

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
00:10, 03.10.2012
у мене в цій справі немає гарноі для вас інформації .і що саме ви хочете почути?
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин

писатель (02.10.2012, 23:05) писал:у мене в цій справі немає гарноі для вас інформації

Давайте ту, що є.

писатель (02.10.2012, 23:05) писал:і що саие ви хочете почути?

Та хоть щось, програми кандидатів, податкові декларації, що вони самі кажуть, про причини, що штовхають їх на таку важку і невдячну роботу, як депутатство, біографії.......
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
00:28, 03.10.2012
А про кого в цьому списку можна говорити. Сергія Москальця ? Він гарний чоловік. Але ми всі теж гарні. Про цього ( забув прізвище) що війну укрсиббанку оголосив. Я б теж оголосив, якби там взяв у кредит 225, по моєму, тисяч ам. доларів

Ага - там точно дуже важка робота.

Можу наприклад сказати скільки грошей заплатила міська організація КПУ за викуп свого офісу у приватну власність - 225 тисяч грн. Але це і так всі знають

Що там ще- недавно і сам вчинив негарно - виставив зі зборів міської спілки журналістів кандидата в нардепи Степаненка. Він все рвався на зборах цих виступать. Звісно, що негарно, але вже нерви не витримали. Не витримали, бо збори були журналістів, і кандидатів в нардепи туди ніхто не запрошував, а дядько цей виступає за об"єднання України та Казахстану

Ще в цій справі є технічні кандидати, але це і так всі побачать
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин
shadow
00:37, 03.10.2012

писатель (02.10.2012, 23:26) писал:Можу наприклад сказати скільки грошей заплатила міська організація КПУ за викуп свого офісу у приватну власність - 225 тисяч грн.

Це багато, мало, де офіс?

писатель (02.10.2012, 23:26) писал:Ще в цій справі є технічні кандидати

А чесні є?

писатель (02.10.2012, 23:26) писал:Сергія Москальця ? Він гарний чоловік.

В якому сенсі? Привабливий?
Горожане
+ 74
Великий Гуру
секція малосімейки з євроремонтом на першотравневій 19

не так він привабливий як його помічник Ігор Коцар
Горожане
+ 298
Великий Гуру
Про программы и декларации можно посмотреть на сайте ЦВК

кандидаты по 146 округу

кандидаты по 150 округу (Молодежный)
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин
Скат, спасибо!
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин

адвокат Ульянов (03.10.2012, 15:52) писал:А що у вашому розумінні чесність? Жити на 1000 гривень заробітної плати?

Реально

адвокат Ульянов (03.10.2012, 15:52) писал:З-проміж усіх кандидатів Шаповалов - найадекватніший

Навіть не буду сперечатись - особисто не знайомий, але за те, що за 3000 грн/міс може прогодувати родину - честь йому і хвала
Горожане
+ 180
Великий Гуру

адвокат Ульянов (03.10.2012, 16:32) писал:Юридично до цієї декларації не підкопаєшся - родину можна годувати і за накопичені непосильною працею трудові збереження минулих років

Так нехай юристи за нього і голосують, а чесні люди мають голосувати за людину, яка чесно декларує свої доходи.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
ras
Горожане
Почетный
гражданин

Старший сержант запаса (03.10.2012, 16:35) писал:а чесні люди мають голосувати за людину, яка чесно декларує свої доходи

Значит, судя по составу рады, честных людей на Украине нет .

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация