писатель (02.10.2012, 23:05) писал:у мене в цій справі немає гарноі для вас інформації
Давайте ту, що є.
писатель (02.10.2012, 23:05) писал:і що саие ви хочете почути?
Та хоть щось, програми кандидатів, податкові декларації, що вони самі кажуть, про причини, що штовхають їх на таку важку і невдячну роботу, як депутатство, біографії.......
А про кого в цьому списку можна говорити. Сергія Москальця ? Він гарний чоловік. Але ми всі теж гарні. Про цього ( забув прізвище) що війну укрсиббанку оголосив. Я б теж оголосив, якби там взяв у кредит 225, по моєму, тисяч ам. доларів
Ага - там точно дуже важка робота.
Можу наприклад сказати скільки грошей заплатила міська організація КПУ за викуп свого офісу у приватну власність - 225 тисяч грн. Але це і так всі знають
Що там ще- недавно і сам вчинив негарно - виставив зі зборів міської спілки журналістів кандидата в нардепи Степаненка. Він все рвався на зборах цих виступать. Звісно, що негарно, але вже нерви не витримали. Не витримали, бо збори були журналістів, і кандидатів в нардепи туди ніхто не запрошував, а дядько цей виступає за об"єднання України та Казахстану
Ще в цій справі є технічні кандидати, але це і так всі побачать
писатель (02.10.2012, 23:26) писал:Можу наприклад сказати скільки грошей заплатила міська організація КПУ за викуп свого офісу у приватну власність - 225 тисяч грн.
Це багато, мало, де офіс?
писатель (02.10.2012, 23:26) писал:Ще в цій справі є технічні кандидати
А чесні є?
писатель (02.10.2012, 23:26) писал:Сергія Москальця ? Він гарний чоловік.
адвокат Ульянов (03.10.2012, 16:32) писал:Юридично до цієї декларації не підкопаєшся - родину можна годувати і за накопичені непосильною працею трудові збереження минулих років
Так нехай юристи за нього і голосують, а чесні люди мають голосувати за людину, яка чесно декларує свої доходи.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
гражданин
гражданин
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
гражданин
гражданин
Артур Шопенгауэр
гражданин