Вибори 2012

0
Горожане
+ 298
Великий Гуру

адвокат Ульянов (03.10.2012, 16:32) писал:Юридично до цієї декларації не підкопаєшся - родину можна годувати і за накопичені непосильною працею трудові збереження минулих років

Пенсійне законодавство має бути переглянуте - треба запровадити однакові правила нарахування пенсій для всіх категорій працівників: «Більше і довше працюєш - одержуєш більшу пенсію».

ЗА СЧЕТ КОГО БАНКЕТ? Явно не за счет Шаповалова. А за счет честных людей.

ИМХО если человек уклоняется от уплаты налогов - то его нельзя пускать в депутаты, т.к. как он может представлять граждан если он уклоняется от исполнения гражданского долга. Т.е. сразу понятно, что он хочет получить больше прав, а обязанности для него ничего не значат.

адвокат Ульянов (03.10.2012, 16:49) писал:Що, жаба їсть?

Нет. Лично я вполне нормально отношусь к людям зарабатывающим много денег. Но ненавижу людей которые зарабатывая много денег считаю остальных лохами, которых можно разводить.

ИМХО Шаповалов относится именно к такой категории, т.к. он вполне мог ставить хорошую официальную зарплату с соответствующими отчислениями в социальные фонды и местный бюджет.

А своим демонстративным нежеланием платить налоги он ИМХО показывает, что я умный и не плачу налогов, а вы лохи - платите. А то что на эти налоги живут пенсионеры, что эти налоги могли бы пойти в городской бюджет на медицину и образование - об этом молчок.
Если бы таких уклонистов было бы поменьше - у пенсионеров была бы выше пенсия, больницы и школы получили бы больше денег.

А так они существуют за счет денег простых честных людей.
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"
Горожане
+ 1
Проездом
ИМХО если человек уклоняется от уплаты налогов - то его нельзя пускать в депутаты, т.к. как он может представлять граждан если он уклоняется от исполнения гражданского долга. Т.е. сразу понятно, что он хочет получить больше прав, а обязанности для него ничего не значат.
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Старший сержант запаса
18:10, 03.10.2012

адвокат Ульянов (03.10.2012, 16:49) писал:Що, жаба їсть?

Абсолютно ні-я займаюся справою, яка мені подобається - хотів би ще отримати юридичну освіту, щоб стати адвокатом, але говорять, що у Кременчуці на цьому поприщі не проштовхнутися.

адвокат Ульянов (03.10.2012, 16:49) писал:Людина сама себе зробила з молодих років, наполегливо йшла до успіху в бізнесі і досягла цього успіху.

До мене доходила інформація чим він займався у 1990-ті - не все там було так чисто, але думаю це має підтвердити або спростувати представник четвертої влади - писатель.

адвокат Ульянов (03.10.2012, 16:49) писал:Таке враження інколи, що декому років 12, не більше

А у мене, що де-хто з іншої планети.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин
shadow
18:29, 03.10.2012

адвокат Ульянов (03.10.2012, 16:49) писал:Людина сама себе зробила з молодих років, наполегливо йшла до успіху в бізнесі і досягла цього успіху. Що, жаба їсть?

Душить так, що сил немає терпіти
В мене до успішних бізнесменів завжди лише одне питання - "ви торгуєте чи виробляєте", і далі в залежності від відповіді.
Тут питання ще в тому, яку зарплатню отримують люди, що працюють на підприємця. Якщо "мінімалка" - все зрозуміло, від зміни місця керування нічого не зміниться. А от якщо солідна офіційна плюс соцпакет - зовсім інша справа

адвокат Ульянов (03.10.2012, 16:49) писал:Є гарантії від того, що людина, яка отримувала 1500 гривень заробітної плати та чесно це декларувала, утримаєтсья від того, щоби взяти 1 000 000 доларів за те, щоб не проголосувати за імпічмент Президента?

Немає гарантій навіть від того, що людина яка заробляє 1 000 000, не возьме
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин
shadow
19:14, 03.10.2012
А рішення проблеми дуже просте:

адвокат Ульянов (03.10.2012, 18:04) писал:"Подонок" має дах і платить на митниці 10 та в податкову 5,

20 років виправних робіт з кофіскацією майна кожному з учасників

адвокат Ульянов (03.10.2012, 18:04) писал:зарплата працівникам - 20, але в конверті,

Штраф в розмірі ну тут х/з якому

адвокат Ульянов (03.10.2012, 18:04) писал:Ви пробували займатись підприємницькою діяльністю в цій країні? І як воно, коли все робиш "чесно"?

А Ви багато бачили мишей, яких обирають охоронцями на сирзавод?
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин
shadow
19:36, 03.10.2012

адвокат Ульянов (03.10.2012, 18:25) писал:Слід цих людей вимітати з влади та обирати у владу людей, які володіють відповідними морально - вольовими якостями щоби щось в цій системі змінити.

+100500, питання лише в тому, хто з кандидатів та партій, що балотуються, на це здатен. І поки в суспільстві штучно культивується думка, що краще "регіонів" тільки опозиційний БЮТ, і не треба розпорошувати голоси виборців, так і будемо обирати між меншим злом довіку.

адвокат Ульянов (03.10.2012, 18:25) писал:У нас горить хата

Та мабуть вже догоріла
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Старший сержант запаса
19:41, 03.10.2012
адвокат Ульянов, мені дуже подобається Ваш стиль ведення дискусії: коли потрібно - робите "злив", в іншому випадку - просто не бачите питання, яке залишається риторичним, хоча воно було адресоване саме Вам. Коли потрібно - Ви християнин, але може бути поборником ліберальних цінностей з логікою нуворіша та містечкового сноба, який любить пограти "у бісер". А як же "Единожды солгавший, кто тебе поверит?" у відношенні до Шаповалова? Адже маленька брехня породжує велику, як можна довіряти такій людині?
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 180
Великий Гуру

адвокат Ульянов (03.10.2012, 18:45) писал:Старший сержант запаса (03.10.2012, 18:40) писал: як же "Единожды солгавший, кто тебе поверит?" у відношенні до Шаповалова?

Черговий "злив" зараховано!
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 2
Гастарбайтер
Про вибори в Україні я розказав Ющенку в березні 2006 року такою бувальщиною.
Був у батька-господаря син лоботряс, який до 30 років ще не женився. Батько визвав його і поставив перед фактом - або женишся за місяць або залишаєшся без спадку. Син почав сперечатися тим, що в нього немає ще вибору. Батько на це сказав, що ним(вибором) він його забеспечить. Через місяць батько привів "вибір" з кривої, сліпої та горбатої, завів їх в темний погреб і дав сину право вибирати.
Тут "гарант" перебив і запитує - "А до чого тут темний погреб?". Я йому пояснив - "Це аналогія з відсутністю нормальної мережі ЗМІ, без яких український виборець вибирає всліпу". Ющенко (присутні при розмові були ще з 50 студентів) нервово - "І що ви від мене хочете?" На що я йому сказав - "На те й існує в нас "гарант Конституці", який повинен народ забеспечити нормальними судами та ЗМІ". Далі вже було не по темі та нецікаво.
Горожане
+ 180
Великий Гуру

прокіп (03.10.2012, 18:56) писал:Про вибори в Україні я розказав Ющенку в березні 2006 року такою бувальщиною.

Краще б Ви Горбачова у 1985 році зустріли.
Артур Шопенгауэр

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация