адвокат Ульянов (16.10.2012, 14:54) писал:Але зараз це вже просто солдат Яценюка- Турчинова, який навряд чи буде мати можливість енергійно працювати у ВР.
адвокат Ульянов (16.10.2012, 14:54) писал:я би особисто хотів би бачити у ВР не черговий штик партійних бонзів, а особистість
адвокат Ульянов, Ви що, і досі не зрозуміли, що в нинішній ситуації, для перемоги уже після виборів у самій Раді, якраз і потрібні штики, а не особистості???!!! До речі: наші біло-голубі опоненти особистостей називають помаранчевими чварами, які щось ділять там і т. д. А самі працюють під помахи руки Чечетова.
писатель,
адвокат Ульянов, коли країна в небезпеці, то не до особистостей. Потрібно сили формувати в кулак, причому з перевірених людей. Про особистості будемо говорити після всановлення демократії.
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
ednik (16.10.2012, 17:58) писал:коли країна в небезпеці, то не до особистостей. Потрібно сили формувати в кулак, причому з перевірених людей.
Аха, и в 1937 году страна была в опасности. Правильной дорогой идете, товарищи, только вооружаясь такими призывами, постарайтесь не гадить в недавнее прошлое
Я не казав , що країна в небезпеці і не казав про рівень демократії, але казав про життя в тім числі і наше життя. Бо живемо ми як бидло, у відповідь, на всі запитання про мільйони гривень, про наші податки я чую пісню "Наш Кременчук". Але там ще є друга пісня цього діджея Йоти - коли він співає "Отак и живем". Отак и живем
По просьбам добавлен полный список кандидатов с программами и декларациями о доходах. Прикрепил сообщение, выводится на каждой странице.
Спасибо писателю и Дмитрию Бабцу за фото Москальца. Без фотографии остаётся пока Мельников.
За сутки прошедшие с момента публикации результатов голосования по партиям получил несколько писем/сообщений с вопросами по голосованию. Разместил (продублировал) в теме опрос по мажоритарщикам, который размещён на сайте. В этом опросе (на форуме) учёт будет более строгий, а соответственно и результат, так как голосовать могут только зарегистрированные пользователи.
Голосуем и здесь опрос выводится вверху на каждой странице этой темы. Сравним потОм результаты.
гражданин
гражданин
гражданин
гражданин