А вы уверены, что официальные результаты можно вообще проконтролировать ? Думаю достаточно перекинуть пару цифр в компьютере, чтобы получить желаемой результат.
адвокат Ульянов (19.10.2012, 12:05) писал:Законодавство та життя дають нам ці потенційні можливості прийняти дієву участь у виборах. Інша річ, що ми ними не користаємо. Але так любимо побазікати на тему " все так погано"
Принять участи естественно возможность есть, другой вопрос, что мы никак не можем повлиять на их результаты, их все равно будут стараться нарисовать "под соц. опросы", поэтому реальные цифры мы никогда не узнаем.
А по поводу "плохой жизни", так тут пенять не на кого кроме самого себя. Если что-то не нравится в жизни, просто надо менять ситуацию.
Це "допомога" людині від її конкурента на виборах. І навіть можна в принципі сказати від кого - від того, в кого грошей надто багато, бо вже не знають як їх витратить. Але думаю, що це так сказати помста - Кременчук вже давно опинився в епіцентрі боротьби за крісло. Предмет боротьби - вибори, а сенс боротьби - великі гроші. Дуже великі
Цитата:Вимоги виборців до депутата їх годувати, розважати та будувати за власний рахунок щось красиве просто деформують депутатський корпус та приводять туди людей, які цинічно годують, розважають та будують, але роблять це за рахунок тих же недолугих виборців - продаючи наліво міські землі, отримуючи відкати і тому подібне. Кожен має робити свою справу - тоді буде і порядок з красою
Цікаво, прочитав пана адвоката на Телеграфі. І ось що мене цікавить - коли наші виборці , коли наші кременчужани просили депутатів їх годувати ? І коли вони просили їх розважати?
killerbean (19.10.2012, 12:31) писал:их все равно будут стараться нарисовать "под соц. опросы"
Кто и где?
Берем сферичискую избирательную комиссию в вакууме: http://www.pravda.com.ua/rus/news/2012/09/7/6972243/view_print/ Тут члены комиссии состоят из партий: "Союза анархистов Украины", "Народно-трудовой союз Украины", Русь Единая, ПР, КПУ, Единая Россия (sic!). Это вообще кто все такие? А именно из таких ноунеймов состоят многие комиссии всех уровней сейчас по стране. Соответственно как тут будут голосовать - не важно, тут нарисуют "среднюю температуру по палате", ну или то что скажут свыше.
Цитата:Вимоги виборців до депутата їх годувати, розважати та будувати за власний рахунок
Єдиний раз я бачив як і що просили - дівчина на Центральному ринку ( поруч з ним на вул. Свердлова) просила депутатів не прибирати її якусь будку. В неї магазинчик, де вона продавала взуття секонд-хенд чи Китай. В будці поряд - це взуття, туфлі для пенсіонерів лежали. І плакала вона так та ридала, що вже не витримав я і теж кажу одному з депутатів який при цьому був присутній. Кажу - побойся Бога, шо ти робиш ? А він мені каже - рішення мерії є про знесення і в мене робота така. Ну що тут скажеш ? Але хіба вона просила їсти чи кіно з музикою? Вона просила тільки не чіпати її будку
Не подобається мені такі висловлювання - люди просять депутатів,аби ті їх годували. Не просять і навряд чи проситимуть . Бо в цій справі пане адвокат: якщо і просять, то про те, аби не будували Гонги миру за мільйон гривень, бо це наші податки. І ми їх заплатили, це наші гроші, а ви про це забули
А то ми взлітаємо до неба і дивимося - ось люди це просять і те просять. Та не просять вони ваше. Вони вимагають своє
старейшина
старейшина
пенсионер
пенсионер
старейшина
пенсионер