Элементарно, Ватсон. Голоса тех кто в свое время проголосовал за ПР и не дождался обещаемого "покращення". При этом перетока голосов к оппозиции не происходит, т.к. существует система "свой-чужой". В итоге голоса уходят тем кто проходит в парламент, "свой" по стороне баррикад и не не ПР. А там остались только коммунисты. Вот и рост рейтинга. 5-6% от Партии регионов, 1% от ПСПУ, 1% от СПУ плюс 6% своих - вот и 13-14% готово.
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
например я хочу проголосовать за человека с определенно программой , но меня воротит от политсилы и ее главарей к которым он примкнул
Голосовать надо за того за кого подсказывает разум. Да и не факт что порядочный человек, тем более избранный по мажоритарке станет "винтиком" или "партийным штыком".
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Та конешно ж молодець. Мені от що цікаво - якби я в газету написав у кого з ваших співробітників і як пахне з рота, я був би молодцом чи на мене б в суд подали ?
А ще мені цікаво, як всі учасники цієї фігні дивитимутья одно на одного ?
Але Бог з вами - якщо хтось з цих товаришів втопиться у такій багнюці, яку пхають поперед себе - точно напишу
оце читаю і сльози течуть. Один на виборах підтримає Івана.Другий Петра. Третій Григорія. Але ніхто не може сказати чому? Дивно все це. всі знають чому проти, але ніхто не каже чому за.
писатель (19.10.2012, 23:47) писал:а конешно ж молодець. Мені от що цікаво - якби я в газету написав у кого з ваших співробітників і як пахне з рота, я був би молодцом чи на мене б в суд подали ?
О.В.Урін - політолог, тому й речі політологічні розповідає: якщо Ви-стоматолог або гастроентеролог - можете писати про такі речі.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Тобто, політологу Уріну можна всяку фігню в світ випулювать. Зразка , хто чим хворів, ( а наша спільна точка зору ( нашої братії і про це пише Артеменко в Телеграфі - що фігня ця - саме пана Шаповалова, тобто і пана Уріна теж) а журналісту Курилову - не можна. Та ні хлопці - не буде тут діла. Я вас люблю - і Уріна люблю і Стасюка і Коцаря. Всіх люблю.
Думаю, що все це пора припинити. Ми і так побачили - з ким можна вітатися, а кого краще обійти десятою дорогою, як прокаженного. Аби трипер до нас не перейшов від цієї людини. Але це для нас - журналістів, аби ми знали - хто є хто. Але все таки є вибори і тут інша справа - ми всі розуміємо за кого ( кожен сам це знає ) голосувати ніяк не можна. Знову кажу - чому ніхто не каже : ось я проголосую за того і того, бо є така точка зору ? Яка причина - голосувати так і чому так ?
писатель (20.10.2012, 15:43) писал:Знову кажу - чому ніхто не каже : ось я проголосую за того і того, бо є така точка зору ?
Ви ж мені нічого не хочете розповісти про Г.Остапця: мені він здається порядною і гідною людиною, тому думаю за нього й проголосувати.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
гражданин
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
гражданин
пенсионер
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр