Ні - в цій справі я вам не товариш. За представників правлячої коаліціїї і Симоненка - не голосуватиму. Для чого нам ще одне покращення життя ? Ми і це ще не видихали, а тут наступне вже йде
Цитата: Герега привезла избирателям клоунов и надувные батуты
Секретарь Киевсовета фотографировалась со всеми желающими
Секретарь Киевсовета Галина Герега, которая баллотируется в народные депутаты Украины по столичному округу №215, устроила жителям Деснянского района (Троещина, Лесной массив) в субботу, 20 октября, праздник с клоунами и надувными батутами.
Об этом сообщает собственный корреспондент LB.ua.
С 10.00 до 17.00 детей под очень громкую музыку развлекали клоуны и сказочные персонажи. Всех желающих катали на детском паровозе. А маленькие жители района смогли бесплатно попрыгать на надувных батутах и поучаствовать в конкурсах.
Среди около 200 местных жителей была замечена и сама Галина Герега, которая с удовольствием фотографировалась со всем желающими.
Отметим, что по всей территории были расставлены палатки и плакаты с символикой секретаря Киевсовета. А улица, на которой происходило все это действо, - перекрыта сотрудниками Госавтоинспекции.
Напомним, Галина Герега активно агитирует в своем округе. Еще до старта избирательной кампании она раздавала киевлянам продпайки. Также установила во дворах качели и скамейки.
писатель (20.10.2012, 21:51) писал:Ні - в цій справі я вам не товариш. За представників правлячої коаліціїї і Симоненка - не голосуватиму.
писатель, а до чого тут це? Питання до Вас було не до як громадянина чи довіреної особи якогось там кандидата, а як до представника незалежних ЗМІ, як Ви любите себе позиціонувати. А якщо ці ЗМІ висвітлюють лише точку зору редактора, то які ж вони незалежні? Чому Ви не хочете на шпальтах своєї газети розмістити інтервью з кандидатами, висвітлити їх точку зору на майбутнє, якщо вони будуть обрані, чи це не найголовніша подія в політичному житті країни на декілька найближчих років? А ви вдягли тереновий вінок і співаєте своїх пісень , а через рік почнете гундосити, що нічого не змінилось
але б про Остапця нічого не писав би все одно. Бо там починати потрібно не з нього, а з фракції КПУ у міській раді і розповіді - що, у кого і скільки та де взяли
писатель (20.10.2012, 22:31) писал:Для вас зроблю- не питання, почну з вартості офісу і спонсорів з місцевої організації ПР, які виділили кошти для його купівлі - 270 тисяч грн.
От у Вас класна позиція: я у Вас про конкретну людину, а Ви мені про офіси та ПР. Давайте про спонсорів Б'ЮТ будемо говорити, чи про те, як місцевих лідерів БЮТу спіймали на гарячому за махінації фінансового плану та звільнили, про передвиборчий штаб Автозаводського району на який шли гроші, а люди там існували тільки на папері.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
гражданин
гражданин
гражданин
гражданин
Артур Шопенгауэр