писатель (20.10.2012, 23:09) писал:про вашого кандидата нічого не можу сказати ~ він нічим і ніяк раніше про себе не заявляв і свою точку зору з проблемних питань міста не оприлюднював.
А как он мог это сделать если редактор одной из крупнейших городских газет коммунистов не печатает изначально
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
писатель (20.10.2012, 21:51) писал:Ні - в цій справі я вам не товариш. За представників правлячої коаліціїї і Симоненка - не голосуватиму. Для чого нам ще одне покращення життя ?
Давайте його покращимо як Ваш кандидат - Віктор Терен. До його декларації (дивися вище) у мене купа питань: якщо Ви не хочете про тих, хто покращує життя, розкажіть про того, хто вже покращив. Читаємо: склад сім'ї - дружина Чигрин А.В., треба розуміти, що вона людина вже достатньо літня (самому Терену В.В. -71 рік), це нам потім знадобиться. Загальний річний прибуток Терена В.В.- 428 842 грн. - як казав герцог з "Того самого Мюнхгаузена" - "Не наказуемо", але якось багатенько для поета-правдоруба. З цих грошей заробітня платня - 248 842 грн. (який дурень буде голосувати за зменшення зарплати депутатам?), а шановні поціновувачи БЮТ і Ко пишете про утримання президента: у нас и опозиційні депутати зовсім непогано живуть. Далі питання для писателя: наступний пункт: матеріальна допомога - 35 583 грн. Що, маючи таку зарплату пан Терен потребує матеріальної допомоги? Наступне питання: інші види доходів180 000 грн.! Які інші види доходів у такій сумі можуть бути у депутата-опозиціонера, який себе позіціонує як людину "від рала"? Хотілося б щоб Ви не "злили" це питання. І на останок ще питання з декларації (знову таки до писателя та тих, хто оцінює гараж президента): у власності пана Терена В.В. - Subaru Forester (2009) та Honda (2007), як я розумію авто дуже дорогі, а на членах родини, тобто на дружині-пенсіонерці (?) Suzuki Liana (2007) та Mitsubishi Lancer (2009). Питання: навіщо бідному депутату та його дружині такий автогараж? Перед таким автолюбителем пан Стасюк, якого так дружньо допікали за його автівку ніщо.
писатель (20.10.2012, 23:09) писал:про це ім і раніше казав ~ немає там секретів. ім всім прямий шлях в ПР.
Кому "їм"? Я це від Вас не чув і не читав...
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
якби він сказав щось путнє з приводу подорожчання проїзду. якості питної води. благодійних внесків і всього іншого ~ його б точка зору була. а якщо людина мовчить ?
писатель, мені чекати відповіді на мій попередній пост чи йти спати?
писатель (20.10.2012, 23:17) писал:якби він сказав щось путнє з приводу подорожчання проїзду. якості питної води. благодійних внесків і всього іншого ~ його б точка зору була. а якщо людина мовчить ?
А Ви думаєте що Терена з його автогаражем цікавить вартість проїзду у кременчуцьких маршрутках?
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
писатель (20.10.2012, 23:20) писал:дружина у ньго працює а на все інше він відповість сам.
Ну про пенсіонерку вибачаюся-дідусь, виявляється, ще жвавий, але доходи і перші два авто його, про це хай писатель нам і розповість.
писатель (20.10.2012, 23:20) писал:дружина у ньго працює а на все інше він відповість сам.
Соромлюся спитати: він буває тут, на форумі? Часом не під ніком прокіп?
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр
гражданин
гражданин
Артур Шопенгауэр