Вибори 2012

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
про це ім і раніше казав ~ немає там секретів. ім всім прямий шлях в ПР.

до речі ~ наш міський БЮТ від ПР нічим не відрізняється. хіба прізвищаии. але все інше і КПУ теж ~ однакове

про вашого кандидата нічого не можу сказати ~ він нічим і ніяк раніше про себе не заявляв і свою точку зору з проблемних питань міста не оприлюднював.
Горожане
+ 298
Великий Гуру

писатель (20.10.2012, 23:09) писал:про вашого кандидата нічого не можу сказати ~ він нічим і ніяк раніше про себе не заявляв і свою точку зору з проблемних питань міста не оприлюднював.

А как он мог это сделать если редактор одной из крупнейших городских газет коммунистов не печатает изначально
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Старший сержант запаса
00:18, 21.10.2012

писатель (20.10.2012, 21:51) писал:Ні - в цій справі я вам не товариш. За представників правлячої коаліціїї і Симоненка - не голосуватиму. Для чого нам ще одне покращення життя ?

Давайте його покращимо як Ваш кандидат - Віктор Терен. До його декларації (дивися вище) у мене купа питань: якщо Ви не хочете про тих, хто покращує життя, розкажіть про того, хто вже покращив.
Читаємо: склад сім'ї - дружина Чигрин А.В., треба розуміти, що вона людина вже достатньо літня (самому Терену В.В. -71 рік), це нам потім знадобиться.
Загальний річний прибуток Терена В.В.- 428 842 грн. - як казав герцог з "Того самого Мюнхгаузена" - "Не наказуемо", але якось багатенько для поета-правдоруба.
З цих грошей заробітня платня - 248 842 грн. (який дурень буде голосувати за зменшення зарплати депутатам?), а шановні поціновувачи БЮТ і Ко пишете про утримання президента: у нас и опозиційні депутати зовсім непогано живуть.
Далі питання для писателя:
наступний пункт: матеріальна допомога - 35 583 грн. Що, маючи таку зарплату пан Терен потребує матеріальної допомоги?
Наступне питання: інші види доходів 180 000 грн.! Які інші види доходів у такій сумі можуть бути у депутата-опозиціонера, який себе позіціонує як людину "від рала"? Хотілося б щоб Ви не "злили" це питання.
І на останок ще питання з декларації (знову таки до писателя та тих, хто оцінює гараж президента):
у власності пана Терена В.В. - Subaru Forester (2009) та Honda (2007), як я розумію авто дуже дорогі, а на членах родини, тобто на дружині-пенсіонерці (?) Suzuki Liana (2007) та Mitsubishi Lancer (2009). Питання: навіщо бідному депутату та його дружині такий автогараж? Перед таким автолюбителем пан Стасюк, якого так дружньо допікали за його автівку ніщо.

писатель (20.10.2012, 23:09) писал:про це ім і раніше казав ~ немає там секретів. ім всім прямий шлях в ПР.

Кому "їм"? Я це від Вас не чув і не читав...
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 74
Великий Гуру
якби він сказав щось путнє з приводу подорожчання проїзду. якості питної води. благодійних внесків і всього іншого ~ його б точка зору була. а якщо людина мовчить ?
Горожане
+ 180
Великий Гуру
писатель, мені чекати відповіді на мій попередній пост чи йти спати?

писатель (20.10.2012, 23:17) писал:якби він сказав щось путнє з приводу подорожчання проїзду. якості питної води. благодійних внесків і всього іншого ~ його б точка зору була. а якщо людина мовчить ?

А Ви думаєте що Терена з його автогаражем цікавить вартість проїзду у кременчуцьких маршрутках?
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин
shadow
00:23, 21.10.2012

Старший сержант запаса (20.10.2012, 23:15) писал:дружина Чигрин А.В., треба розуміти, що вона людина вже достатньо літня

Цитата:дружина Алла Вікторівна (1963) - держ. службовець

Горожане
+ 74
Великий Гуру
дружина у ньго працює а на все інше він відповість сам.
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин

писатель (20.10.2012, 23:20) писал:а на все інше він відповість сам

Він зареєструвався на форумі? Чи після виборів в приватній бесіді?
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Старший сержант запаса
00:26, 21.10.2012

писатель (20.10.2012, 23:20) писал:дружина у ньго працює а на все інше він відповість сам.

Ну про пенсіонерку вибачаюся-дідусь, виявляється, ще жвавий, але доходи і перші два авто його, про це хай писатель нам і розповість.

писатель (20.10.2012, 23:20) писал:дружина у ньго працює а на все інше він відповість сам.

Соромлюся спитати: він буває тут, на форумі? Часом не під ніком прокіп?
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 74
Великий Гуру
якщо є бажання то зробимо он лайн конференцію.прокіп ~ не смішно

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация