писатель (20.10.2012, 23:25) писал:якщо є бажання то зробимо он лайн конференцію.прокіп ~ не смішно
Ви-довірена особа, щось можете сказати по суті моїх запитань? Про покращення Ви багато пишете - розкажіть і про це, а то я спати ніяк не можу піти, вже дружина лається, а я обіцяв їй новини про нашого єдиного кандидата від ОО розповісти.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Чого я буду розповідати про його приватне житті? Я звісно знаю ким у нього працюють сини і ким невістка, але було б правильніше якби він сам відпвідав на запитання щодо своєї декларації
писатель (20.10.2012, 23:41) писал:Чого я буду розповідати про його приватне житті?
Мене це не цікавить: я запитав про матеріальну допомогу, інші доходи і кількість авто.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Ну і запитаємо це теж . Всім цікаво, думаю завтра він зареєструється і увечорі все розповість. До речі я теж вважаю, що люди мають право це знати. Тут не може бути таємниць. Тож так і зробимо - напишу завтра коли саме ( о якій годині) він відповість
Цитата:Є бажання! Призначайте день та час.
Завтра - вечором . Час напишу вдень. Немає тут складнощів
прочитав народний депутат форум і каже наступне мені з приводу конференції ~ обговорення його дружини в Інтернеті не буде. Далі каже ~ якби були запитання з приводу прав людини чи харківських угод ~ це одне. але дебати на теми приватного життя не потрібні. одне лише сказав ~ заводів у нього немає . пароходів теж . зарплату отримує в парламенті_ де працює першим заступником голови комітету. у вільний від роботи час пише книжки за що отримуе гонорар
Ось продивилася декларацію Шаповалова, і мені одне не зрозуміло: чому не вписана дочка? А також житловий будинок по бул Автозаводській?
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия. — Во мне всё можно найти! — похвастался Google. — Я самый главный в мире! — заявил Internet. — Ну, ну… — тихо ответило электричество.
писатель (21.10.2012, 16:24) писал:але дебати на теми приватного життя не потрібні.
Так конференція буде чи ні? Зрозуміло, що ніхто і не думав питати в нього про приватне життя. Наприклад в мене були питання про те, якою він бачить країну після виборів, що СВОЄ буде намагатись втілити в життя, бо якщо йти у владу черговий раз, як картка від опозиції, то нах потрібно - таким чином мій кіт голосувати зможе. Цікаво було б почути про матдопомогу та інше.
писатель (21.10.2012, 16:24) писал:прочитав народний депутат форум і каже наступне мені з приводу конференції ~ обговорення його дружини в Інтернеті не буде. Далі каже ~ якби були запитання з приводу прав людини чи харківських угод ~ це одне.
Я на інше й не розраховував. До чого тут дружина? Людина, яка заробляє за рік однієї зарплати 428 842 грн ще виписує собі матеріальної допомоги (від нашої бідної держави) на суму 35 583 грн.. Ви, пане писатель, переймаєтеся пенсіонерами, які отримуять по 1000 грн. (після покращення), тобто за рік отримуют повного прибутку 12 000 грн., тобто у тричі менше ніж нашому поважному нардепу йде на матдопомогу, питання: "Чи буде така людина перейматися проблемаи отих малозабезпечених людей, чи буде розповідати тільки
писатель (21.10.2012, 16:24) писал:з приводу прав людини чи харківських угод
? Воно, як кажуть на такі теми "...ть не мішки розвантажувати", коли півмільйона за рік від злочинної влади отримуєш..
писатель (21.10.2012, 16:24) писал:у вільний від роботи час пише книжки за що отримуе гонорар
Ага - і усі суцільні бестселери аж на 180 000 грн. Він їх, напевно, підписує Паоло Коельйо. А Ви нам про воду, та проїзд-це не актуально, актуально-права людини.
да пересмотрел всех кандидатов 9 ( первый раз за все выборы ) ... ниче не поменялось ... одни показывают доходы но за них голосовать противно , другие врут про доходы - так ка за них голосовать ...
гражданин
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр
пенсионер
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
гражданин
Артур Шопенгауэр
гражданин