Вибори 2012

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
старший сержант
якщо ми не чіпаемо приватне життя то за годину буде розмова за Куельйо. давайте запитання і не виключайте комп.
єдине прохання ~ не ображаємо одне одного
Горожане
+ 180
Великий Гуру

писатель (21.10.2012, 18:27) писал:єдине прохання ~ не ображаємо одне одного

А кого я колись ображав? Питання я поставив-чекаю відповіді. Будуть ще питання - буду задавати.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
21:04, 21.10.2012
Добрий вечір. Не вдається мені ззареєструвати окремо Віктора Тарана. Тож відповідає він з цієї адреси. Отже, відповідь на перше запитання.

Віктор Терен -
Почнемо з фінансів.

Матеріальна допомога нараховувалася до 2012 року кожному народному депутату відповідно до закону про статус депутата . В 2012 року за вимогою опозиції ця норма закону скасована.

Скасування цієї норми опозиція домагалася багато років підряд. Декларація яка подавалася в ЦВК - за минулий рік.
За гонорари - лише за останній час у мене вийшли книжки "Повість про Потворка", "Найд", двотомник вибраного, були переклади за кордоном .Дляя чистоти експерименту додам : літературну премію імені Копиленка передав Сумському інтернату для дітей сиріт. На відміну від переважної більшості народних депутатів я все своє майно задекларував. До мене ніяк причепитися . Сьогодні у нас син Президента ( менший) відповідно до декларації не має автомобіля, хоча їздить на шикарних авто і бере участь в автогонках по Волинському заповіднику. У нас мільйонери і таких дуже багато, за деклараціями - "бомжі"
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру
Здравствуйте,Виктор Васильевич!
Какие главные проблемы для города Кременчуга Вы видите и как Вы намерены помочь их преодолеть?
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Отвечаю. Проблемы города следуюющие.
Качество питьевой воды, транспортное сообщение, куда входит и мост и маршрутки и инфраструктура. Также у города есть проблемы с работой заводов Но.

Проблема №1 - расслоение общества, как и во всей стране, на очень багатых и очень бедных

Эту проблему усугубило принятие нового налогового кодекса, который привел к закрытию малого бизнеса. Речь приблизительно о 3 тысячах малых предприятий. Люди сами себя кормили и давали роботу другим.

Далее - речь идет об отмене налогового кодекса в той части, которая касается налогообложения малого и среднего бизнеса

Також у випадку обрання буду ініціювати закладення в держбюджеті фінансування через програму "Питна вода України" вирішення кременчуцьких проблем. В першу чергу вирішення питання постачання якісної питної води і місцева влада це не потягне , бо все дуже дорого. Таке вирішується на державному рівні
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин
shadow
21:27, 21.10.2012
ВІкторе Васильовичу, доброго вечора! Дякую що погодились відповісти на питання. Скажіть, Ви обираєтесь по мажоритарній системі. Чи значить це, що якщо Ви будете обрані, будете відстоювати більше свою особисто позицію (згідно передвиборчої програми), чи партійні інтереси будуть для Вас вищими? І друге питання, чому Ви так часто були відсутнім або незареєстрованим на засіданнях Верховної Ради минулих скликаннь, це була Ваша особиста ініціатива чи партійна етика?
І третє, якщо не заперечуєте. Чим, на Вашу думку, представники оппозиції відрізняются від представників правлячої коаліції, адже більшість з них займали, або займають і нині високі державні посади, а ситуація в країні від цього не змінюється, лише перерозподілюється фінансові потоки
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
21:35, 21.10.2012
Стосовно мосту, то його будівництво коштуватиме біля 5 мільярдів гривень ( приблизно) і це потребуватиме довіри міжнародних країн до української влади . Потребуватиме значних інвестицій, але на жаль до сьогодняшньої влади через відсутність довіри до неї, робить мене в цій темі песимістом

Ще про міські проблеми - мені особисто незрозуміло - чому до 22-00 маршрутки возять в Кременчуці пасажирів за одним тарифом. А після 22-00 - за іншим. Але це питання місцевої влади, яка зобов"язана укласти договір з автоперевізниками про роботу автотранспорту за сталими тарифами до 23-24 години. До речі в Києві проїзд у маршрутках дешевший, хоча відстані більші.

Будь ласка уточність запитання про відсутність
Горожане
+ 49
Почетный
гражданин
Виктор Васильевич!
Считаю, что народный депутат не должен заниматься канализациями, побелкой бордюров, расписанием маршруток и т. д. Этим должны заниматься местные власти!
Смешанная система выборов, которую вернули регионалы на эти выборы может очень сильно исказить (и исказит!!!)результаты выборов. Вспомним выборы, помоему, 2003 г., когда провластная партия "Заеду" в Верховную владу не набрала и 12% избирателей, а за щёт мажоритарщиков в Раде оказалось более 50% "Заеду". Только пропорциональная система выборов РЕАЛЬНО отображает волю избирателей. Поэтому на этих выборах нужно голосовать за ПРОВЕРЕНОГО ГОДАМИ человека, что бы не оказался тушкой. Таким проверенным человеком есть Виктор Васильевич Таран. Голосовать буду за него. В выборах важен результат, а не эмоции.
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин
shadow
21:33, 21.10.2012

писатель (21.10.2012, 20:26) писал:Стосовно мосту, то його будівництво коштуватиме біля 5 мільярдів гривень ( приблизно)

Чому так дорого в порівнянні з кошторисом іноземних проектів, яким чином планується кошторис

писатель (21.10.2012, 20:29) писал:Будь ласка уточність запитання про відсутність

Згідно статистики поіменних голосуваннь, наведених на сайті Верховної Ради, Ви досить часто були відсутні або не зареєстровані на засіданнях (або не голосували), чому - адже це Ваша робота
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Я завжди відстоював і мав власну позицію. Напроклад, коли Юлія Тимошенко намагалася вкласти своєрідну Угоду з партією Регіонів нас у фракції було лише 5 депутатів, які виступили проти цього, тому що угоди з ПР неварті паперу на якому вони підписані.
Далі про засідання.

За минулий рік. згідно результатів поіменної реєстрації, яка є на сайті ВР у мене пропущено лише 2 засідання. Одне - коли я хворів, інше коли був у суді як судили Ю.Тимошенко. При голосуванні можливий надпис відсутній, коли ми висмикували картки, щоб не голосувати за закони цієї злочинної влади.

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация