писатель (21.10.2012, 20:39) писал:При голосуванні можливий надпис відсутній, коли ми висмикували картки, щоб не голосувати за закони цієї злочинної влади.
Можливо ідіотське питання, але чому не проголосувати "проти"?
Опозиція відрізніється від влади тим, що вона по своїй суті була демократичною. не узурпувала владу і дала себе переобрати, не душила свободу слова. І саме опозиція навіть будучи при владі вносила законопроект про розірвання Угоди з Кіпром, яка дозволяє виводити мільярди в офшори.
Висмикування картки це гарантія, що ніхто не відштофхне і не натисне кнопку за, як це не раз траплялося
ednik (21.10.2012, 20:29) писал:Виктор Васильевич! Считаю, что народный депутат не должен заниматься канализациями, побелкой бордюров, расписанием маршруток и т. д. Этим должны заниматься местные власти! Смешанная система выборов, которую вернули регионалы на эти выборы может очень сильно исказить (и исказит!!!)результаты выборов. Вспомним выборы, помоему, 2003 г., когда провластная партия "Заеду" в Верховную владу не набрала и 12% избирателей, а за щёт мажоритарщиков в Раде оказалось более 50% "Заеду". Только пропорциональная система выборов РЕАЛЬНО отображает волю избирателей. Поэтому на этих выборах нужно голосовать за ПРОВЕРЕНОГО ГОДАМИ человека, что бы не оказался тушкой. Таким проверенным человеком есть Виктор Васильевич Таран. Голосовать буду за него. В выборах важен результат, а не эмоции.
Спасибо. Мне приятно, что вы здраво рассуждаете и понимаете ответственность политического момента
Стосовно вартості мосту - це не моє визначення. Вартість будівництва була оприлюднена фахівцями
Дякую за дві відповіді. Все ж хотілося б отримати відповідь на третє - що для Вас головніше - власна позиція чи партійна дісципліна. І ще одне питання - як багато уваги Ви плануєте приділяти проблемам міста і чи плануєте регулярні зустрічі з виборцями (в разі обрання) І ще прохання. Я думаю вечір неділі не найкращий час для політики, і сподіваюсь, якщо виникнуть ще питання, пан Курилов Вам їх передасть і зможе викласти відповіді на форумі
В разі обрання планую проводити не лише і не стільки зустрічі, а відкрити три приймальні народного депутата України. Щомісяця вести особистий прийом виборців, як це робив раніше коли був депутатом від Кременчука. Крім цього навколо мене згуртувалася молода команда депутатів міської ради які теж допомагатимуть вирішувати проблеми міста і проблеми кременчужан.
Звичайно, що я увійду до коаліції демократичних сил. Але обрання мене по мажоритарному округу, зобов"язує мене бути відповідальними насамперед перед моїми виборцями.
Шановні мої співрозмовники наше спілкування добігає кінця. Дякую Вам за всі задані питання, і старатимусь дати відповіді на питання, які надійдуть пізніше. Відшукаю можливість зустрітись з вами у найближчі дні. На завершення хоч зазначити, що ці вибори до парламенту вкрай важливі. Новий склад ВР буде працювати коли у 2015 році обиратимуть Президента. Є великий ризик, що у разі, якщо владі вдасться сформувати конституційну більшість (300) н.д. такі вибори можуть відбутись у Парламенті. вони змінять Конституцію, коли Президента обиратиме Вр. І тоді Янукович буде ще 5 років. Думайте чи Ви хочете цього і визначайтесь. До побачення.
Вікторе Васильовичу! Як ви оцінюєте ситуацію з боротьбою за місце депутата двох провладних кандидатів - Надоші і Шаповалова? Дякую за відповідь. Валерій
Хочу запитати у депутата Терена, як він оцінює важливість цих виборів для долі України? В. Г.
Оцінка - мишина возня двох тушок, які створюють ілюзію, що немає альтернативи цій владі і відволікають увагу виборців. Вони схожі як дві краплі води, обидва тушки, обидва фотографуються з мером, за обома стоїть партія Регіонів. Це її ставка на так званий безпрограшний варіант - хто б з них не переміг виграє партія Регіонів. Але вони не переможуть.
писатель (21.10.2012, 21:34) писал:Вони схожі як дві краплі води, обидва тушки, обидва фотографуються з мером, за обома стоїть партія Регіонів.
З огляду на це питання: як Ви у разі обрання депутатом ВР плануєте співпрацювати з міським головою, Олегом Бабаєвим, якого підтримує переважна більшість кременчужан?
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Если ты научился подавать лапу меру- это не значит, что от тебя будет польза Кременчугу. По больщому счету Кременчугу абсолютно все равно, кого выбирать - опыт показывает, что после выборов избранники сразу забывают все, что наобещали и заняты исключительно разборками в парламенте. Вспомните всех депутатов- начиная от Куценко, что растворился в Москве и кончая Надошей - хоть чтото осталось от них хорошего в памяти кременчужан. Вся эта возня вокруг кандидатов нужна только самим кандидатам и больше никому. Думать нам надо только о том, чтобы они в парламенте не голосовали дружно с регионалами по взмаху руки чечетова. Тогда Кременчугу будет очен плохо.
писатель писал:І саме опозиція навіть будучи при владі вносила законопроект про розірвання Угоди з Кіпром, яка дозволяє виводити мільярди в офшори.
Не трогайте только Кипр пожалуйста в новой ВР. Если хотите бороться с офшорами, то надо это делать комплексно, так как кроме Кипра есть еще немало "островов стабильности", где наши бизнесмены могут оптимизировать свои налоги, а так Кипр экономически выгодно использовать и обычным гражданам этой страны, так как налогообложение оставляет у нас желать лучшего.
Спасибо писатель, за организацию такого общения. Очень интересно было услышать человека за которого голосовал в 90-е как за кандидата в Народные депутаты.
писатель (21.10.2012, 20:20) писал:Проблема №1 - расслоение общества, как и во всей стране, на очень багатых и очень бедных
Эту проблему усугубило принятие нового налогового кодекса, который привел к закрытию малого бизнеса. Речь приблизительно о 3 тысячах малых предприятий. Люди сами себя кормили и давали роботу другим.
Для себя тоже определил как основную проблему на сегодняшний день. Многие очень беднеют!!!!Сразу набрал хорошего знакомого-политолога в Киеве, (он еще на первый срок мерства Глухова, учавствавал в избирательном процессе в Кременчуге), сказал что знает В. Тарана с 2002 года лично. Единственный депутат Рады который ездит на работу на метро, порядочный, патриотичный. "Наверное таким и должен быть настоящий депутат". Слыша такое от человека, который в "этой кухне" более 10 лет, и все это время я с ним тесно общаюсь, немного перевернуло мое сознание. Это наверное самые его нормальные слова о Раде и депутате за все время. Жаль что голосовать мне в районе:( Свою избирательную компанию организует сам, практически без финансирования.
писатель (21.10.2012, 20:42) писал:Напроклад, коли Юлія Тимошенко намагалася вкласти своєрідну Угоду з партією Регіонів нас у фракції було лише 5 депутатів, які виступили проти цього, тому що угоди з ПР неварті паперу на якому вони підписані.
И про это тоже подтвердили, что есть такая группа из нескольких депутатов.
гражданин
гражданин
Артур Шопенгауэр
старейшина
старейшина