йду вчора додому по Чкалова. назустріч хлопець молодий кравчучку з газетами тягне. дивлюся ~ на упаковках написано Зоря Полтавщини. тю кажу ~ ще цього не було. не ~ відповідає. це газета Кремінь спецвипуск. то я до того що не варто було нашим кандидатам мільйонерам відкривати цей ящик Пандори. бо піся таких спецвипусків уже всі в багні по вуха.
Вообще было бы нормально, если бы кандидаты вели регулярную активность в "Кремечугском сегменте интернета". Я думаю многим было бы удобнее узнать и позицию политика по определенным вопросам, и получать какую-либо информацию о том, что депутат успел сделать за свой срок не в его общественных приемных, а, например, здесь на "kremenchug.ua".
Цитата:Ще одна неправда - " За обома ПР". Бабаєв не член ПР, Шаповалов ніколи не був членом ПР - звідки твердження, що останній - креатура ПР? Пан Терен знає. як виникла його кандидатура на цих виборах від ОО. Вона виникла в останні кілька днів перед зїздом, коли Шаповалов відмовився йти від ОО в звязку з відсутністю конструктиву в ОО: йому казали давай давай, ми проти ПР, а що саме будемо будувати в майбтньому - там подивимось.
Ех пане адвокат мова в цьому випадку не про конструктив. Ваш кандидат справді мав йти від Яценюка і така угода була . Але є тиск в таких речах. Зокрема, тиск згори, якого не всі витримують. Перевірки там всякі. Хтось витримує, а ще хтось починає казати - да, правда, в опозиції дійсно немає конструктиву. Очі так різко відкрилися - буквально за день. Тобто перед з"їдом опозиції , за день чи два до нього, хоча всі сподівалися що у Кременчуці мова піде про представника до ВР від Фронту Змін, лунає відмова. Та конешно ж у Яценюка, а Таран - кандидатура опозиції, конструктиву немає. А в Азарова його багато. Дуже багато. У Тигіпка ще більше. Але хлопці - наша совість в цьому випадку буде нам всім суддею. Які питання ?
Да і що насправді стоїть в цій справі за кандидатами ? Як на мене величезна в цій справі роль грошей. Тобто гроші палять очі. А за гроші заспівають все що хочеш. Навіть будуть оголошувати про покращення якості питної води бо в планах встановлення нових насосів на очисних в Кохнівці. Але яким боком очисні в Кохнівці стоять до станції очищення води в Червоній Знамянці і як насосами можна очистити воду від хлору - ніхто не каже.
Цитата:Якби Шаповалов був креатурою влади, то було б все навпаки - Надоша б свій пил притишив би, а Шаповалову на каналах би давали зелене світло, в тому числі і для нищення Надоші.
В ПР приймає рішення не одна людина. Кандидатів від ПР у нас справді два - Олег Надоша та Юрій Шаповалов. Тому й така реакція Яценюка на телебаченні. Частина, до того ж немала, міської організації ПР справді допомагає пану Шаповалову з останніх сил. А ще як я розумію в запасі у нього є сотники та десятники, яких ми незабаром побачимо. Про те як транслює Візит вашого кандидата - то краще помовчимо. Він по моєму на телестудії вже і живе. І про цензуру ваш Урін неправий. Хлопці - ви відкрили цю скриню з багном - запросили Казбека Бектурсунова який у вашій газеті ( це наша спільна думка журналістів ) облив всіх помиями. Ще й колір вам порекомендував. А ви говорите про цензуру - та побойтесь Бога. Так Оленич у "Кремні" хоч підписалася під своїми статтями, а у вашій газеті "Народна правда" і підписів немає, і тіпографія ліва.
За матеріальну допомогу у Тарана запитаю ще раз і знову напишу.
старейшина