писатель (22.10.2012, 22:40) писал:кого запитать ~ політолога Стасюка?
у місті політологів не так вже й багато.
писатель (22.10.2012, 22:40) писал:Віктор Таран відповість завтра на ваші питання. і стосовно соціологіі теж.
"Вот приедет барин-барин всех рассудит" (с)
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
і хто бачив на "Візиті" сьогодні виступи і які думки? свою думку теж скажу. але вже не як довірена особа нардепка Тарана а як журналіст Олександр Курилов
писатель (22.10.2012, 23:08) писал:і хто бачив на "Візиті" сьогодні виступи і які думки? свою думку теж скажу.
Що там було і де ще це можна побачити?
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
писатель (22.10.2012, 23:26) писал:але Погрібний разом з Уріним за одним столом ~ це сила. але там по моєму когось не вистачало
де це подивитися можна?
не ~ все таки ми любимо наших чиновників . без них життя журналістів було б нецікавим. цього не скажу ~ де подивитися але мова там про наступне
відомо що мер міста підписав бумагу на користь Надоші.Звернення. а нині це звернення спростовуе група Шаповалова. спростовує бо по моєму мер підписав таке ж звернення і для того. Ги так це кіно виходить? відомо що перша бумага лежить або лежала у губернатора. Так все ~ вихожу в четвер на роботу і запитаю у мера всі деталі.
Обещал возле горисполкома. Его слова: "Я не могу вам, девочки, дать деньги под честное слово. Приходите ко мне в "Фокстрот" с документами и я ОБЯЗАТЕЛЬНО выделю часть суммы". Пошла Руда с документами и вот ответ:
ruda98 писал:Депутаты, депутаты... Обещания, которые они дают, не стоят гроша ломанного! Только что связалась с приёмной Шаповалова и поинтересовалась, как продвигаются наши дела. Услышала в ответ, что вообще-то депутат нам ничего не обещал, а только сказал, чтобы мы ему документы принесли для ознакомления (!!!), да и вообще сейчас он нам ничем помочь не может, разве что гривен 200 и то попозже! Ну, что можно сказать? Приходите завтра, а лучше никогда! Вот такой вывод можно сделать из обращений к депутатам! И они хотят, что бы мы за них голосовали?!
конец цитаты>
Процитирую оттуда же и писателя, мнение которого видимо несколько изменилось за 2 года:
писатель (01.09.2010, 15:42) писал:У нас є такі, що ходити недалеко. Це нормальні люди - той же Юра Шаповалов директор ТОВ "Фокстрот"
та отож . хіба знаєш де впадеш ? в принципі можливо я б не *іхав" на пана Шаповалова. знав би просто що ось він мільйонер і товариш першого віце мера Андрія Погрібного. Знав би що чекати від нього щось путнього на сесіях міськради не варто. але після появи друкованоі гидоти яку видала його команда та його появи в телевізорі в 300~ий раз де він все перевіряє і перевіряє як не ГЕС так ще шось і все це без слів "кандидат" то вже і моя душа не витримала
В одном из выступлений по "Визиту" Шаповалов сказал, что он ни в какую партию вступать не будет, что "моя партия - Кременчуг". На какую аудиторию олигофренов избирателей это расчитано?
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр
пенсионер