писатель (22.10.2012, 21:44) писал:Скат у Кременчуці не робили об'єднаноі соціологіі. іі ніхто не робив. В Києві да. В Полтаві да. У нас ні.але Таран завтра думаю все прокоментує сам і розповість. тут немає складнощів
Як це не робили? Навіть я, не журналіст знаю, що Центр Разумкова на прохання й за гроші одного з кандидатів робив соцопитування ще напередодні висування кандидата від ОО. Ви про це не чули?
На жаль, у Кременчуці, як і в інших містах України, крім одного Києва, соціологію проводила американська компанія GfK, яка спеціалізується в основному на інших питаннях, а не на питаннях соціології. Ця компанія давала завишені рейтинги Удару та його кандидатам. До того ж, вона уже двічі була замішана в різних скандалах. Іншими словами, Об"єднана Опозиція дала себе обдурити напередодні двох з"їздів - Удару та Об"єднаної опозиції, і таким чином виникли суперечки стосовно того, кого й на користь кого знімати. Самі знаєте, чим усе це закінчилося.
Щодо автомобілів - всі в купі вони не варті одного авто моїх суперників на виборах. Чесно.
адвокат Ульянов, погодите, это разве попытка критики Надоши была? Говорили же вроде, обижаясь на вчерашние высказывания. А вчера плохое говорили только про него. Да и что к вчерашнему ещё добавлять? И таки непонятно почему Надоша молчит на всё то, что происходит — никаких оправданий, опровержений.
пане адвокат ~ я не прихильник партії регіонів. навпаки. але з брудом команда вашого кандидата явно перебрала. не можна так. то у вас кандидат інший трипером боліє то у нього мама єврейка. досить вже грязі. і журналіст зробила правильно.
Стасюку Оксана Цокур сказала правильно~ скажіть за свого кандидата. Але що він може сказати, якщо сказати по суті нічого. І ще одне скажу ~ раз пішла така свадьба , спілка журналістів звернеться завтра з заявою на підтримку кореспондента Візиту. Досить бруду ~чесно кажу ~ задовбали вже
писатель, Дякую "Візиту" і особисто Стасюку: так не реготав навіть під час "Кварталу". Оксана Цокур закрила рота людині, яка мала моральне право говорите про все...
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Цитата:Проте, через кілька хвилин після початку ефіру, як тільки запрошений на зазначений ефір депутат міської ради почав критикувати діючого народного депутата України О. Надошу, за вказівкою службових осіб телеканалу прямий ефір було припинено без пояснення будь-яких причин.
писатель (24.10.2012, 00:18) писал:у нього погано з моральним правом. я йоиу це вже казав як пан Стасюк вводив нам цензуру.
у нього ще було що сказати "за свого кандидата", але він встиг тільки пояснити про свої моральні права
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
писатель (24.10.2012, 00:38) писал:100 відсотків і ви це знаєте. Він не увійде в ПР, але він їхній кандидат і пан Надоша теж їхній - обоє однакові
Він голосуватиме за ПР і підтримуватиме ПР завжди. Інакше - на вибори не дали б грошей
Так как Шаповалов с Фокстрота, то вряд ли он будет поддерживать ПР, после того как в прошлом сентябре они к нам в офис в Киеве приезжали с СБУ, масками-шоу и показательными выламыванием всех дверей, не думаю, что он будет поддерживать этих ребят. Скорее он идет в депутаты для того чтобы иметь страховку для бизнеса от будущих наездов, подобных тому как было в прошло году.
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр
старейшина