killerbean (24.10.2012, 10:54) писал:Так как Шаповалов с Фокстрота,
killerbean (24.10.2012, 10:54) писал:Скорее он идет в депутаты для того чтобы иметь страховку для бизнеса от будущих наездов, подобных тому как было в прошло году.
Так можно было рассуждать при "помаранчевых". Когда была демократия и суды принимали независимые решения. Теперь о этом можно забыть: Или ляжешь под ПР (даже не вступая в неё), или у тебя отберут твой бизнес, а против тебя "порушат криминальную справу за неуплату налогов, например". Примеров по Украине уже масса!
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
ednik (24.10.2012, 17:28) писал:Так можно было рассуждать при "помаранчевых". Когда была демократия и суды принимали независимые решения. Теперь о этом можно забыть: Или ляжешь под ПР (даже не вступая в неё), или у тебя отберут твой бизнес, а против тебя "порушат криминальную справу за неуплату налогов, например". Примеров по Украине уже масса!
Я собственно на Фокстроте и работаю в Киеве, я видел что там происходило своими газами. Как раз предлагали "лечь под ПР", но наши таки как-то отбились (в отличии от Эпицентра, ага), поэтому для Фокстрота этот этап уже пройденный.
Но в то же время вы не забывайте, что Шаповалов бизнесмен, а не идейный политик, и депутатство для него это просто еще один козырь в возможных переговорах. Поэтому вполне не исключаю, если он станет депутатом, то может голосовать так как надо ПР. Это же бизнес, ничего личного
ednik (24.10.2012, 17:28) писал:Так можно было рассуждать при "помаранчевых". Когда была демократия и суды принимали независимые решения
Дякую, розсмішили, після Стасюка у Вас друге місце!
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Цитата:и исчо. скажет ктонебудь (пусть не писатель) скока ота лит.премия капиленка стоит? каку таран отважно сиротам отдал. ауууууууу
Премія літературна більше чи менше ніж у вас в мерії.? Не знаю - чесно
Цитата:Ахаха, годно визитовцы прогибаются под ПР, Надоелло спасибо за ролик.
І моя точка зору і колег моїх та друзів. Все це потрібно було раніше трошки зробити - поки ці два провладних кандидати не закидали одне одного кизяками, за допомоги політологів місцевих,остаточно. Але ще раз кажу - Оксана Цокур на "Візиті" права - якщо критикуєш свого співбесідника то роби це в очі. Врешті решт - вони мужики чи просто землю ділять ?Хоча там по моєму одному кандидату людям сказати нічого - хіба оголосити війну Полтаві, Києву та Москві.? Я читав їхню фігню - коли розповідають в газеті, що даром дають, про покращення якості води в кранах і для цього реконструюють ( така реконструкція вже йде давно за кошти ЄББР) станцію очищення стоків Чи ви нормальні там - чи ви думаєте, що цей Надоша став би сам розсилати запрошення на вибори від імені мера без попередньої домовленості ? Тю на вас - він регіонал, але не ідіот. Між іншим тому він і мовчить, бо сказати тут нічого - хіба розповісти яке воно кидалово, коли мова йде про пост нардепа ? Але він нічого не скаже. А нині ж товаріщи з міськвиконкому та іже з ними нам просто парять мізки - вони нам доказують що один мільйонер- відкритий регіонал, гірший другого мільйонера , якому представники Партії Регіонів дали грошей на вибори. Хлопці - хрен редьки не слащий. А нам лапшу на вуха та ще в кілометрових масштабах. Ці кандидати - і це моє глибоке переконання нас бачили так далеко. Ну просто дуже далеко
писатель (24.10.2012, 18:18) писал:Але ще раз кажу - Оксана Цокур на "Візиті" права - якщо критикуєш свого співбесідника то роби це в очі.
Цитата:Передвиборна агітація - це здійснення будь-якої діяльності з метою спонукання виборців голосувати за або не голосувати за певного кандидата у депутати або партію - суб'єкта виборчого процесу.
Стаття 68, п.1.
Цитата:Засіб масової інформації може відмовити у наданні ефірного часу чи друкованої площі партії, кандидати у депутати від якої зареєстровані у загальнодержавному окрузі, кандидату у депутати в разі, якщо надані для поширення матеріали не відповідають вимогам частин п'ятої чи дев'ятої статті 74 цього Закону.
Стаття 72, п.9.
А вот и соответствующие пункты статьи 74:
Цитата:5. Поширення у будь-якій формі матеріалів, що містять заклики до ліквідації незалежності України, зміни конституційного ладу насильницьким шляхом, порушення суверенітету і територіальної цілісності держави, підриву її безпеки, незаконного захоплення державної влади, пропаганду війни, насильства та розпалювання міжетнічної, расової, національної, релігійної ворожнечі, посягання на права і свободи людини, здоров'я населення, забороняється.
Цитата:9. Забороняється розповсюдження завідомо недостовірних або наклепницьких відомостей про партію - суб'єкта виборчого процесу або про кандидата у депутати, недостовірний або наклепницький характер яких встановлено у судовому порядку.
Я как всегда поздно проснулась - опрос уже закрыт. Большинство, я вижу, за Тарана - присоединяюсь. Одивительно, что есть еще верящие в самовыдвиженцев. Как по мне, то любой самовыдвиженец - есть скрытый или потенциальный регионал.)))
irina (24.10.2012, 19:41) писал:Большинство, я вижу, за Тарана - присоединяюсь.
Яка більшість? Віктор Васильович нічого путнього не пояснив, яким він бачить Кременчук, тому що йому в нашому місті не жити і він безнадійно далекий від наших проблем, як і від проблем простого люду. А голосувати за людину тільки тому, що він буде/не буде голосувати так, як вирішили біло-червоні клоуни, принаймні, не розумно. І хоча я не є симпатиком пана Шаповалова, напевно віддам голос за нього: я так само не був впевнений у Бабаєві-кандидаті, а от Бабаєв-міський голова мені подобається. адвокат Ульянов, є декілька питань: 1.Хто Вас зі Стасюком знімав біля "Візиту"? 2. Чи є можливість подивитися той сюжет, який обурив пана Стасюка?
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
писатель (24.10.2012, 18:18) писал:І моя точка зору і колег моїх та друзів. Все це потрібно було раніше трошки зробити - поки ці два провладних кандидати не закидали одне одного кизяками, за допомоги політологів місцевих,остаточно. Але ще раз кажу - Оксана Цокур на "Візиті" права - якщо критикуєш свого співбесідника то роби це в очі.
Нууу, писатель, не падайте моих глазах. Вы тут вроде как самый прошареный в политике житель форума. Тут по всем статьям слился как раз Визит: 1. Этого "правило" вообще нельзя было вводить, так как оно противоречит и здравому смыслу, и всему что выше написал ViewPoint. 2. Они сами организовали передачи в формате "агитация от 1 кандидата", а не в формате дискуссии (ну естественно, так же можно деньжат срубить с кандидатами, а на дебаты никто не придет и за даром).
Ролик выше все отлично показывает, сначала госпожа Цокур прикрывает проплаченный эфир представителей кандидата, который критикует власть, и тут же показывают джипик Надоши. Это как бы намекает. Не?
Старший сержант запаса писал:І хоча я не є симпатиком пана Шаповалова, напевно віддам голос за нього: я так само не був впевнений у Бабаєві-кандидаті, а от Бабаєв-міський голова мені подобається.
Учтите, что Шаповалов = большой бизнес, ему чихать на ваши интересы как на рядового кременчужанина. Вон даже в телевизоре вещает не он, а его "представители".
Ну а по-поводу Бабаева, так вам достаточно было пообщаться с сотрудниками КремечугМяса в те времена когда он там управлял. Вам бы стразу сказали, что он так сказать "крепкий хозяйственник", и что при нем там был порядок. Соответственно и на посту мера ничего не поменялось.
старейшина
гражданин
старейшина
Артур Шопенгауэр
пенсионер
гражданин
Артур Шопенгауэр
старейшина
старейшина