Вибори 2012

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Лише за рекламу на Візиті 25 тисяч та плюс газети, та плюс окрема газета
Горожане
+ 3
Гастарбайтер
писатель, Больше, даже по моим скромным и далеко не полным данным. Но это не те деньги, с которыми можно проводить полноценную кампанию.
Выли не только собаки, но даже лошади.
А.П. Чехов.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Справа не у фінансовому плані - все одно у нього не було дуже баггато грошей. Але на цю хвилину це не має значення.
Чого більше ? я сам оплачував рахунки - пішов у відпустку для цього. Візит точна цифра
Горожане
+ 3
Гастарбайтер

писатель (26.10.2012, 23:17) писал: Візит точна цифра

Я не собирался оспаривать расценки "Визита", некомпетентен , я говорил о компании в целом.
А.П. Чехов.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Але у нас попереду головні дебати - завтра. Тобто - це у мене дебати. Завтра слухатиму адвоката Ульянова і намагатимуся йому відповісти в його ж дусі. Шось пан адвокат так скромно про це нічого не каже. Мабуть їхня фірма щось гарне таке задумала

Я навіть уявляю, що саме пан адвокат задумали
Але побачимо - свято життя у нас триватиме ще довго - так я розумію після сьогодняшніх подій ?
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

писатель (26.10.2012, 23:25) писал:Тобто - це у мене дебати. Завтра слухатиму адвоката Ульянова і намагатимуся йому відповісти в його ж дусі. Шось пан адвокат так скромно про це нічого не каже. Мабуть їхня фірма щось гарне таке задумала

Батл писатель vs. адвокат Ульянов
Делаем ставки, господа
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
00:32, 27.10.2012
Не - не я головний в цьому буду. Я збоку. Для цього юрист є. А пан адвокат буде точно головним - бо лише він говорити в цій справі може по суті. Ну хіба ще Стасюка гукне, аби кіно було
Горожане
+ 2
Залетный
о, вы тоже заметили как наш адвокат и штаб Ш примолкли?
хотя казалось бы что-то предпринимать уже поздно.
Горожане
+ 3
Гастарбайтер
Уверен, что Ульянову, как и всей команде Шаповалова сейчас совсем не до этого. Рекламная компания закончена, остаётся отыграть техническую часть выборов. У юристов начинается самая горячая пора.
А.П. Чехов.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
00:41, 27.10.2012

Цитата:о, вы тоже заметили как наш адвокат и штаб Ш примолкли?
хотя казалось бы что-то предпринимать уже поздно.

Не варто забувати - там Казбек з того боку стоїть. Йому палець в рота точно не клади - відкусе з рукою

Цитата:У юристов начинается самая горячая пора.
что Ульянову, как и всей команде Шаповалова

Та отож не я один думать можу

Сьогодні об"їзд мера був - і так він почався і так раптово закінчився - під"ждає мер наш на площу до пана Ш і каже йому я забороняю проводити дебати через побоювання провокацій. Знаєте якось все так виглядало - ну дуже наигранно - це мені мій журналіст розповідає

Так что праздник жизни еще впереди

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация