Справа не у фінансовому плані - все одно у нього не було дуже баггато грошей. Але на цю хвилину це не має значення. Чого більше ? я сам оплачував рахунки - пішов у відпустку для цього. Візит точна цифра
Але у нас попереду головні дебати - завтра. Тобто - це у мене дебати. Завтра слухатиму адвоката Ульянова і намагатимуся йому відповісти в його ж дусі. Шось пан адвокат так скромно про це нічого не каже. Мабуть їхня фірма щось гарне таке задумала
Я навіть уявляю, що саме пан адвокат задумали Але побачимо - свято життя у нас триватиме ще довго - так я розумію після сьогодняшніх подій ?
писатель (26.10.2012, 23:25) писал:Тобто - це у мене дебати. Завтра слухатиму адвоката Ульянова і намагатимуся йому відповісти в його ж дусі. Шось пан адвокат так скромно про це нічого не каже. Мабуть їхня фірма щось гарне таке задумала
Батл писатель vs. адвокат Ульянов Делаем ставки, господа
Не - не я головний в цьому буду. Я збоку. Для цього юрист є. А пан адвокат буде точно головним - бо лише він говорити в цій справі може по суті. Ну хіба ще Стасюка гукне, аби кіно було
Уверен, что Ульянову, как и всей команде Шаповалова сейчас совсем не до этого. Рекламная компания закончена, остаётся отыграть техническую часть выборов. У юристов начинается самая горячая пора.
Выли не только собаки, но даже лошади. А.П. Чехов.
Цитата:о, вы тоже заметили как наш адвокат и штаб Ш примолкли? хотя казалось бы что-то предпринимать уже поздно.
Не варто забувати - там Казбек з того боку стоїть. Йому палець в рота точно не клади - відкусе з рукою
Цитата:У юристов начинается самая горячая пора. что Ульянову, как и всей команде Шаповалова
Та отож не я один думать можу
Сьогодні об"їзд мера був - і так він почався і так раптово закінчився - під"ждає мер наш на площу до пана Ш і каже йому я забороняю проводити дебати через побоювання провокацій. Знаєте якось все так виглядало - ну дуже наигранно - це мені мій журналіст розповідає
А.П. Чехов.
А.П. Чехов.
А.П. Чехов.