Народний депутат України від Кременчука Юрій Шаповалов

0
Горожане
+ 14
Местный

писатель (28.12.2012, 11:17) писал:Гарна думка - в сауні така пресуха була б. Класна. Пиво там всяке


...и тушки! тушки! тушки!!!
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
16:56, 28.12.2012
Побував - запитав.
На питання Сергія - чи буде здавати посвідчення, бо обманув виборців, відповідь така - мандат не здаватиме, працюватиме для кременчужан. Якщо привезе до міста 16-20 млн. грн субсидій, то це буде успіх. Він не у партії Регіонів, а у фракції ПР. Це різні речі - каже.
В ПР буде до 2015 року, до виборів Президента ( у фракції). Далі - може бути інша фракція , головне, аби була більшість. Бо більшість дає можливість робити щось для міста гарне.
Далі все списую з диктофона і ставлю в газету. На форум теж поставлю - його надо списать. Про тушок запитав - відповідь записана. Шампанське не пив , конфет з кофем теж - не лізе мені це
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

писатель (28.12.2012, 14:53) писал:На питання Сергія - чи буде здавати посвідчення, бо обманув виборців, відповідь така - мандат не здаватиме


Эх, могла получиться такая сенсация

А с Йолкой что?
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
18:55, 28.12.2012
А - точно - він хотів привезти - каже така красива елка . " Я сказав , якщо з!"явиться така можливість, то чому б її не привезти" - цитата

А тепер після йолки буде бюджет - у березні. А поки що нічого не буде

І заголовок приставлю
Тушка нардеп буде з нинішньою більшістю. Але тільки до 2015 року

Пане Шаповалов, ви проголосували за Прем»єр Міністра Миколу Азарова, то ж поясніть будь ласка: яку користь для мешканців міста дає таке призначення і чи є позитивні приклади для нашого міста з попереднього головування в уряді кандидатури , за яку ви проголосували. (запитання від Телеграфу)
«Не буду пояснювати за Азарова, але мої дії направлені на конструктивну роботу з Кабміном»,- така відповідь. «Двері Кабміну будуть відкриті лише у тому випадку, якщо буду працювати з владою», - пояснює свій вибір Юрій Шаповалов. «Є питання, які виникають в місті – бюджет та інші, які без роботи з владою не будуть вирішені».
Повторні намагання журналіста – уточнити все таки відповідь на запитання – чим гарний Микола Азаров для нашого міста , розбиваються об зустрічні запитання нардепа –«Я за Азарова не планую відповідати. Ви зрозуміли мою відповідь?» - запитує нардеп журналіста

Далі запитання он лайн і моє - як нардеп Шаповалов встиг прогуляти 25 відсотків пленарних засідань. Де він був в цей час, як ВР працювала?

Запитання від Кременчук он лайн
Чи будете ви здавати своє посвідчення за обдурювання виборців, яким обіцяли не входити в жодну політичну партію ?
- Я не говорив і не обіцяв людям про те, що не буду входити у більшість. Але казав, що не буду входити в жодну з партій. Я своє слово стримав, а фракція партії Регіонів це не партія Регіонів, каже нардеп. Мова йшла тільки про партії.
«Ви людина, яка входила у різні партії, тільки що сказали, що політичні переконання в цьому жодному ролі не грають. Так це» – уточнення від колег до запитання.
"Я йшов на вибори як само висуванець "– така відповідь
Далі – "як пан Шаповалов буде дивитися в очі пану політологу Уріну, який обіцяв собі відрізати руку і пану Стасюку?"
«Я абсолютно нормально дивлюся в очі цим людям і якщо допомоги місту не буде , то доведеться вийти з більшості» - відповідь

Якась цей нардеп ну надто безпринципна людина. Дуже - мій висновок від всього

Отак Сергію.. Оце кардан - дуля нам всім - велика, Покращувач життя однако. Блін не можу стримати емоцій . На наступну зустріч обов"язково йому принесу тушку. Курячу. Тушку можна приносити в мікрорайон №9, де у нього приемна
Горожане
+ 112
Заслуженный
пенсионер
Людей в Раде просто нет.... Есть .....
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

писатель (28.12.2012, 17:01) писал:На наступну зустріч обов"язково йому принесу тушку. Курячу. Тушку можна приносити в мікрорайон №9


Если бы от заклания тушек хоть на йоту что-то менялось...
А так... Одно разочарование

Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин
А кто знает, где наш избранничек подевался, пошто на работе на появляется? Мож со здоровьицем проблемы и помощь какая требуется?
Горожане
+ 4
Почетный
гражданин
В высокотехнологических отраслях порядок наводит, как и прочие коллеги.
Даже если вы тысячу раз признаете нас виновными, вечный суд истории оправдает нас и со смехом выбросит вердикт вашего суда.
Горожане
+ 49
Почетный
гражданин
Не хватило трех голосов за отмену так называемой пенсионной реформы. Кто бы сомневался, что шаповалова, как бы случайно, не оказалось в зале заседаний верховной рады. Его голоса не хватило в том числе.
А это - выход на пенсию для женщин в 55 лет и уменьшение, собственно, размера пенсий.
Выход на пенсию на 5 лет раньше - это кража ШЕСТИДЕСЯТИ пенсий у каждой женщины, каждой семьи. Если взять по крайней мере пенсию хотя бы в 1 тыс. гр. то это не много не мало, а минус 60 тыс. гр. у каждой пенсионерки, КАК МИНИМУМ.
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Нардеп Юрій Шаповалов тепер займається друкарським бізнесом ?

Народний депутат від Кременчука Юрій Шаповалов узявся, після своєї депутатської відпустки та оплачуваного за кошти платників податків оздоровлення, з новою енергією за законотворчість.
Нові закони, які пропонує народний депутат України від Кременчука пан Шаповалов, на жаль, мало стосуються самих кременчужан, а все більше поліграфії.
Тож у законопроекті № 3199 від 05.09.2013, який підписано цілим авторським колективом йдеться про те, аби обкладати ввізним митом «пігменти (включаючи металеві порошки та пластівці дисперговані у неводному середовищі у вигляді рідини, пасти або густої маси, видів, які використовують для виробництва друкарських фарб (включаючи емалі) та фарба друкарська, крім чорної і чорну теж».
В іншому законопроекті нашого нардепа за № 3198 від 05.09.2013 йдеться про те, аби книги та видання, які купуватимуть за рахунок державних замовлень було надруковано вітчизною друкарською фарбою. (Відміна від існуючого закону у тому що пропонує наш депутат – в існуючий закон додано два слова – «друкарська фарба».
Хто з колег народного депутат від Кременчука Юрія Шаповалова купив невеликий заводик з виробництва друкарської фарби, яку тепер потрібно збувати і отримувати за це кошти? У законопроекті, який в числі інших підписав кременчуцький нардеп (його прізвище є в авторському колективі) на сайті Верховної Ради України про це не повідомляється.
Як повідомлялося раніше, кременчуцький нардеп пан Шаповалов до цього вже зареєстрував створених власноручно п’ять законопроектів, які йому підготували юристи. Втім, аби зрозуміти, чому жоден законопроект нашого нардепа так і не став за ці місяці законом, варто самому почитати зразки його законотворчості. Там є над чим поміркувати. Сторінка з інформацією про справи пана Шаповалова
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=15803&SKL=8
Написав сам, взяв тут http://pplus.in.ua
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация