killerbean (09.04.2013, 10:04) писал:Гляньте топ 5 вопросов, 3 очень даже касаются нас, украинцев.
Видно это опрос проводящийся среди посетителей этого сайта, о котором большинство пользователей просто не знают. На всех сайтах с высокой посещаемостью опросы ближе к данным социологов (хотя и есть отличие на 10-20% из-за особенностей пользователей интернета - возраст, пол, социальная активность).
Пример этому - мои знакомые по России. Около половины из них голосовали за "Единую Россию". Конечно это не бог весть какая выборка, но уже отличается от сайта. Поэтому я отношусь к таким опросам с известной долей скептицизма.
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Скат (09.04.2013, 10:24) писал:Конечно это не бог весть какая выборка, но уже отличается от сайта. Поэтому я отношусь к таким опросам с известной долей скептицизма.
Конечно Ваши 3-е знакомых с одной стороны, и 4-5 тысяч в каждом опросе с другой, это те категории, которые стоит сравнивать. Это же не серьезно.
Ну а по поводу топ-сайтов, вы зайдите в комменты на любую политическую тему, там сидит большинство проплаченных комментаторов, что соответственно и на опросы влияет каржинально. Я могу это легко доказать: зайдите к пример на korrespondent.net 7 дней подряд, и посмотрите топ 5 комментируемых тем. Они буду обязательно провокационного характера, или про Свободу или про коммунистов, или памятник какой снесли и т.п.. Например сейчас
вы думаете, что эти темы важнее для простых украинцев чем подорожание овощей, или бензина? Так что опросы на больших сайтах под сомнением имхо. Если не согласны - обоснуйте.
Скат (09.04.2013, 09:58) писал:А позитивное отношение в Польше - это бред. Там отношение к Бандере ещё хуже чем в России из-за Волынской резни.
Польська ециклопедія про бандерівців
Цитата:Banderowcy - potoczna nazwa stosowana przez Polakw i ydw na okrelenie Ukraicw, ktrzy brali udzia w ludobjstwie Polakw na Woyniu i w Maopolsce Wschodniej oraz dokonywali pogromw antyydowskich. Ukraicy banderowcami okrelali zwolennikw Stepana Bandery, ktrzy dokonali rozamu w Organizacji Ukraiskich Nacjonalistw (OUN) i utworzyli wasn frakcj - OUN-B.
Переклад:Бандерівці - загальна назва, застосовувана поляками і євреями на визначення українців, які брали участь в геноциді поляків на Волиніі у Східній Малопольщі також вчиняли антиєврейські погроми. Українці бандерівцями визначали прихильників Степана Бандери, які зробили розкол в Організації Українських Націоналістів(ОУН) і утворили власну фракцію, - ОУН-Б.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Цитата:У сеймі Польщі зареєстровано проект ухвали про визнання ОУН-УПА злочинними організаціями, які вчинили геноцид щодо польського населення Східних Кресів у 1939-1947 рр. Проект ухвали зареєстрований 11 квітня 2013 року. Проектом ухвали пропонується визнати Організацію Українських Націоналістів, Українську Повстанську Армію, СС-Галичина і українську поліцію на німецькій службі злочинними організаціями. При цьому зазначається, що в цьому злочині геноциду не звинувачується весь український народ, а лише вказані політичні і збройні формування.
адвокат Ульянов (22.04.2013, 08:47) писал:В чому тінь, shadow,?
Як в чому? В той час, коли вся українська спільнота намагається приєднатись до європейських цінностей, наші стратегічні партнери виявляють злочинну неполіткорретність, замість того, щоб уславляти наших героїв, копирсаються в минулому, вбивають клин в українсько-польські відносини. А як раптом ще визнають ОУН-УПА злочинною організацією? Уявіть собі, що наслідуючи польский приклад, на західній україні почнуть відновлювати пам'ятники жертвам ОУН і зносити монументи борцям Це ж скільки табличок треба буде відновлювати?
адвокат Ульянов (22.04.2013, 09:48) писал:є така обгрунтована думка, що без ФСБ там не обійшлось.
Дотягнувся таки...
адвокат Ульянов (22.04.2013, 09:48) писал:Проте - то їх справа, хочуть - і роблять.
Абсолютно з Вами не згоден в цьому питанні. В той час, коли всі сили українських патріотів спрямовані на висвітленні злочинної російської політики, наш стратегічний європартнер мало того, що веде закулісні переговори з Москвою про ще один газопровід в обхід України, так ще й намагається зненацька встромити ножа в незахищену спину молодої української держави. Вже лунають дзвони:
Цитата:установить в районе Жолибож памятник "Жертвам преступлений ОУН-УПА, совершенных на юго-восточных землях Речи Посполитой в 1943 - 47 гг." Уже даже не на "окраинах", заметьте, а на польской земле. В 1947 году!
І в цьому питанні український МЗС повинний висвітлити, як завжди, свою принципову позицію. Як мінімум - нота протесту польському уряду, що повинна починатись словами накшалт "Це наша земля! Руки геть від галицьких земель!", ну а як максимум повний розрив дипломатичних відносин з такими "друзями". Неабиякі надії покладаю в цьому на наших націоналістів і їх прапор - ВО "Свобода". Чекаю принципових заяв і біжу за смаженою кукурудзою.
адвокат Ульянов (22.04.2013, 10:17) писал:Напишіть звернення до МЗС у відповідності до Закону України "Про звернення громадян".
Що знову більше нікому? Один я український патріот залишився, сумно....
адвокат Ульянов (22.04.2013, 10:17) писал:І буде вам щастя від тролінгу
Чому так жорстоко - "троллінг", можливо я став на тернистий шлях до виправлення своєї свідомості, і саме адекватні дії українського націоналізму сприятимуть відродженню нової особистості : Цікаво, скільки срачу було б у ЗМІ, якщо б не дай Боже Россія дозволила собі подібні заяви А якби ще пам'ятник в Москві поставили? І що саме цікаве, чому мовчить світоч українських чеснот - "Українська правда"?
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
старейшина
Артур Шопенгауэр
гражданин
гражданин
гражданин
гражданин
гражданин
гражданин
гражданин