Мамай, Скажу вам по секрету где можно попробовать каким был пломбир в СССР, это не далеко в Беларуси, за одно попробуйте колбасу из мяса и молоко из молока
Я не расист, я вообще считаю что расизма как и негров не должно быть.
"Я смотрел в эти лица и не мог им простить Того, что у них нет тебя и они могут жить..." В последнее время мне кажется, что эти строки про мозг. (с) bash
Скат (04.10.2013, 11:35) писал:Так это последствие татарских набегов 16-18 веков.
Подробиці можна?
Скат (04.10.2013, 11:35) писал:И каким боком Москва того времени к украинским землям?
Прямим боком. Бо Москва була створена як улус Золотої орди Менгу-Тімуром. А яке добро несли нам татаро-монголи - всі напевно пам'ятають.
Скат (04.10.2013, 11:35) писал:Приведите другие примеры.
Як знайду вільний час авжеж пошукаю, проте зараз не маю його. Я не можу зрозуміти що з того? Що з того що у кожній битви знаходились проросійські козаки? У "Великій" війні наприклад було багатенько росіян у складі рейху і що з того?
Скат (04.10.2013, 11:35) писал:Сейчас есть продукция такого же и даже более высокого качества. За соответствующую цену.
Добре. Проте поясніть мені чому саме 1 рубль - 45 гривень. І якими речами на сьогодні те можна поміряти? Бо те що казав пан
Lusi (04.10.2013, 10:01) писал:Мороженое стоило 10-11копеек - на рубль 9-10 штук. А пломбир стоил тогда 20, а сейчас 9- 12 грн.
маячня. Я у курортному місті купляв за 10 гривень таке морозиво, по типу факелу (ріжок з джемом) що совєтьскі гастроном про таке не могли й мріяти.
з.і. в мене 1488 повідомлень, ставьте лайк або + у рєпку
Даже если вы тысячу раз признаете нас виновными, вечный суд истории оправдает нас и со смехом выбросит вердикт вашего суда.
Мамай (04.10.2013, 21:11) писал:маячня. Я у курортному місті купляв за 10 гривень таке морозиво, по типу факелу (ріжок з джемом) що совєтьскі гастроном про таке не могли й мріяти.
О советском мороженом Вам могла рассказать только бабушка, так что, как говорил Жванецкий: "Давайте будем спорить о вкусе устриц с теми, кто их ел"
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Саме цієї геніяльної відповіді я і чекав! Браво! Ви мене не дивуєте!
1 рубль - 100 к. сірників. 45 гривень - 150 к. сірників (30 коп. у середньому за 1 к., точної ціни не знаю, нехай хтось завтра купе, та доповістить)
Старший сержант запаса (04.10.2013, 21:49) писал:О советском мороженом Вам могла рассказать только бабушка, так что, как говорил Жванецкий: "Давайте будем спорить о вкусе устриц с теми, кто их ел"
За сірники теж у бабусі питати?
Даже если вы тысячу раз признаете нас виновными, вечный суд истории оправдает нас и со смехом выбросит вердикт вашего суда.
Мамай (04.10.2013, 22:08) писал:Саме цієї геніяльної відповіді я і чекав! Браво! Ви мене не дивуєте!
Ну вообще если верить источнику с которого взял эту цифру - по корзине из 200 товаров и услуг, включая стоимость квартплаты, проезда, посещения культмассовых мероприятий.
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Скат, джерела різні бувають, я теж часто пощу різне, проте з тим не всі погоджуються. Ось наприклад у порівнянні з морозивом та сірниками рубль відстає. Може хтось шось інше запропонує.
Скат, з'явився вільний час, вирішив провести своє журналістське розслідування.
В суботу вечором пійшов до продуктового магазину, купив: Пів літру молока - тоді 28 копійок, зараз - 6 грн. Сок яблучний 3л - тоді 72 копійки, зараз - 29 грн. Цукор кілограм - тоді 94 копійки, зараз - 8 грн. 60 копійок Десяток яєць - тоді 1 руб. 10 копійок, зараз - 14 грн. Пляшку білого вермута - тоді 1 руб. 49 копійок, зараз - 50 грн. Ковбасу варену кілограм - тоді 2 руб. 20 копійок, зараз - 80 грн. Кілограм російського сиру - тоді 2 руб. 90 копійок, зараз - 72 грн. Пачку вершкового масла - тоді 3 руб. 10 копійок, зараз - 12 грн.
На наступний ранок поїхав на базар, та купив: Електричну кофеварку "Еспресо" - тоді 9 руб.70 копійок, зараз - 300 грн. (SATURN 800 Bт) Розкладачку (раскладушка) - тоді 13 руб. 50 копійок, зараз - 350 грн. Дитячі кросівки - тоді 15 руб., зараз - 150 грн. Чоловіча сорочка - тоді 16 руб. 50 копійок, зараз - 200 грн. Джинси дитячі - тоді 39 руб., зараз - 100 грн. Пилосос "Тайфун" - тоді 44 руб., зараз - 1700 грн. (PHILIPS)
А у понеділок полетів до знайомого в гості: Авіабілет Москва-Ашхабад (3300 км) - тоді 54 руб., зараз Київ-Дубаї (5200 км) - 950 грн.
Та купив йому у подарунок: Фотоапарат "Зеніт" - тоді 100 руб., зараз 3000 грн. (CANON зеркальный)
Тепер усе складуємо та вираховуємо:
Тоді - 304.43 руб. множемо на заявлені 45 = 13.699 грн. Зараз - 7021 грн.
То що, СЛИВ ЗАСЧИТАН11!!! чи пан шось інше запропонує?
гражданин
старейшина
Того, что у них нет тебя и они могут жить..."
В последнее время мне кажется, что эти строки про мозг. (с) bash
гражданин
гражданин
Артур Шопенгауэр
гражданин
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
гражданин
гражданин