Война в информационном пространстве

0
RT - независимый информационный канал или рупор проросийской пропаганды?: RT - независимый информационный канал или рупор проросийской пропаганды?
независимый информационный канал
(17/26.56% голосов)
рупор проросийской пропаганды
(40/62.5% голосов)
ни то, ни другое - ответ в комментариях
(7/10.94% голосов)
Горожане
+ 509
Аксакал
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Far
Горожане
+ 66
Заслуженный
пенсионер
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия.
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Горожане
+ 1
Гастарбайтер
Горожане
+ 153
Почетный
гражданин
mangmangakpa,

Маразм помноженный на бред
Горожане
+ 1
Гастарбайтер
mangmangakpa
09:35, 07.06.2014
нижегородец (07.06.2014, 08:23) писал:mangmangakpa,
Маразм помноженный на бред

то так!
додам трохі цитат
Цитата:За прослуховуванням пісень Ореста Лютого мене зхопила одна думка щодо теперішньої війни. Пам’ятаю, ще з років 90-х Україну понукали тим, що незалЄжність вона здобула "нашару". Жоден українець не воював за неї. І от що я зрозумів, що ті хлопці з ВСУ, і батальйонів Донбас, Азов та інших, вони ж воюють не за шахти Донбасу чи металургічні комбінати, вони воюють за те, щоб цей плацдарм не став початком втрати країни цілком. Як то кажуть: когіток встряв - пропала пташка.

Вперше за історію новітньої незалежності йде війна саме за Україну. Це не просто війна проти сепаратистів, це війна за ту справжню незалежність, перемогу в якій потім святкують і пам’ятають. За ту незалежність, що на відміну від "пробника" незалЄжності-91 можна буде згадувати з мішаниною радості та суму одночасно, а не з відчуттям незавершеності та несправжньості.

Слава Україні.
http://www.reddit.com/r/ukraina/comments/27it4a/рік_набуття_незалежності/
Горожане
+ 298
Великий Гуру
Скат
13:56, 07.06.2014
Неужели Европа постепенно прозревает

Kiev’s botched airstrike fuels the rebellion in east Ukraine

Это The Times!!!

Это Великобритания - самая антироссийски настроенная страна Западной Европы!!!

И при этом именует ополченцев уже не "террористами", а "повстанцами".

Более того в статье однозначно утверждается, что удар совершен украинским самолетом. Даже приводится мнение Дугласа Берри, военно-воздушного специалиста из Международного Института стратегических исследований (Лондон), который определил, что СУ-25 выпустил ракету S8. Военный эксперт заявляет: "Это невиданно, чтобы западные ВВС использовали такую ракету в густо застроенной зоне, где высок риск сопутствующего ущерба".

А как вам тон интервью на месте трагедии с 25-летним луганским программистом Александром, который вместе со своей матерью пришел возложить розы на место гибели своей бывшей преподавательницы.
Процитирую концовку статьи целиком:
""Это геноцид против мирных жителей", - сказал он. Его жена была недалеко от здания, когда это произошло, и видела тело, "летящее среди пыли".
Его семья поддерживала единую Украину, пока не произошла резня в Одессе, унесшая жизни 42 человек, преимущественно пророссийских. Теперь Александр говорит, что он готов вступить в отряды сопротивления господина Болотова.
Его мать говорит: "Я не хочу, чтобы он уходил, но теперь мы должны защищать нашу землю и наши жизни"".

Похоже что общественное мнение в Европе постепенно смещается от безоглядной поддержки хунты. Такими темпами скоро отношение к Украине будет как к какой-то африканской или ближневосточной стране.

Презрительно-жалостливое с нотками опасения.

И вот ещё информация для размышления:

Грібаускайте вважає, що з Донбасом треба по-європейськи

Президент Литви Даля Грібаускайте закликає шукати вихід із ситуації в Україні через діалог, а також дослухатись до східних регіонів.
Про це вона заявила журналістам після інавгурації Петра Порошенка.

«Війна не вихід. Усі проблеми треба вирішувати за столом через діалог. Головне чути, у тому числі і східні регіони, вони теж мають право на свою індивідуальність», - вважає Грібаускайте.

Вона заявила, що у кожній європейській країні є меншини, котрі можуть мати дещо відмінні погляди, однак вони все одно залишаються великими патріотами своєї держави.

«Не можна силою змушувати меншини робити те, що їм не до душі. Потрібен європейський принцип договору, аби всі народи, що живуть у цій країні, були разом і знали, в якій країні живуть», - переконана литовський лідер.
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"
Горожане
+ 24
Старожил
Скат (07.06.2014, 12:55) писал:Грібаускайте вважає, що з Донбасом треба по-європейськи

про це вже було сказано:
Цитата:Порошенко заявив, що саме тому він розпочинає свою роботу з пропозиції мирного плану. Він закликав всіх, хто незаконно взяв зброю, скласти її.
“У відповідь гарантую, по-перше, звільнення від кримінальної відповідальності тих, на чиїх руках немає крові українських воїнів та мирних людей, і тих, хто не причетний до фінансування тероризму. По-друге, контрольований коридор для російських найманців, які захочуть повернутися додому. По-третє. Мирний діалог. Зрозуміло, що не з стрілками, абверами, бісами та іншою нечистю. Йдеться про діалог з мирними громадянами”, - сказав Порошенко.

Скат (07.06.2014, 12:55) писал:Похоже что общественное мнение в Европе постепенно смещается

Скат, ох, знову ці необгрунтовані висновки
і ваша термінологія вже дещо за... старіла. навіть там її припиняють використовувати.
Горожане
+ 1
Гастарбайтер
mangmangakpa
14:37, 08.06.2014
http://forum.lvivp

ort.com/showthread.php?s=894f1865a8fd3045cb639d67dfb5298b&p=2759311#post2759311

июньские беженцы в дубленках и МЧСники в зимних шапках.
беженцев из Косово изобразили украинцами в своем FB

Горожане
+ 298
Великий Гуру
mangmangakpa (08.06.2014, 13:35) писал:Скат, ох, знову ці необгрунтовані висновки
і ваша термінологія вже дещо за... старіла. навіть там її припиняють використовувати.

МЗС Франції: ЄС ще не готовий до членства України

Коментуючи промову президента України Петра Порошенка під час інавгурації, Фабіус зазначив, що він "виголосив дуже проєвропейську промову, може ще передчасно, перед тим, як до цього готові у ЄС", - сказав він.
Фабіус додав, що не бачить у Євросоюзі більшості, яка б підтримувала тезу Порошенка про те, що угода про асоціацію є лише першим кроком на шляху до ЄС.

Міністр наголосив на тому, що Україна мусить підтримувати гарні відносини як з ЄС, так і з Росією.
У цьому зв'язку він привітав неформальну розмову між Порошенком та Путіним, яка відбулась у ході урочистостей відзначення 70-ї річниці висадки союзницького десанту в Нормандії.

"Це може стати початком деескалації", - сказав Лоран Фабіус.

Смотрю Европа ждет не дождется Украину...
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"
Горожане
+ 24
Старожил
свежая порция фейков:

strogiy (08.06.2014, 18:05) писал:
Смотрю Европа ждет не дождется Украину...

вижу, это любимый смайлик -
если вас действительно так радуют политические новости, то можно только позавидовать, ведь смех полезен для здоровья
ждем ваших новых комментариев

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация