sunnygirl (14.06.2012, 17:27) писал:Відпустка одна, зате довга і влітку, коли спека і працювати не хочеться
...а Ви скажіть начальству що не можете переносити спеку, спотілих чоловіків та інше і підете у відпутку восене...
Якщо я так зроблю, моє керівництво вирішить, що я несповна розуму Бо дату відпустки я сама півроку тому обрала і попросилася ))) А спітнілі чоловіки, то справа така..)) можна його і відмити
Кай (15.06.2012, 09:24) писал:
sunnygirl (15.06.2012, 09:05) писал:ага, и людей там в 9 утра уже полно
...тоді Вам може краще у якесь селище поїхати, де людей поменше...
Ночувати краще в селищі, де спокійніше, а тусуватися там, де цікаво. Я на пляж люблю ходити ввечері, сподіваюсь, що мені там місце знайдеться )) А взагалі я таку неприємність, як людні місця, зможу пережити, головне, щоб відпочивальники були не надто буйні
Кай (14.06.2012, 20:43) писал: ...оце дуже розумне рішення, ми з Родиною у 2010 році були у Гурзуфі та Партеніті в першій декаді вересня, то якось спокійніше було ніж у розпал сезону...
А можна малесенький офф-топ? А чому Ви пишете слово родина з великої букви? Це тому, що сім'я для Вас - святе? ;)
sunnygirl (15.06.2012, 10:17) писал:тому, що сім'я для Вас - святе
...саме так...
sunnygirl (15.06.2012, 10:17) писал:Якщо я так зроблю, моє керівництво вирішить, що я несповна розуму
...а я вже років з десять у вересні беру відпустку і так мені чудово з цього приводу..., особливо чудово моєму гаманцю, бо з нашим Кримом після його відвідування щелепи на полицю можна покласти протягом наступного місяця...
...Сегодня с нами ты не пьешь, а завтра Родине изменишь...!!!
Кай (15.06.2012, 11:04) писал: ...а я вже років з десять у вересні беру відпустку і так мені чудово з цього приводу..., особливо чудово моєму гаманцю, бо з нашим Кримом після його відвідування щелепи на полицю можна покласти протягом наступного місяця...
Я відпочивати люблю, коли спека, бо в такий період працювати моєму мозку тяжко вдається. Краще переношу холод, аніж пекельну спеку і поїздки маршруткою, коли їдеш в сауні майже не дихаючи на роботу )) Загалом, я дуже люблю вересень і останній місяць літа - серпень))))
пенсионер
пенсионер
пенсионер
пенсионер
пенсионер
Сергей