Если Крым, то куда? :)

0
Горожане
+ 8
Гражданин

Кай (14.06.2012, 20:43) писал:

sunnygirl (14.06.2012, 17:27) писал:Відпустка одна, зате довга і влітку, коли спека і працювати не хочеться

...а Ви скажіть начальству що не можете переносити спеку, спотілих чоловіків та інше і підете у відпутку восене...

Якщо я так зроблю, моє керівництво вирішить, що я несповна розуму Бо дату відпустки я сама півроку тому обрала і попросилася )))
А спітнілі чоловіки, то справа така..)) можна його і відмити

Кай (15.06.2012, 09:24) писал:

sunnygirl (15.06.2012, 09:05) писал:ага, и людей там в 9 утра уже полно

...тоді Вам може краще у якесь селище поїхати, де людей поменше...

Ночувати краще в селищі, де спокійніше, а тусуватися там, де цікаво. Я на пляж люблю ходити ввечері, сподіваюсь, що мені там місце знайдеться )) А взагалі я таку неприємність, як людні місця, зможу пережити, головне, щоб відпочивальники були не надто буйні

Кай (14.06.2012, 20:43) писал:
...оце дуже розумне рішення, ми з Родиною у 2010 році були у Гурзуфі та Партеніті в першій декаді вересня, то якось спокійніше було ніж у розпал сезону...

А можна малесенький офф-топ? А чому Ви пишете слово родина з великої букви? Це тому, що сім'я для Вас - святе? ;)
Каждое утро — это время начать жизнь снова!
Горожане
+ 51
Заслуженный
пенсионер

Azazelo (14.06.2012, 22:56) писал:Просто не нужно все откладывать на последний день. Подбираете экскурсию, оставляете номер телефона

Так и делаем, но...см. выше.
All we need is love(c)
Горожане
+ 39
Заслуженный
пенсионер

sunnygirl (15.06.2012, 10:17) писал:тому, що сім'я для Вас - святе

...саме так...

sunnygirl (15.06.2012, 10:17) писал:Якщо я так зроблю, моє керівництво вирішить, що я несповна розуму

...а я вже років з десять у вересні беру відпустку і так мені чудово з цього приводу..., особливо чудово моєму гаманцю, бо з нашим Кримом після його відвідування щелепи на полицю можна покласти протягом наступного місяця...
...Сегодня с нами ты не пьешь, а завтра Родине изменишь...!!!
Горожане
+ 8
Гражданин

Кай (15.06.2012, 11:04) писал:
...а я вже років з десять у вересні беру відпустку і так мені чудово з цього приводу..., особливо чудово моєму гаманцю, бо з нашим Кримом після його відвідування щелепи на полицю можна покласти протягом наступного місяця...

Я відпочивати люблю, коли спека, бо в такий період працювати моєму мозку тяжко вдається. Краще переношу холод, аніж пекельну спеку і поїздки маршруткою, коли їдеш в сауні майже не дихаючи на роботу ))
Загалом, я дуже люблю вересень і останній місяць літа - серпень))))
Горожане
+ 51
Заслуженный
пенсионер
ViewPoint
12:38, 15.06.2012
В сентябре в Крыму купаться практически невозможно. Это вам не Турция.
All we need is love(c)
Горожане
+ 8
Гражданин

ViewPoint (15.06.2012, 11:37) писал:В сентябре в Крыму купаться практически невозможно. Это вам не Турция.

Чего так?
Горожане
+ 51
Заслуженный
пенсионер
ViewPoint
14:37, 15.06.2012

sunnygirl (15.06.2012, 11:46) писал:Чего так?

Не догадываетесь?
Вода ледяная и штормит часто.
All we need is love(c)
Горожане
+ 8
Гражданин

ViewPoint (15.06.2012, 11:52) писал:

sunnygirl (15.06.2012, 11:46) писал:Чего так?

Не догадываетесь?
Вода леденая и штормит часто.

Ну тады я знакома с моржами, которые любят отдыхать на море в Крыму именно в сентябре
Горожане
+ 51
Заслуженный
пенсионер

sunnygirl (15.06.2012, 12:00) писал:отдыхать на море в Крыму именно в сентябр

Отдыхать и купаться - есть разница. Хотя, если принять на грудь, то и 18-19 градусов покажутся, как 25.
All we need is love(c)
Горожане
+ 178
Великий Гуру

ViewPoint (15.06.2012, 12:04) писал:Отдыхать и купаться - есть разница.

Пару раз отдыхал в начале октября. Чудесно купался и вода была 23 градуса.
С уважением,
Сергей

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте