Защита прав потребителей

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Чи будуть в цій справі інші думки? Чи варто відстоювати приміщення дитячого садочку а заодно й виступити за те, аби влада починала вирішувати цю проблему. Для початку можна говорити про план передачі таких приміщень до власності міста, а не їх приватизації та продажу? Які думки, якщо вони взагалі з цього приводу є ?
Горожане
+ 329
Великий Гуру

писатель (24.05.2012, 17:58) писал:Чи будуть в цій справі інші думки?


Сегодня послушала одну молодую мамочку, которая сделала попытку обойти 5 садиков, чтобы записать ребенка на сентябрь. То из 5 садиков ей не отказали только в одном, но на условиях вступительного взноса (без документов, типа под названием благотворительность) в 500 грн. и на авось, если кто-то, кто записывал год назад на эту дату вдруг откажется....
Спрос на сады есть. Наверное нет денег на содержание? Это ведь и коллектив с зарплатой из бюджета, питание, отопление и пр. В аренду сдавать экономически выгоднее для города, а продавать с откатом еще выгоднее! Что касается Днепропетровской академии, то ведь реально садика по прямому назначению нет! Не разрешить продавать- это не решит вопроса открытия садика. Но реально, за те деньги, за которые продадут, новый не построят, даже на фундамент не найдут финансов. Арендуют и пусть арендуют. Может придет время хозяйственников, которые не будут обещать на выборах фиолетовые сказки, а реально начнут зарабатывать для города, а не для элиты города. Поэтому продать могут недальновидные хозяева, которым аренда -это журавль, а продажа- синица, которую можно в офшор перегнать.
Это невозможно - сказала Причина .Это безрассудно - заметил Опыт .Это бесполезно - отрезала Гордость ." Попробуй ... " - шепнула Мечта ...
Горожане
0
Гастарбайтер
Сейчас мы уже в саду, но что б попасть туда в очереди стояли 2 года (центр), ну и конечно с благотворительным вступительным взносом. Проблема очень актуальна, т.к. те сады, которые чудом еще на плаву не резиновые, а детей сейчас очень много рождается.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
23:48, 24.05.2012
Раз така справа, то розкручуємо все по повній програмі. Девіз кампанії - Не дамо чиновникам наживатися на дитячих садках. Зупинимо Володимира Коваленка!
План такий
Звернення в пресі, ТБ, радіо
Звернення меру в Інеті.
Письмові скарги на адресу губернатора і мера. ( Електронні листи на відділ скарг мерії)
Заключний етап - якщо знадобиться - демонстрація під міськвиконкомом та Автозаводським райвиконкомом.
Ефект буде 100 відсотковим. Перевірено. Нехай зважають на думку людей, а не роблять все як самі забажають.
Почнемо зі звернення. Завтра напишу та виставлю для підписів.
Горожане
+ 26
Почетный
гражданин
у меня под домом садик детский и как вы думаете что там в садике? частный дом и здают помещения под аренду. как умудрились дет садик себе заграбастать непонятно!
Свою Україну любіть. Любіть її... Во врем\'я люте. В останню тяжкую минуту За неї Господа моліть.
Т. Шевченко
Far
Горожане
+ 66
Заслуженный
пенсионер

vinus (24.05.2012, 22:54) писал:у меня под домом садик детский и как вы думаете что там в садике? частный дом и здают помещения под аренду. как умудрились дет садик себе заграбастать непонятно!


а вот так и решили

писатель (24.05.2012, 22:46) писал:Зупинимо Володимира Коваленка!



ЗУПИНИМО!
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия.
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
14:21, 28.05.2012
І запитав я мера міста з цього приводу і каже він мені наступне.
«Як на мене, то нехай продають», - зазначив з цього приводу міський голова Олег Бабаєв. «Сьогодні там діє університет і вони приміщення продають під нього. Ректор ДАУБ про це просив. Тож продати можна», - так відповів мер міста на запитання «Програми плюс» - чи не варто представникам нашої влади зупинитися з продажем приміщень дошкільних закладів.
І це мене трохи поставило в тупик.
Горожане
+ 36
Почетный
старейшина
"Замечательные " слова мэра...
"То, что люди говорят обо мне, никак не характеризует меня. Но очень хорошо характеризует их."
Горожане
+ 266
Великий Гуру

Морская (28.05.2012, 13:55) писал:"Замечательные " слова мэра...


При всём моём особом отношении к Бабаеву, как к мэру города, следует отметить, что он прав: другого варианта развития событий в этом случае ( когда не он принимал решение о передаче в долгострочную аренду данного помещения) быть не может!
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
Far
Горожане
+ 66
Заслуженный
пенсионер
Нова реальність - 2 гривні 50 копійок за проїзд у маршрутці
и снова возвращаемся к вопросу! Меня поразило:

Цитата:ременчуцькі чиновники налаштовані якнайшвидше підвищити вартість проїзду в маршрутних таксі. За найбільш песимістичними планами, нові ціни оголосять уже на наступному засіданні міськвиконкому, який проведуть на початку липня

у приватних перевізників, які ще не здали нові розрахунки, влада просить терміново подати у виконавчий комітет відповідні документи.

“Справді, у мене просять подати розрахунки на другорядні маршрути. Але це вже набридло. До того ж увесь час через нові тарифи опиняєшся у центрі уваги ЗМІ”, - зазначає з цього приводу керівник приватного автопідприємства “Союзавтоекспрес” Костянтин Мірошниченко.

Та, попри всі розмови, перевізники поступово здають свої папери для введення нових цін. І якщо в середині травня розрахунки на нові тарифи мали здати 9 перевізників, то тепер – таких одиниці.

“Мова про різницю у вартості проїзду в тролейбусах та маршрутних таксі. Звісно, її буде збільшено. Вартість проїзду в тролейбусах підвищено і нині справа за маршрутками”, - зазначає “Програмі плюс” керівник іншого автотранспортного підприємства.
Цікаво, що у самому відділі транспорту мерії вважають, що майбутнє 25-відсоткове подорожчання проїзду в маршрутних таксі не є подією, яка варта уваги.
“Ну яка вам різниця до підвищення цін? Що ви втрачаєте? 30 гривень з людини? Маршрутники теж люди, а мінімальна заробітна плата нині підвищена”, - таке пояснення небаченої активності влади у ціновому питанні від одного з представників відділу транспорту мерії.
Гірше, що цього разу виконкому потрібно приймати рішення про нові тарифи, як це записано у наказі Міністерства транспорту від 2009 року. А там чорним на білому зазначено, що всі рішення з приводу підвищення тарифів у транспорті мають обґрунтовуватися фактичним виконанням і кількістю перевезених у минулому році пасажирів.

— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия.
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте