Девушке из Николаева нужна помощь

0
Горожане
+ 51
Заслуженный
пенсионер

писатель (21.03.2012, 18:44) писал: А що може запитати і сказати мати взагалі - коли бачить покалічену свою дитину з відрізаною рукою, опіками та всю у крові?

Смотря чья мать. Такая хладнокровная, пришедшая к дочке с камерой, другого, наверное, не спросила бы. И вообще, цель этого вопроса матери?
All we need is love(c)
Горожане
+ 266
Великий Гуру

ViewPoint (21.03.2012, 18:51) писал:Такая хладнокровная, пришедшая к дочке с камерой, другого, наверное, не спросила бы.

А другая могла бы хлоднокровно убить этих извергов!
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
Горожане
+ 8
Местный
Serzh_G, ViewPoint,
Я вот думаю, Чикатило был славным мужиком! Парнем нашим в доску. Просто он был первым, а первым всегда трудно, верно?:) Зато теперь у него армия последователей. Иконы Чикатило еще не рисовали, нет? Если да, то Она там не мироточит часом?
Горожане
+ 51
Заслуженный
пенсионер
Pravoved, это Вы к чему?
All we need is love(c)
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
20:58, 21.03.2012
ViewPoint
Не ображайтеся тільки - просто у нас з вами велика різниця у віці. Тому і різні погляди. Тому я завжди буду за тих, хто бореться за життя своєї дитини, бо людина повинна це робити. Вона повинна боротися за своїх дітей. І немає різниці яка це людина - розумна чи не дуже. Принципи однакові для всіх
Горожане
+ 36
Почетный
старейшина
писатель, всё правильно говорите.
"То, что люди говорят обо мне, никак не характеризует меня. Но очень хорошо характеризует их."
Горожане
+ 51
Заслуженный
пенсионер

писатель (21.03.2012, 18:57) писал:я завжди буду за тих, хто бореться за життя своєї дитини, бо людина повинна це робити. Вона повинна боротися за своїх дітей.

Я разве где-то обратное сказал?

писатель (21.03.2012, 18:57) писал:І немає різниці яка це людина - розумна чи не дуже.

Про ум я тоже нигде не писал.
All we need is love(c)
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
21:13, 21.03.2012
Я не стверджував, що ви писали одне чи інше. Мова про різне бачення справи. Але, на мою думку залишається сказати лише те, що ось це сталося. Ось зловмисники. Мати дитини вчинила так, що у людей волоси стали дибки. І нам це дико, що вона засняла свою дочку всю у крові на відео.
Але маємо пам"ятати - вона мати і перш за все для неї - врятувати свою дитину. Ми не кажемо сьогодні - гарна дитина чи ні. Бо головне слово - врятувати. І вона це зробила - підприємець вона чи безробітна, розумна вона чи не зовсім розумна. Вона рятувала свою дитину. І це буде визначальним.
І те, що мешканці Миколаїва саме так все і зрозуміли - мати рятує свою дитину і допомогли ,це теж головне. Ніхто в тому мітингу протесту не цікавився, яка ця дівчина, яка у неї мати. Бо це важливо, але не сьогодні.
Про те, як вона жила, що вона робила, цій дівчині , якщо виживе нагадуватимуть її протези. А нам цей випадок каже - що дітей потрібно захищати. І немає тут різниці 5 років чи 19. Бо значення віку особливого для батьків немає. Для матері точно немає.
Горожане
+ 62
Почетный
старейшина

писатель (21.03.2012, 18:44) писал:А що може запитати і сказати мати взагалі

ИМХО, уместнее было поблагодарить всех тех, кто уже на тот момент им помог (а таких уже тогда было много).
Горожане
+ 74
Великий Гуру

Цитата:tabula

Все ви правильно кажете. Тут немає питань. Але тільки Бог один знає, як людина поведе себе в цій ситуації. Краще таких ситуацій не переживать

Тема закрыта.
  • Данная тема закрыта. Вы не можете отвечать в ней.