Де холодильник ? Сьогодні запитую - а правда кажу, що ваш підрозділ таким способом - холодильник на даху інопланетян в Кременчук приманює. А що в холодильнику лежить для гостей - там самогон який , ковбаса, сало? Холодильник на даху є, а ковбаса де ? В общем засперечався серйозно але вже за іншою темою та іншою людиною
Тепер запитуватиму далі у департаменту соціального захисту . Запитаю приблизно так - а правда , що ви не встигли з проведенням тендеру на пільгові перевозення пенсіонерів на городні ділянки ? А правда, що причина того, що не встигли з тендером - бо ваш департамент під офісом центру на № 3-у Занасипу був зайнятим тим, що сміття розкидував, або навпаки зносив до купи до себе під вікна
Але якщо серйозно то мені більш цікаве інше - мер міста Олег Бабаєв оприлюднив плани з розширення вулиці Пролетарської. І хто що думає з цього приводу ?
писатель, Я наверное "За" - вчера минут 30 !!!!!! эту улицу проезжали на маршрутке... Только вот куда ее расширять? Парковку запретить на участке от перекрестка Ленина и до рынка НЕРЕАЛЬНО...
Фотограф Позняк Станислав Все виды фотоуслуг от предметной до свадебной
TheNameless (06.04.2012, 20:45) писал:ну я не знаю, там в час пик пробки жуть...
Поэтому и будут расширять, ввиду того, что одна полоса для движения постоянно занята под паркинг/ шопинг/базаринг, а если тротуар подвинут, то будет реально ехать в сторону моста, особенно в выходной, я двумя руками-За!!!, Бабаев-умница!
старейшина
Все виды фотоуслуг от предметной до свадебной
пенсионер
гражданин
Т. Шевченко